Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tééééééééényleg, ezért volt annyira ismerős a kábszeres zsarú, hogy nem ugrott beFecooo írta:Dexter
kezdenek bedurvulni a dolgok, az ex-robotzsaru remélem hamarosan a tenger mélyén végzi... csalódtam neríjjámárijjában is, tipikus politikus lett, elbénázta a dolgokat, aztán inkább rákente az egészet másra, Debet sajnálom...![]()
Igen, itt elírtam a címét, de jóval kerestemsjd írta:elképzelhető, hogy azért, mert A játék ördöge a címeKalap1988 írta: és nem találom sehol.
kicsit körbenéztem, Bithorlo-n van fenn magyarul
Remélem ennyivel is előrébb vagy!
elképzelhető, hogy azért, mert A játék ördöge a címeKalap1988 írta: és nem találom sehol.
van mit nézni az biztos.albicelesteX írta:Nézi valaki a tv2-őt?Van rajt pár "szív","tüdő".![]()
Dexterhez mindig itt van leghamarabb felirat, én innen szoktam nézni.messideco írta:"Várni csak várni, meddig kell várni?"
Ez megy hétfőn nálam (Dexter), valamint kedden (HYMYM). Türelemjáték az egész...Pedig ebben a magasságban már szokott felirat lenni, most nincs
Reméljük,hogy csodát tesz a rendező állitolag benne lesz Mel gibson is(A sötétség határán jó film lett nézzétek meg)aki egy thai földi tetóváló művész fog alakítani de még nem dölt el hogy tutira ő lesz.P.U.Y.O.L. írta:Pedig kizárt dolognak tartom, hogy meg legyél elégedve ezzel a filmmel. Én is RDJ-tól és a dagadt Jézustól vártam a "csodát", de sajnos messze elmaradt a film az előzetes várakozásaimtól. A Másnaposok 2-re is kíváncsi leszek, de az igazat megvallva kötve hiszem, hogy el fogja érni az első rész szintjét. (bár ne lenne igazam!Junior Gong írta: Ne vedd el a kedvem én nagyon kíváncsi vagyok rá.Nagyon bírom Robert Doney-t és a rendező is nagyot alkotott a Másnaposokkal(aminek készűl a 2.része))
Pedig kizárt dolognak tartom, hogy meg legyél elégedve ezzel a filmmel. Én is RDJ-tól és a dagadt Jézustól vártam a "csodát", de sajnos messze elmaradt a film az előzetes várakozásaimtól. A Másnaposok 2-re is kíváncsi leszek, de az igazat megvallva kötve hiszem, hogy el fogja érni az első rész szintjét. (bár ne lenne igazam!Junior Gong írta: Ne vedd el a kedvem én nagyon kíváncsi vagyok rá.Nagyon bírom Robert Doney-t és a rendező is nagyot alkotott a Másnaposokkal(aminek készűl a 2.része)
Ha ott nincs akkor máshol sincs.messideco írta:A Dexter legújabb részéhez nem tud valaki feliratot? A dexterfelirat.atw.hu-n egyelőre semmi.
Ne vedd el a kedvem én nagyon kíváncsi vagyok rá.Nagyon bírom Robert Doney-t és a rendező is nagyot alkotott a Másnaposokkal(aminek készűl a 2.része)P.U.Y.O.L. írta:Ma befért a Terhes Társaság: 10/5
Sokkal többet vártam a filmtől, bár ezzel gondolom nem vagyok egyedül. 1-2 poén ült, de egynél többször nem nagyon érdemes meglesni.