Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocsi, ha offoltam az offtopicotcsababarca írta:lehet hogy hülye vagyok,de ennek a hsznek mi értelme van?shutterisland írta:a barca-real barátságra tekintettel daffyval bizniszeltünk egyet
vagy csak nálam lóg levegőben ez a kijelentés?
lehet hogy hülye vagyok,de ennek a hsznek mi értelme van?shutterisland írta:a barca-real barátságra tekintettel daffyval bizniszeltünk egyet
Nem szoktam nézni, csak facebookon valaki megosztotta, így találtam rá.sjay írta:Matyi, Te nézed ezt a blogot?S.Agüero írta:Csak erős idegzetűeknek!![]()
Bár mondjuk szerintem photoshop, mert az első képen még van a szemöldökön seb, a második képen pedig már nem látszódik!![]()
Szerintem is ps. amúgy.
Matyi, Te nézed ezt a blogot?S.Agüero írta:Csak erős idegzetűeknek!![]()
Bár mondjuk szerintem photoshop, mert az első képen még van a szemöldökön seb, a második képen pedig már nem látszódik!
Köszönöm ez tökéletesL.Messi 10 írta: http://www.ebolt.hu/product386501-Phili ... GB_os.html
8GB-os és nem több 20ezernél.
Elvileg ő:zalazs88 írta:Bocs lehet hogy nem ebbe a topicba tartozik, de nem tom, hogy hova tegyem. Az lenne a kérdésem hogy ki minden idők legeredményesebb focistája aki a legtöbb gólt lőtte egész élete során?
Ez hasznos infó volt, köszönöm szépen.Mihu írta: Nekem megvan a 110 év, 110 Barca c. könyv. Igazából minden év 1 oldal, azon az oldalon van egy csapatkép, felsorolva a rajta látható játékosok, fel vannak sorolva az eredmények, egy pici statisztika, és 5-10 sorban leírva hogy mit kell tudni arról a Barcáról. Igazából nem nagy szám könyv.
Nekem megvan a 110 év, 110 Barca c. könyv. Igazából minden év 1 oldal, azon az oldalon van egy csapatkép, felsorolva a rajta látható játékosok, fel vannak sorolva az eredmények, egy pici statisztika, és 5-10 sorban leírva hogy mit kell tudni arról a Barcáról. Igazából nem nagy szám könyv.Messidona10 írta:Van némi könyvutalványom és el kellene vernem. Szeretném, ha aki már olvasta, véleményt mondana a következő könyvekről, meg összehasonlítaná őket.
Megvan a Barca története (Dévényi-Harmos), és most kaptam meg Moncz Attila új könyvét. Utóbbinak van egy 110 év, 110 Barca c. könyve is. Arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen felépítésű, mennyiben tér el a "történelemkönyvtől", illetve a legújabbtól.
Misur Tamás-Lionel Messi a másik kiszemeltem, csak ugye ez 2009-es, azóta történt már egy s más... Várható mostanában esetleg egy új messis könyv?
Egyelőre ezt a kettő néztem ki, de ha esetleg tudtok még ajánlani, az sem lenne rossz.
Na akkor szerény személyen állandó látogatótok lesz!Rajmó írta:Sziasztok!
Nem tudom mennyire off ez az offtopicon belül,de pár jó barátommal elindítottunk egy oldalt, ahol a legfrissebb dubstep és electro zenéket rakjuk ki, magyar előadókkal készítünk interjúkat illetve buli info is megtalálható az oldalon.
Ha érdekel vagy kedvet kaptál, akkor kukkants ránk: https://www.facebook.com/pages/Dubstepm ... 8592609238 : )
ha tiltott a reklámozás akkor nyugodtan töröljék a modik![]()
Ha EGY valaki jelentkezik akkor kezdjük, nem várunk tovább.Bob_Marley írta:Na ez jó kis agytorna, de már a Honfoglalo is indulhatna, ozsi jelentkezzél, meg még 2 ember kellene!
Na ez jó kis agytorna, de már a Honfoglalo is indulhatna, ozsi jelentkezzél, meg még 2 ember kellene!