Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálad sztem nem annyira a kor miatt,hanem elég sápadt színed van,ahogy a nővéred sem épp az a vérbő menyecske. (Legalábbis képek alapján olyanok vagytok,mint IniS.Agüero írta:Jaa, vérnyomást is mértek múltkor szűréskor.
Ha jól emlékszem 83 volt, elég alacsony volt, mondták is...
De gondolom az nem baj, főleg gyereknél.
Nem?
Hát, nehéz ügy... Nálunk a családban szinte mindenkinek magas a vérnyomása, szóval a hajlam örökölhető és plusz vannak hajlamosító tényezők.Victor_Valdes írta:Az alacsony is gáz sztem. A normális olyan 120/60 lenne asszem.
Én olyat is hallottam,hogy viszonylag magas dioptriás szem is problémaVictor_Valdes írta:Az alacsony is gáz sztem. A normális olyan 120/60 lenne asszem.S.Agüero írta:Jaa, vérnyomást is mértek múltkor szűréskor.
Nem?
Az alacsony is gáz sztem. A normális olyan 120/60 lenne asszem.S.Agüero írta:Jaa, vérnyomást is mértek múltkor szűréskor.
Nem?
S.Agüero írta:Én nekem múltkor megmérték és 60 volt.![]()
Az elég jó, nem?
130-150 között van általában.ferninho írta:de mennyi az az annyi?![]()
mennyi a vérnyomásod általában ?
Hát igen, mert erről eléggé ellentmondásos dolgokat hallottam én is.lui1698 írta:Na látod ez passz.Victor_Valdes írta:De ha nekem magas a vérnyomásom pl, akkor el se menjek?
Mert van ugyan olyan ismerősöm aki szentül állította, hogy orvosin a magas vérnyomás miatt elvasalták és ezért nem vették fel, de azért az hozzá tartozik a sztorihoz, hogy kb. 120 kg a legény szóval szerintem neki a távolugrás-futás-függeszkedés triónál szarral meszeltek.
Na látod ez passz.Victor_Valdes írta:De ha nekem magas a vérnyomásom pl, akkor el se menjek?
Értem.lui1698 írta:Általános vizsgálat (látás, hallás... stb.) urológia, vérnyomás.Victor_Valdes írta:Az orvosival kapcsolatban?
Ilyenek.
Amúgy fizikai nem vészes, szerintem viszonylag rövid idő alatt lehet olyan kondit összerakni az embernek amivel megfelel a teszteken.
Inkább a pszichikai része szokott sokaknál buktató lenni.
Általános vizsgálat (látás, hallás... stb.) urológia, vérnyomás.Victor_Valdes írta:Az orvosival kapcsolatban?
hát pszichológussal csak akkor kell beszélgetni,ha ezeken túl vagy és felvettek. orvosi nem tudom,hogy működik. de a jelentkezéshez kell tüdőszűrő,urológia stb.Victor_Valdes írta:Köszönöm a választ.Lehet, hogy változni fog, de legalább fogalmam van róla így, hogy mit is kellene teljesítenem kb.
Az orvosival kapcsolatban?
Köszönöm a választ.szajko írta:magyar történelemmel és törvényekkel kapcsolatos kérdések lesznek ami 50 kérdésből áll és 100 pontos. lesz egy idegen nyelvi kérdősor is,de az csak felmérésként,h milyen vagy belőle.
a fizikai 125 pontból áll és 5 gyakorlatot kell megcsinálnod 3 alap és 2 választott.
3 alap:2000m futás,felülés,fekvőtámasz
2 választottat pedig úgy kell kiválasztani,h az egyik lábbal történő fizikai terhelés a másik kézzel... és négyből lehet választani vagyis 2-2-ből kell 1-1-et kiválasztani. a 4 választható:ingafutás,távolugrás,60kg-al fekve nyomás, megtartás
de ez 2 év alatt még változni fog szerintem.
nem véletlenül létezik az a mondás, hogy mindenki rendőrnek születik, csak valaki továbbképzi magátVictor_Valdes írta:..messideco írta:kell tudj írni és olvasniEzeknek már 8 éves koromban is megfeleltem. Valami értékelhető válaszra gondoltam.
..messideco írta:kell tudj írni és olvasni