Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt vagy egyáltalán Bp.-en? Köv hétvége sztem jó lesz nekem (feltéve ha megjavul a lábam).Eazzy írta:Nah4négyfelkiáltójelrészegenfelkiáltákmegmindenamiilyenkorfélreüthetőafelkiáltójelhelyett
Mi lenne, ha nyomnánk valamikor a nyáron egy össznépi kosarazást, ahol szigorúan mindenki kosár tudás minimális képességével venne részt![]()
Ergo aki csak hozzászólt az NBA topikhoz, mint pl, hogy úristen a labda pattog???? nebazz, és hány rugó van benne? de nincs is rugó benne, csak levegő, nade a szobában is levegő van csak, mégse pattoooooog? Na szóval mindenki...pl Ozsi is, hogy az ajtón be nem férő arcát a pályán lássuk végreMeg Bob, aki a Celtics taktikát alulról felülrő fújja (igen, kötőjel nélkül, mert az csak a kivülről-belülről-nél kell
) Szóval mindenki. Aki nemet mond, annak püvel telespammelem a tárát
Tavalyi (pénteki) találkozó létszáma (akik végig ott voltak) kb. alulról verte a 10-et, ha csak a szigorúan vett fórumereket számolom.És utána sokan panaszkodtak, hogy de hát nem pénteken kellett volna tartani.FtcSikiHun írta: Egyébként miért baj, ha nem hétvége? szerintem nem sokan dolgoznak közülünk, szóval simán ráérnek, vagy max 1 napot kérnek.
AZért akik dolgoznak, azoknak nem feltétlen ilyen egyszerű... függ attól, hány nap szabadságuk van ( és ebből szánnak-e erre egy napot) meg lehet, akorra már nem tudnak kivenni.FtcSikiHun írta:
Egyébként miért baj, ha nem hétvége? szerintem nem sokan dolgoznak közülünk, szóval simán ráérnek, vagy max 1 napot kérnek.
főleg OSG utánS.Agüero írta:
Szeptemberi nem sok embernek jönne be.
Ha kell valamit szervezni, szívesen segítek.ozsimiki írta:Drigo,Tim,Kurdt!
Van lehetőségetek megszervezni az idei talit? Mert ha igen, lassan tényleg neki lehetne állni, időpontokat minden esetre ki lehetne tűzni, mondjuk 3-at, és elkezdeni megszavazni,hogy mikor is legyen. Szerintem 1hónappal előtte már nem ártana tudni az időpontot, és 1hónap elég is lehet bőven a részletek megszervezésére,megbeszélésére.
Please jelentkezzetek,h mi a helyzet, ha egyikőtök sem ér rá, akkor pedig kell keresni egy szintén fővárosi fórumert, nem árt ha olyat, aki azért képben van miképp is szokott zajlani egy ilyen tali.
Most hétvégén nem tudom, hogy lesz e rá időm, de legkésőbb (sz utolsó pillanatbanKalap1988 írta: Igen, ez így volt, mert mivel már nem számoltam a kosárral, így a péntek estét egy kicsit hosszabbra nyújtottuk itthon, bográcsoztunk, meg iszogattunk, konkrétan aludtam, amikor hívtálAztán én estefelé kimentem Verőcén dobálni egy haverral, de az is elég volt ebben az állapotban
Jövőhét jöhet, 4-4 az nálam simán egész pálya, fél pályán nem olyan élvezetes annyian már.
Igen, ez így volt, mert mivel már nem számoltam a kosárral, így a péntek estét egy kicsit hosszabbra nyújtottuk itthon, bográcsoztunk, meg iszogattunk, konkrétan aludtam, amikor hívtálP.U.Y.O.L. írta:Hívtalak is, de nem vetted fel. Én azért összehoztam egy EB találkozót.....egyedül.Kalap1988 írta:bocsánat, nem olvastam a topikot, majd legközelebb, akár a jövő héten...P.U.Y.O.L. írta:Gábor akkor jössz ma? Kora d.u.?
Most van egy kis dolgom, de kb. dél körül hazaérek, akkor még felnézek ide, remélem legalább te ráérsz....![]()
Kár, hogy nem jöttél, mert rengetegen voltak. 4 vs 4-eket játszottunk, aztán 6 óra körül eljöttem, de utána már egész pályára is ment a play.
Hívtalak is, de nem vetted fel. Én azért összehoztam egy EB találkozót.....egyedül.Kalap1988 írta:bocsánat, nem olvastam a topikot, majd legközelebb, akár a jövő héten...P.U.Y.O.L. írta:Gábor akkor jössz ma? Kora d.u.?
Most van egy kis dolgom, de kb. dél körül hazaérek, akkor még felnézek ide, remélem legalább te ráérsz....
Akkor már legyen EB alatt meccsnézéssel egybekötveKrojf írta:A foci EB és az Olimpia közé egy szombatra?
A MOM Park körüli sportkomplexum is jó volna, meg a múltkor az után következő helyszíneken lezajlott after!
K.
bocsánat, nem olvastam a topikot, majd legközelebb, akár a jövő héten...P.U.Y.O.L. írta:Gábor akkor jössz ma? Kora d.u.?
Most van egy kis dolgom, de kb. dél körül hazaérek, akkor még felnézek ide, remélem legalább te ráérsz....
S.Agüero írta:A közeljövőben nem írunk ki egy szavazást, h melyik hónapban legyen a tali?
Nemsokára itt a nyár.
Remélem el tudok menni.
Nekem is. Mindenképp. A többiek meg reagálhatnának, hogy ne megint péntek délután derüljön ki, hogy hányan is megyünk és pontosan mikor...Kalap1988 írta:Elvileg jó a szombat kora délután.P.U.Y.O.L. írta:Szombat akkor kinek felel meg? Én már biztos, hogy ráérek, de csak szombaton. (Vasárnap-Hétfő vidéken leszek)
Időpontot megbeszélhetnénk. Slither írta, hogy d.u., de amíg senki se jelez vissza, hogy egyáltalán eljönne e, addig nehéz lesz összehozni a dolgot...