Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szereted még nyilván,legalábbis kötődsz hozzá. Mondjuk fura,hogy 1 hónap után kialakult ilyen. Mindenesetre egy volt barátnő egyből nem lehet barát. ez biztos,el kell telni bizonyos időnek. én is szerettem volna a volt barátnőmmel,hogy barátok maradjunk,de rájöttem mostmár,hogy csak azért akartam volna azt,hogy a közelében bírjak maradni. De így,hogy eltelt sok idő( márciusban volt ez),már "kiszerelmesedtem" belőle,és már nem is akarok vele barátkozni se. Köszönünk egymásnak,de már nem érzek semmi olyat,hogy húú de jó volna beszélni.Leomessi14 írta:Szó volt itt nemrég az iskolán/osztályon belüli kapcsolatokrol. Szóval nekem volt egy barátnőm, 1 évvel jár alattam. Csak egy hónapot jártunk,de azalatt a suliuban kb egész nap együtt voltunk.Most,hogy szakitottunk,nagyon fura lett úgy lemenni szünetre,hogy ott van...s zavar. A legnagyobb baj,hogy már ahogy kiérek ösztönösen őt keresem a szememmel s sajnos meg is találom mindig. Én még mindig érzek valamit iránta(ő szakitott),de talán ő is,csak próbálja leplezni.Nem tudom mit kéne csinaljak,nem akarok össze jönni mégegyszer vele, de azt szeretném,hogy barátok maradjunk.De ez most igy nem megy...Meg kéne beszéljem vele?(amikor szakitott nem nagyon részletezte,ilyen átlagos duma s annyi). Le szeretném zárni valahogy ezt csak nem tudom hogy...
Tudom,hogy fura ez..de esetleg ötletek?
Hát.. magamból kiindulva, háromszor szakítottam (igen mind a háromszor én szakítottam vele..) ugyan azzal a csajjal, minden nap látom a suliba, mégis van valami a tűz a tekintetébe amikor találkozik a tekintetünk a lépcsőn, a folyosón vagy bárhol. "Barátok" vagyunk, vagyis inkább azt mondanám, hogy nem esünk egymás fejének, ha épp egy társaságba kerülünk, de érezhető a feszültség..a legnagyobb baj, hogy hiába szeretjük( magam sem tudom..?!) egymást, sosem működött igazán. Az egész egy éve kezdődött, először fél évet voltunk együtt, aztán 5 hónapig külön, és 1-1 hónapot újra együtt. Se veled, se nélküled..Leomessi14 írta:Hát a megrészegedés megvolt,de sokat nem segitett, mondjuk a pénztárcámnak igen,de nem feltétlenül az volt a cél.messideco írta: Egy estén át búsultam, megrészgedtem, el van felejtve... De nem mindig ilyen egyszerű
Hát a megrészegedés megvolt,de sokat nem segitett, mondjuk a pénztárcámnak igen,de nem feltétlenül az volt a cél.messideco írta: Egy estén át búsultam, megrészgedtem, el van felejtve... De nem mindig ilyen egyszerű
Kívülről ez is elég jónak tűnik, megnézem valahol. Amúgy jó kedved van már?Sanama írta:ha parfüm akkor erre esküszöm
http://www.iparfumeria.hu/paco-rabanne/ ... zAodxAv8Ag
az besz*rás lett volna,ha elhisziBob_Marley írta:Zara is jó amúgy, tőlem a Gucci parfümre, egy csaj múltkor mondta a bárpultnál, jó illatú az aftershaved![]()
![]()
Mondtam neki, jah most borotválkoztam a férfi mosdóban....
Na valaki végre tudja mi a jó!levproff írta:Zara parfümök nekem tetszenek.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
Én is szeretlek.Messa írta:
Norbikám, sz.pjál kecskét!
Zara parfümök nekem tetszenek.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
Hát a barátnős dolog már nem jön össze, de köszi, ezt a DM-es cuccot meglesem mindenképp.Tim írta:Ha esetleg jársz olyan helyen ahol van DM,akkor nézz körül,most minden parfüm akciós.Az 50%-os akció december végéig tart,a 25%-os márciusig.
Vagy ha még nem késő akkor szerezz egy olyan barátnőt aki ott dolgozik,és térdig fogsz járni a kilistázott teszterekben
Ha esetleg jársz olyan helyen ahol van DM,akkor nézz körül,most minden parfüm akciós.Az 50%-os akció december végéig tart,a 25%-os márciusig.Messa írta:Hú köszönöm a sok tippet, utána fogok nézni jópárnak. Fehér Dieselem volt Shutt, nagyon szerettem. A nyerő pedig szerintem a Brise lesz, de majd a többiről is informálódok.![]()
Elsőre így a Hugo Boss-Pure fogott meg, csak így spontán név alapján, de a többit is megnézem. Árban egyébként 10 alatt gondolkodnék.
Szerk: Bányász,ezaz?
Zara SilverMessa írta:Hú köszönöm a sok tippet, utána fogok nézni jópárnak. Fehér Dieselem volt Shutt, nagyon szerettem. A nyerő pedig szerintem a Brise lesz, de majd a többiről is informálódok.![]()
Elsőre így a Hugo Boss-Pure fogott meg, csak így spontán név alapján, de a többit is megnézem. Árban egyébként 10 alatt gondolkodnék.
Szerk: Bányász,ezaz?
Ezt én is ajánlanám.Most én is ilyet használok,elég jó szerintem.Game90 írta: Carolina Herrera - Chic For Men
lluisllach89 írta: Brise - One Touch
Az attól függ, h mennyire van pénzed parfümre.Csak mert ha bővn van pénzed akk egy jó bvlgari aqua-t tudnék ajánlani,aminek egy kicsit édeskés illata van és 20000be kerül 100ml, ha kevésbé van pénzed akkor a Dm-ben vagy a Rossmanban érdemes szétnézni olyan 3-5000 között már lehet jó parfümöket kapni.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?