Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.23. 16:51:41

Na, túl vagyok életem első 3D-s filmjén.
A Shrek 4-et néztem.
Egész jó ez a kis technika.
Horror filmet tényleg megnéznék így, de egy Harry Potterrel is beérném.
:D
messideco
Presidente del Barça

2010.11.23. 16:11:18

bence-barca írta:Nem rég jött ki:
http://www.youtube.com/watch?v=f8ZPg8uaoR0&feature=fvst
Green Lantern (Zöld Lámpás) trailer :D
90%, hogy nem fogom megnézni...Kíváncsi leszek, hogy majd az IMDB-n milyen fogattatásban részesül :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.23. 15:59:32

Megnéztem az feláldozhatókat, nem nekem való film, ettől függetlenül, egyszer nézhető nálam is, pedig nem vagyok a műfaj híve. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.23. 15:54:22

Nem rég jött ki:
http://www.youtube.com/watch?v=f8ZPg8uaoR0&feature=fvst
Green Lantern (Zöld Lámpás) trailer :D
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.23. 12:48:52

Dexter,

Case Dexen kívül 35 másik emberrel lóg együtt, mert terápiára járnak hozzá. Láthattuk mennyien, mert alig talált időpontot neki a titkárnő is amikor bejelentkezett. Ezen nem bukhat el szerintem. Quinn haverja vajon mit kezd a képekkel? Ott még lehet bonyodalom mert bőröndökkel mentek és anélkül érkeztek vissza a kikötőbe, és rögtön beletrafált, hogy mi is van benne, drog vagy hulla. Quinn leáll szerintem, mert úgy néz ki Debra fontosabb számára(ha kibékülnek egyáltalán), mint ez a kis hajtóvadászat Dex után. Nagyobb durranásra számítok a befejezésnél mint eddig bármelyik évadnál. Sok gondolat van a fejemben, hogy mi lehetne nagy meglepetés, kiváncsi vagyok bejön-e valamelyik.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.23. 12:44:54

Fecooo írta:ez kb olyan volt, mint mikor trinity beköszönt Dex-nek a rendőrségen, a következő részben meg jött a hajtóvadászat
én anno azt hittem, hogy abból is lesz valami baja dexternek, mert ugye a fószer bement az őrsre és asszem batista látta is. ehhez képest semmi. ugyan úgy, mint deb nyomozásából. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.23. 12:34:59

Charlie írta:Chuck ismét komoly volt, így befejezni ezt a részt...Alig várom a jövőhetet, hogy kiderüljön mi is van a számítógépen. Sarah de jó nő atyaég.
C.
eszméletlen, milyen jól alakította a mindenre elszánt menyasszonyt... és az a harc, amit lenyomott... ááá

nincs más, Istennő!

Ozsi! ez kb olyan volt, mint mikor trinity beköszönt Dex-nek a rendőrségen, a következő részben meg jött a hajtóvadászat... most annyi a különbség, h többen vannak, vmint Chase ismert ember, így borzalmasan nehéz lesz úgy eltüntetni, h ne keressék utána a tettest, Dexet meg elővennék, mint gyanúsítottat, hiszen sokat voltak együtt...
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.23. 12:33:03

Chuck ismét komoly volt, így befejezni ezt a részt...Alig várom a jövőhetet, hogy kiderüljön mi is van a számítógépen. Sarah de jó nő atyaég.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.23. 01:06:50

lui1698 írta:
Fecooo írta:Dexter

ismét egy ütős rész, meglátszik, közeledik az évad vége!

komolyan mondom, Dex megérdemelné, h normális élete lehessen, folyamatosan fejlődik, "emberré" válik, aki képes érzésekre is!
El nem tudom képzelni, h Jordan Chase-t hogyan tünteti el Dex, hiszen már mindenki tud róla, h sokat van együtt a leendő halkajával, pláne most, h Chase már üldözőbe veszi őt és Lument is...
Amikor Deb a doksik közé lett száműzve, aszittem folytatja a nyomozást, ahol az előző évad végén abbamaradt... emlékeztek, mielőtt Rita meghalt, Deb már el kezdett szaglászni és aszittük, h rájön Dex titkára...

zseniálisan bonyolult évad! alig várom az évadzárót!
nekem ez a rész volt eddig a legjobb az évadban

a magánnyomozó szerintem most még jobban rááll dex-re, plusz a zsaruk is rajta lesznek a hordós-ügyön.
és ugye még lehet, hogy quinn is folytatja tovább, most hogy deb elzavarta.
a kiscsaj apját lazán lerendezte azért :)
az a csaj akinek a dns-e volt a fiolában az egy még élő nő akit fogva tartanak jc-ék?
utolsó sorodhoz: valószínű,de lehet,h más kötelék van köztük,kiderül.

A végén szerintem nagy taktikai hiba volt Chase-től,h leleplezte magát,h tud mindent, illetve akkor nem,ha a következő rész úgy kezdődik,h már ott vannak a háznál az emberei,és nem tud szólni Dexnek Lumen. Minden más esetben hülyeség volt, és logikátlan,hiszen a meglepetés előnyét elvesztette ezáltal Dexxel szemben. Szóval nagyon ütős kezdetre számítok köv héten.
Ti nem érzitek ezt hibának Chase-től? (persze így nagyobbat ütött a vége,és néző szempontból eladhatóbb :D) Tuti van valami aduja. De Dexnek remélem több 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.23. 00:45:50

Fecooo írta:Dexter

komolyan mondom, Dex megérdemelné, h normális élete lehessen, folyamatosan fejlődik, "emberré" válik, aki képes érzésekre is!
El nem tudom képzelni, h Jordan Chase-t hogyan tünteti el Dex, hiszen már mindenki tud róla, h sokat van együtt a leendő halkajával, pláne most, h Chase már üldözőbe veszi őt és Lument is...
Amikor Deb a doksik közé lett száműzve, aszittem folytatja a nyomozást, ahol az előző évad végén abbamaradt... emlékeztek, mielőtt Rita meghalt, Deb már el kezdett szaglászni és aszittük, h rájön Dex titkára...

