A Shrek 4-et néztem.
Egész jó ez a kis technika.
Horror filmet tényleg megnéznék így, de egy Harry Potterrel is beérném.

90%, hogy nem fogom megnézni...Kíváncsi leszek, hogy majd az IMDB-n milyen fogattatásban részesülbence-barca írta:Nem rég jött ki:
http://www.youtube.com/watch?v=f8ZPg8uaoR0&feature=fvst
Green Lantern (Zöld Lámpás) trailer
én anno azt hittem, hogy abból is lesz valami baja dexternek, mert ugye a fószer bement az őrsre és asszem batista látta is. ehhez képest semmi. ugyan úgy, mint deb nyomozásából.Fecooo írta:ez kb olyan volt, mint mikor trinity beköszönt Dex-nek a rendőrségen, a következő részben meg jött a hajtóvadászat
eszméletlen, milyen jól alakította a mindenre elszánt menyasszonyt... és az a harc, amit lenyomott... áááCharlie írta:Chuck ismét komoly volt, így befejezni ezt a részt...Alig várom a jövőhetet, hogy kiderüljön mi is van a számítógépen. Sarah de jó nő atyaég.
C.
utolsó sorodhoz: valószínű,de lehet,h más kötelék van köztük,kiderül.lui1698 írta:nekem ez a rész volt eddig a legjobb az évadbanFecooo írta:Dexter
ismét egy ütős rész, meglátszik, közeledik az évad vége!
komolyan mondom, Dex megérdemelné, h normális élete lehessen, folyamatosan fejlődik, "emberré" válik, aki képes érzésekre is!
El nem tudom képzelni, h Jordan Chase-t hogyan tünteti el Dex, hiszen már mindenki tud róla, h sokat van együtt a leendő halkajával, pláne most, h Chase már üldözőbe veszi őt és Lument is...
Amikor Deb a doksik közé lett száműzve, aszittem folytatja a nyomozást, ahol az előző évad végén abbamaradt... emlékeztek, mielőtt Rita meghalt, Deb már el kezdett szaglászni és aszittük, h rájön Dex titkára...
zseniálisan bonyolult évad! alig várom az évadzárót!
a magánnyomozó szerintem most még jobban rááll dex-re, plusz a zsaruk is rajta lesznek a hordós-ügyön.
és ugye még lehet, hogy quinn is folytatja tovább, most hogy deb elzavarta.
a kiscsaj apját lazán lerendezte azért
az a csaj akinek a dns-e volt a fiolában az egy még élő nő akit fogva tartanak jc-ék?
nekem ez a rész volt eddig a legjobb az évadbanFecooo írta:Dexter
ismét egy ütős rész, meglátszik, közeledik az évad vége!
komolyan mondom, Dex megérdemelné, h normális élete lehessen, folyamatosan fejlődik, "emberré" válik, aki képes érzésekre is!
El nem tudom képzelni, h Jordan Chase-t hogyan tünteti el Dex, hiszen már mindenki tud róla, h sokat van együtt a leendő halkajával, pláne most, h Chase már üldözőbe veszi őt és Lument is...
Amikor Deb a doksik közé lett száműzve, aszittem folytatja a nyomozást, ahol az előző évad végén abbamaradt... emlékeztek, mielőtt Rita meghalt, Deb már el kezdett szaglászni és aszittük, h rájön Dex titkára...
zseniálisan bonyolult évad! alig várom az évadzárót!
Ja, már tudom, pont most olvastam vissza. Ironikus, hogy pont nálad írtam így le...kanty írta: Én irtam.Nem tudom, ahogy már irtam nekem nem volt annyira megyőző Pattinson, nem volt rossz alakitás, de az a bizonyos plusz hiányzott.
Én irtam.palesz77 írta: Annak a valakinek meg nagyon nagyon nagyonnagyon köszönöm, hogy figyelmembe ajánlotta - és bocs hogy nem ugrik be a neve így hirtelen...Nagyon szép film, nálam Pattinson "kilépett" Edwardból, ez a film ér is valamit, és ad is... Nekem nagyon tetszett, lehet hogy a hangulatom miatt jobban megfogott, de csak ajánlani tudom. Nagyon szép sztori szerintem.
A
Seven pounds, The Time traveller's wife, Remember mekanty írta:Srácok! Vmi jó drámát ha valaki mond azt megköszönöm, több is jöhet.
Seven Pounds (Hét élet)kanty írta:Srácok! Vmi jó vigjátékot/drámát ha valaki mond azt megköszönöm, több is jöhet.
Konkrétan két hozzászólással 'alattad' van kettő is.Xavi_Messi írta:Nem tudtok egy jó kis horror/thriller-t ajánlani?