Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.18. 15:14:45

S.Agüero írta:Visszatérve a Megasztárra meg X-faktorra:
Az is érdekes, h a Megasztárban összesen 1 magyar nyert.
Király Viktor - Amerikai
Caramell - Roma
Reni - Románia
Rúzsa Magdi - Szerbia
egyedül teljes magyar aki nyert az Vera.
X-faktorba is lehet, h most szlovák nyer. :roll:
Elég fura. :roll:
Nicolas szlovák, Magdi szerb? Szerintem nem...nem tehetnek arról, h hol születtek. Igy beskatulyázni szerintem butaság.

Szerk:

Mr. Masterrel teljesen egyetértek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.18. 15:12:33

S.Agüero írta:Visszatérve a Megasztárra meg X-faktorra:
Király Viktor - Amerikai
Caramell - Roma
Reni - Románia
Rúzsa Magdi - Szerbia
Én meg azt figyeltem meg hogy mindig így nyertek sorban:
1: Vera - nő
2: Caramel - férfi
3: Magdi - nő
4: Viktor - férfi
5: Reni - nő

Ez alapján a 6ikat férfi fogja nyerni majd....

X-Faktorban meg ha a Norbi nyer,akkor onnantól nem nézek RTL-es tehetségkutatót....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.18. 15:06:37

barca6 írta:Valaki nem tudna adni egy linket az üvegtigris 3 ra?torrentre gondolok.
Vagy vhonnan le tudom tölteni?előre is köszönöm.
Nem most van premieren? Sztem még várj azzal a torrent linkkel....Karácsony előtt sztem nem lesz normális verzió, csak kamerás.
Ha lesz, arról viszont tudni AKAROK!!!!
:lol:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
barca6
Jugador d'estrella

2010.12.18. 14:58:10

Valaki nem tudna adni egy linket az üvegtigris 3 ra?torrentre gondolok.
Vagy vhonnan le tudom tölteni?előre is köszönöm.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.18. 14:39:51

Visszatérve a Megasztárra meg X-faktorra:
Király Viktor - Amerikai
Caramell - Roma
Reni - Románia
Rúzsa Magdi - Szerbia
kurdt
Megmentő :)

2010.12.18. 14:31:22

Fernando írta: Más, nagyon más, mert már unalmas:

Tolvajok városa? Mi a vélemény róla? Érdemes belenézni?
Ja. Szerintem csak egyszer, de ezt majd te eldöntöd :wink:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.18. 14:29:43

detabarca írta:Én Csaba múltját nem úgy értettem, hogy nem szerepelt sehol (bár nem tudtam róla) hanem, hogy nem zenei pályán mozgott, mint a Nikolasz, akinek minden háttere megvan, klipje is van stb, stb....
Úgy tudom ő meg nem jelentkezett, hanem meghívták. Kalap nem szeretnék reagálni már erre a témára, de persze nem a tiédre írtam és azt hiszem ő is félreértelmezte.

Más, nagyon más, mert már unalmas:

Tolvajok városa? Mi a vélemény róla? Érdemes belenézni?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.18. 14:22:53

Én Csaba múltját nem úgy értettem, hogy nem szerepelt sehol (bár nem tudtam róla) hanem, hogy nem zenei pályán mozgott, mint a Nikolasz, akinek minden háttere megvan, klipje is van stb, stb....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.18. 14:22:13

Fernando írta:Csak a mondandóm lényegét hagytad ki a hatalmas világraszóló rendrakás közepette: direkt van ez így megcsinálva, és most konkrétan róluk beszéltem és konkrétan erről a két tehetségkutatóról.

De téma lezárva, ez az én véleményem, nem fogok megreformálni, ellenben a témát részemről lezárom, mert nem akartam se vitát kelteni, se ilyen hozzászólásokat olvasgatni.
Most Mr. Master hozzászólására gondolsz vagy az enyémre? Remélem az övére, mert én ilyen stílusra nem adtam okot. Az ő felháborodását részben megértem, de félreértette, amit te írsz azt hiszem. Egyébként teszek rá itt helyben milliókat, hogy a válogatásnál az országnak semmilyen szerepe nincs.... Főleg nem ennél a két csatornánál, amik abszolút "nemzetközi", azaz semmilyen értékrenddel rendelkeznek ( képzavar,de értitek). Másnak lehet szerepe, de konkrétan ennek biztosan nincs.
socio66

2010.12.18. 14:08:21

sőt,csaba még a barátok köztben is szerepelt,szóval tényleg nem akárki. :)
itt van.
reni győzelmének nem igazán örültem,talán ő eddig a legszürkébb nyertes,nem gondolom hogy bármiben is több lenne,mint a mostani női énekeseink.
x-faktor érdekesebb lesz,szerintem belenyúlnak majd a dolgokba,és kiejtik norbit,mint a megasztárban melindát.
Atlantis
Capitá del Barça

2010.12.18. 13:52:59

messideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=9oLH0K09mNc

Itt a bizonyíték Csaba -múltjára-
lehet velem van a baj, de nekem ebből a műsorból csak a táncosok maradtak meg
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.18. 13:42:08

Csak a mondandóm lényegét hagytad ki a hatalmas világraszóló rendrakás közepette: direkt van ez így megcsinálva, és most konkrétan róluk beszéltem és konkrétan erről a két tehetségkutatóról.