nekem ez a rész volt eddig a legjobb az évadban

a magánnyomozó szerintem most még jobban rááll dex-re, plusz a zsaruk is rajta lesznek a hordós-ügyön.
és ugye még lehet, hogy quinn is folytatja tovább, most hogy deb elzavarta.
a kiscsaj apját lazán lerendezte azért :)
az a csaj akinek a dns-e volt a fiolában az egy még élő nő akit fogva tartanak jc-ék?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.11.22. 22:31:47

megkockáztatom , hogy ez a Dexter évad még a 4. évadot is übereli....

hatalmas rész volt ez is és a jövő heti rész se lesz semmi az előzetes alapán...

"Maga valami pszcihopata?
-Ma nem , csak egy aggódó apa" :D
messideco
Presidente del Barça

2010.11.22. 19:51:21

Végre van felirat, így jöhet a Dexter :)
Kép
"And my heart will leave you never."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.22. 18:36:20

kanty írta: Én irtam. :wink: Nem tudom, ahogy már irtam nekem nem volt annyira megyőző Pattinson, nem volt rossz alakitás, de az a bizonyos plusz hiányzott.
:wink:
Ja, már tudom, pont most olvastam vissza. Ironikus, hogy pont nálad írtam így le... :D Amúgy engem se Pattinson fogott meg a filmben, itt arra utaltam, hogy nem fogom a filmjeit ezek után úgy kezelni, hogy "na, Edward van benne". Ezt is majdnem kihagytam emiatt... És nagy kár lett volna. :wink:
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.22. 18:31:05

palesz77 írta: Annak a valakinek meg nagyon nagyon nagyonnagyon köszönöm, hogy figyelmembe ajánlotta - és bocs hogy nem ugrik be a neve így hirtelen... :oops: Nagyon szép film, nálam Pattinson "kilépett" Edwardból, ez a film ér is valamit, és ad is... Nekem nagyon tetszett, lehet hogy a hangulatom miatt jobban megfogott, de csak ajánlani tudom. Nagyon szép sztori szerintem.
A
Én irtam. :wink: Nem tudom, ahogy már irtam nekem nem volt annyira megyőző Pattinson, nem volt rossz alakitás, de az a bizonyos plusz hiányzott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.22. 18:20:25

kanty írta:Srácok! Vmi jó drámát ha valaki mond azt megköszönöm :) , több is jöhet.
Seven pounds, The Time traveller's wife, Remember me

A Remember me végén a szám most szól, annyira frissen néztem. Valaki itt írt róla, úgyhogy gondoltam adok neki egy esélyt. Annak a valakinek meg nagyon nagyon nagyonnagyon köszönöm, hogy figyelmembe ajánlotta - és bocs hogy nem ugrik be a neve így hirtelen... :oops: Nagyon szép film, nálam Pattinson "kilépett" Edwardból, ez a film ér is valamit, és ad is... Nekem nagyon tetszett, lehet hogy a hangulatom miatt jobban megfogott, de csak ajánlani tudom. Nagyon szép sztori szerintem.

A másik két filmet is csak ajánlani tudom, a Seven Poundsot akárhányszor nézem megkönnyezem, és a The Time travellers wife-on is meghatódtam hogy őszinte legyek... Lehet hogy ciki, de nembaj, szeretem a szép mondanivalóval bíró filmeket... :oops: :wink:

Szerk.: Megnéztem, szóval pont Kantynak köszönöm az ajánlást! :wink:

És detabarca, látom a Seven pounds neked is tetszett... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.11.22. 18:33:33-kor.
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.22. 18:19:03

kanty írta:Srácok! Vmi jó vigjátékot/drámát ha valaki mond azt megköszönöm :) , több is jöhet.
Seven Pounds (Hét élet)
Will Smithnek köszönhetően nagyon jó film dráma kategóriában.
Imdb-7.6
Port.hu-9.1
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.22. 18:11:30

Srácok! Vmi jó vigjátékot/drámát ha valaki mond azt megköszönöm :) , több is jöhet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.11.22. 16:01:21

Xavi_Messi írta:Nem tudtok egy jó kis horror/thriller-t ajánlani? :D
Konkrétan két hozzászólással 'alattad' van kettő is.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Xavi_Messi
Barça B

2010.11.22. 15:45:33

Nem tudtok egy jó kis horror/thriller-t ajánlani? :D
Més que un Club||||
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.11.22. 15:42:41

Valaki nem tudja hogy a torrente 4 mikor jelenik meg?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
dorzsolt7
Barça B
Kapcsolat:

2010.11.22. 15:17:52

En a Kiserlet 2010 verziojat neztem meg, (the experiment 2010) nagyon tetszett. Valaki ajanlotta viszont a Martyrs c filmet. Hm, nagyon utos, estere ajanlom en is nektek. Valami komolyabb triller/horrort ajanjatok meg:)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.22. 14:36:18

Az ajánlások közül az Kísérletet néztem meg először.
Bejött, jó volt az alapötlet is plusz a színészek is ott voltak.
Egyre jobban megtetszenek a német filmek.

Ez 8/10.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.22. 11:53:50

Dexter

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.21. 21:57:06

Huu srácok, igen kíváncsi lettem egy-két filmre, ugy h leszedek párat amit ajánltatok, remélem tényleg jók. :)

Ez a bunkeremberes pedig érdekesnek tűnik, ugyis szerettem volna egy magyar filmet megnézni hosszú idő után.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése