2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mi? android gém?Firefox írta:Hahó![]()
Tudnátok nekem ajánlani android gémeket? Lehetőleg ne ilyen ninja fruit és társait, hanem értelmeseket. Eddig nem nagyon használtam játékra a telefonom, de most teljesen beleéltem magam, hogy mekkora spíler leszek.
nekem jelenleg a gravity project nevű játék tetszik a legjobban a telefonomon,tulajdonképpen egy egyszerű jump&slide stílus,de a 3d és a szép környezet miatt elég élvezetes.Firefox írta:Hahó![]()
Tudnátok nekem ajánlani android gémeket? Lehetőleg ne ilyen ninja fruit és társait, hanem értelmeseket. Eddig nem nagyon használtam játékra a telefonom, de most teljesen beleéltem magam, hogy mekkora spíler leszek.
Worms!!!Firefox írta:Hahó![]()
Boston Celtics !Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Szívesen az ex-szigemet.S.Agüero írta:zöldfülűekMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Köszönöm szépen!El fanático írta:...mahitoo írta:
http://www.focimix.info/shop/mahitoo írta:Fiúk, lányok!Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy jelenleg honnan lenne érdemes Barca mezt rendelni? 2 éve vettem utóljára, de őket nem találom.Lehetőleg magyar bolt, online bolt, nagyker.Megbízható kéne, és nem baj ha olcsóbb mint a többi hely!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Hanyatt SE, LK BullsMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Cápa a lucernásban.Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
kurdt írta:Vörös Ördögök.Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Vörös Ördögök.Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Green Peace?Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Legjobb zenekarvisca el barca írta:ha már zöld, lehetne egy klasszikus, mondjuk aljas kúszóbabok.
ha már zöld, lehetne egy klasszikus, mondjuk aljas kúszóbabok.csababarca írta:Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
dinamikus végbélkúpok.
más szóba se kerüljön
Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
nekünk általánosban a streetball versenyeken mindig kotonbocsok volt a nevünkMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Fűre tépni szabadMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
SPORTSZELETMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
HELP-Hozz egy liter pálinkát. Mi ezzel megyünk a kolozsvári diáknapokra.Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?