De téma lezárva, ez az én véleményem, nem fogok megreformálni, ellenben a témát részemről lezárom, mert nem akartam se vitát kelteni, se ilyen hozzászólásokat olvasgatni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.12.18. 13:38:57

sjay írta:
Fernando írta:Már csak azért is szurkolok Csabának, mert Norbert-et semmibe nem nézem. Vicces meg miegymás, de irritál a feje és a hangja is. Nikolasz-t meg csak azért nem szeretném, hogy nyerjen, mert valamilyen téren gáz, hogy határon kívülről jönnek "az év hangjai" Reni, Románia, Nikolasz, Szlovákia. Ebben semmi ideológia nincs, csak valahogy rossz érzéssel tölt el. Meg egyébként se tartom jobbnak Nikolasz-t Csabánál.
=D> Ezzel abszolút egyet értek, és nekem Csaba viselkedése szimpatikusabb is.
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek akkor mondjuk Rúzsa Magdiról vagy Keresztes Ildikóról (nem zért, hogy milyen emberek, hanem, hogy hogyan énekelnek...) Egyébként meg ha gáznak érzed, hogy magyarok nyerik a versenyeket, akkor javaslom, hogy tölts el egy évet Aradon, egyet Pozsonyban, egyet pedig Szabadkán, utána meg szurkolj nyugodtan Saundersnek, Hiennek, meg a többieknek... Szánalmas egyes emberek beszűkültsége... És úgy sértesz meg ezzel több millió embert, hogy még büszke is vagy rá, gratulálok...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
soadroli
Llegenda del Barça

2010.12.18. 13:38:20

Én Norbi fan vagyok, úgyse nyeri meg, de neki szorítok.
Olyan, mint Csaba, szerintem sok van az országban, Nicolas meg... Oké,hogy jó hangja van, de minden előadása ugyan olyan, unalmas.
Lehet utálni Norbit, de szerintem itt nem az év hangját keresik(az a megasztár), mert akkor szerintem a Non Stop nem is indulhatott volna.
Norbinak fura a hangja, de nekem nagyon bejön. Ja és idáig (nekem), minden produkciója szórakoztató volt, és emlékezetes. Az pedig igen nagy szám, hogy miatta nézi a fél ország a műsort, ahogy Ildi is mondta.
:wink:
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.18. 13:36:24

Azzal önmagában egyetértek, hogy ne válogassák össze mindenhonnan, meg azzal is, hogy az ilyen Sounders kölykök nem hiányoznak. (már amennyit én tudok róla az elbeszélésekből :D). Azonban ez az összeválogatás független szerintem a határoktól, országon belül is válogatják szépen a díszhomokosokat, illetve a valami másért eladható karaktereket. Azonban, ha ezt egy igényes csatorna, igényes műsorvezetői és szakemberei csinálnák, akkor is valszeg lenne határon túlról ( és itt élesen elválasztanám az elszakított területek magyarjait a más területektől, mert nem ugyanaz a szituáció) származó magyar köztük, puszta statisztikai alapon. Ha mondjuk nem is ennyi, mint most. A szurkolásod életérzését pedig nem tudom átélni, nekem aztán mindegy, hogy honnan jön, ha meglátom benne a jó embert és a jó magyart. Egyébként az elszakított részeket azért emeltem ki, mert az ott lakó magyarok sosem akartam más országhoz tartozni... Őket külföldinek tekinteni szerintem nem elegáns dolog. Illetve még az emigrációba és menekülésre kényszerülteket sorolnám ide, de ez már túlzottan történeti elemzés :)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.18. 13:28:45

