Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kívülről ez is elég jónak tűnik, megnézem valahol. Amúgy jó kedved van már?Sanama írta:ha parfüm akkor erre esküszöm
http://www.iparfumeria.hu/paco-rabanne/ ... zAodxAv8Ag
az besz*rás lett volna,ha elhisziBob_Marley írta:Zara is jó amúgy, tőlem a Gucci parfümre, egy csaj múltkor mondta a bárpultnál, jó illatú az aftershaved![]()
![]()
Mondtam neki, jah most borotválkoztam a férfi mosdóban....
Na valaki végre tudja mi a jó!levproff írta:Zara parfümök nekem tetszenek.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
Én is szeretlek.Messa írta:
Norbikám, sz.pjál kecskét!
Zara parfümök nekem tetszenek.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
Hát a barátnős dolog már nem jön össze, de köszi, ezt a DM-es cuccot meglesem mindenképp.Tim írta:Ha esetleg jársz olyan helyen ahol van DM,akkor nézz körül,most minden parfüm akciós.Az 50%-os akció december végéig tart,a 25%-os márciusig.
Vagy ha még nem késő akkor szerezz egy olyan barátnőt aki ott dolgozik,és térdig fogsz járni a kilistázott teszterekben
Ha esetleg jársz olyan helyen ahol van DM,akkor nézz körül,most minden parfüm akciós.Az 50%-os akció december végéig tart,a 25%-os márciusig.Messa írta:Hú köszönöm a sok tippet, utána fogok nézni jópárnak. Fehér Dieselem volt Shutt, nagyon szerettem. A nyerő pedig szerintem a Brise lesz, de majd a többiről is informálódok.![]()
Elsőre így a Hugo Boss-Pure fogott meg, csak így spontán név alapján, de a többit is megnézem. Árban egyébként 10 alatt gondolkodnék.
Szerk: Bányász,ezaz?
Zara SilverMessa írta:Hú köszönöm a sok tippet, utána fogok nézni jópárnak. Fehér Dieselem volt Shutt, nagyon szerettem. A nyerő pedig szerintem a Brise lesz, de majd a többiről is informálódok.![]()
Elsőre így a Hugo Boss-Pure fogott meg, csak így spontán név alapján, de a többit is megnézem. Árban egyébként 10 alatt gondolkodnék.
Szerk: Bányász,ezaz?
Ezt én is ajánlanám.Most én is ilyet használok,elég jó szerintem.Game90 írta: Carolina Herrera - Chic For Men
lluisllach89 írta: Brise - One Touch
Az attól függ, h mennyire van pénzed parfümre.Csak mert ha bővn van pénzed akk egy jó bvlgari aqua-t tudnék ajánlani,aminek egy kicsit édeskés illata van és 20000be kerül 100ml, ha kevésbé van pénzed akkor a Dm-ben vagy a Rossmanban érdemes szétnézni olyan 3-5000 között már lehet jó parfümöket kapni.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?
minden csaj ismerősöm a fehér dieselt hypeolja.Messa írta:Srácok, milyen férfiparfümöt ajánlanátok?