Kalap1988 írta:
Fernando írta:Már csak azért is szurkolok Csabának, mert Norbert-et semmibe nem nézem. Vicces meg miegymás, de irritál a feje és a hangja is. Nikolasz-t meg csak azért nem szeretném, hogy nyerjen, mert valamilyen téren gáz, hogy határon kívülről jönnek "az év hangjai" Reni, Románia, Nikolasz, Szlovákia. Ebben semmi ideológia nincs, csak valahogy rossz érzéssel tölt el. Meg egyébként se tartom jobbnak Nikolasz-t Csabánál.
Én nem nézem ezeket csak hallom a családból ( jobb dolgom is van ennél, nem tartom egyik műsort sem színvonalasnak, sőt..., de ez vitát gerjesztene), de az önmagában miért tölt el rossz érzéssel, ha a határon túlról jönnek a győztesek, ha magyarok? Abban biztos lehetsz, hogy ez a két csatorna nem szándékosan intézi így :D Ahogy te is írtad nincs benne ideológia, a véletlen csak. Nem értem, hogy ez miért baj... Ugyanolyan magyarok vagyunk határon innen és túl....
Én ezzel csak annyit akartam mondani, hogy van elég sok jó hang itt nálunk is, nem kellenek külföldről. Persze tudom, hogy magyarok, de én valahogy jobban tudok szurkolni egy olyannak, aki itt él. Sounders meg társai pedig próbáljanak szerencsét amerre akarnak. Unom már picit, hogy mindig össze van válogatva ez az egész. Olyan mint a valóvilág, kell egy meleg egy néger egy cigány stb stb... Picit szánalmas dolognak tartom, mert szerintem vannak és voltak is náluk jobbak, csak lehet jobban fizet ha valaki euro-ért sms-ezik.
messideco
Presidente del Barça

2010.12.18. 13:25:37

http://www.youtube.com/watch?v=9oLH0K09mNc

Itt a bizonyíték Csaba -múltjára-
Kép
"And my heart will leave you never."
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.18. 13:21:39

Én nem nézem ezeket csak hallom a családból ( jobb dolgom is van ennél, nem tartom egyik műsort sem színvonalasnak, sőt..., de ez vitát gerjesztene), de az önmagában miért tölt el rossz érzéssel, ha a határon túlról jönnek a győztesek, ha magyarok? Abban biztos lehetsz, hogy ez a két csatorna nem szándékosan intézi így :D Ahogy te is írtad nincs benne ideológia, a véletlen csak. Nem értem, hogy ez miért baj... Ugyanolyan magyarok vagyunk határon innen és túl....
sjay
Entrenador del Barça

2010.12.18. 13:20:08

=D> Ezzel abszolút egyet értek, és nekem Csaba viselkedése szimpatikusabb is.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.18. 13:17:54

Már csak azért is szurkolok Csabának, mert Norbert-et semmibe nem nézem. Vicces meg miegymás, de irritál a feje és a hangja is. Nikolasz-t meg csak azért nem szeretném, hogy nyerjen, mert valamilyen téren gáz, hogy határon kívülről jönnek "az év hangjai" Reni, Románia, Nikolasz, Szlovákia. Ebben semmi ideológia nincs, csak valahogy rossz érzéssel tölt el. Meg egyébként se tartom jobbnak Nikolasz-t Csabánál.
sjay
Entrenador del Barça

2010.12.18. 13:12:47

Nekem mind1 ki nyeri, csak ne Király L. Norbi legyen. Nem értem mit szeretnek ezen, ha Lukács hallotta volna hogy énekelte a TCs számát, vlsz. fejbe verte volna :D
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.18. 13:11:10

Csaba a semmiből jött? :D Én már a selejtezőn felismertem. Színdarabokban énekel, és ő volt a Popdaráló egyik énekese (a legjobb).

Nikólász mellett neki van a legnagyobb múltja. Remélem meg is nyeri.
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.18. 13:07:14

detabarca írta:Csaba mellett szól az is (ha bejut a döntőbe), hogy neki még nincs profi karrier a háta mögött, ahogy Reninek se volt. Ellenben Kökénnyel és Nikolasszal.
Csak egy újabb hasonlóság. :roll:
Csaba sem a semmiből jött. Ő is szereplet már TVben, asszem valami Tv2-es műsorban.
Érdekes, h mi lesz, ideje lenne, h Norbi kiessen. Jó arc, van tehetsége, de ez már itt kevés.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.12.18. 12:33:22

P.U.Y.O.L. írta:Mártírok: nem igazán tudom hova tenni. Igazából jó is volt, meg nem is. Egy olyan film, amit talán többször kéne megnézni és sok mindenen kéne elgondolkozni közben, de annyira meg nem tetszett, hogy még egyszer megnézzem.

Összességében 10/6.5

A film második fele már egyértelműen jó volt, de az első 45 perc után még nem voltam benne biztos, hogy megéri végignézni...
Nekem nagyon bejött, végig lekötött! :D
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.18. 12:25:56

Az örökös:

Tegnap este néztem,nagyon tetszett.Magával ragadott!A történet kiváló,nekem néha túl csavaros volt,de simán jó.Arról szól,hogy meghal a világ 5. leggazdagabb embere,aki a fogadott fiára hagyja a vagyonát,részvényeit.Ajánlom mindenkinek!

nálam: 10/8,5 :)
Abi & Tito
Válasz küldése