Ilúvatar írta:.......
érdekes lények a nők.
mostanában van egy nagy divat (bár nekem 16 éves korom óta folyamatosan normális kapcsolatom van, ez a 3. zsinórban 1 éves időtartam felett, mégis tapasztalom ezt) illetve az ismerőseim körében is, hogy mostanában a nők szeretik "elhúzni a mézesmadzagot".
hülye példa, de haverom (továbbiakban legyen "X") ismerőse kirakott egy olyat, hogy "lájkold, és pontozlak 1-10ig"...a srác lájkolta, a csaj kirakta, hát mindenre 9-10 körül adott, míg a többi 20-on valahány tag elvétve kapott 8 felett.
a "X"-nek az feltűnt, a menyecske szemrevaló...elkezdett vele beszélgetni, egyre többet cseteltek, ismerkedtek...a csaj végiglikeolta a képeit, stb.
oda jutottak, hogy kölcsönösen bejönnek egymásnak, és talizzanak egy játszótéren.
"X" odament, vitt egy milkát is, idő volt, de sehol senki.
1x csak csörög neki a cimbije (továbbiakban legyen "Y"), hogy "hallod, itt van a csaj a centerben, akit meséltél, itt vannak a kávézóban a barátnőivel".
erre "X" (megjegyzem, szegény kissé önbizalomhiányos, nem ez volt az első eset, hogy hintáztatják.) elment a centerbe, kb 10 perc séta.
felment a kávézóhoz, aztán beültek a "Y"-nal 2 asztallal a csaj, és néhány barátnője mellé...
a csaj többször is észrevette, de mindig elkapta a tekintetét, zavarban volt, tudta, hogy sz.r van a palacsintában.
közben "X" elmesélte "Y"-nak a fail sztorit, "Y" kicsit tökösebb, vagány gyerek, felállt, odament az asztalhoz ("X"-et is vitte magával), és kérdőre vonta a csajt.
a csaj először megilletődött, elpirult, zavarban volt, és szégyellte magát, azzal védekezett, hogy "azt hittem, hogy holnapra van megbeszélve"...aztán lassan átment flegmába, mikor már "Y" is kicsit cinikusan szólt pár szót. (barátnői, csak röhögcséltek meg sugdalóztak...)
ez az egész fél perc sem volt, "Y' és "X" elindult vissza az asztalukhoz...közben a csajnak az androidja ott volt az asztalon, végszóra csörgött, bejövő hívás, valami pasi volt.
felveszi, szépen nyálasan, magát nem zavartatva trécselt a sráccal, akivel (és ez akkor derült ki, mikor "X" hazaért nem sokkal ezután) már aznap délelőtt óta "kapcsolatban van" facebookon.
már ez is gyomorforgató a kiscsajtól, de ezután jött a hab a tortára
este "Y" írt "X"-nek, hogy a csaj felvette ismerősnek, ráírt cseten, hogy mennyire bejönnek neki az ilyen "vagány" srácok, meg hogy "milyen helyes",stb...és hogy mit szólna, ha megismerkednének, meg taliznának egyet...és a csaj ki is dobta fb-re, hogy egyedülálló... "Y" visszautasította, néhány aranyos "kettőspontdé" kíséretében.
"X" és "Y" jót röhögtek ezen, hogy mekkora szerencsétlen céda a csaj, aki erre másnap randizott az exével (akivel korábban járt) és nála is töltötte az éjszakát.
tehát végkövetkeztetés : egy csaj (aki alapjáraton nem tűnik ilyennek, én is ismerem) 2 nap leforgása alatt :
- behülyítette "X"-et
- rányomult "Y"-ra
- összejött kb 12 órára egy 3. személlyel.
- másnap pedig már egy exével volt együtt.
csak azért írtam le, mert ez egy TÖK ÁTLAGOS kis sztori a mai fiatalok körében...megannyi hasonlót látok nap, mint nap, főleg a "páwa' csajoknál, akiknél ehhez a viselkedéshez hihetetlen nagy arc, és egoizmus is párosul.
szóval annyit akartam hozzáfűzni, hogy a mostani 17-19 éves csajok nagyon nagyot zuhantak agyilag, és viselkedésileg is, és bár nem tudom, a te alanyaid milyen idősek, és mennyire komolyak, de nem szabad meglepődni már ezen.
a csajok úgy tudják forgatni a srácokat, ahogy akarják.
mindig az a sztereotípia van nyomtva, hogy a "fiúk csak kihasználják a lányokat"...na ezt át lehet húzni, full kiegyenlítik a számlát a jányok is evvel az "elhúzom a mézesmadzagot, aztán lépek tovább" viselkedéssel.
nagyon ritka kincs manapság a szép, és egyben okos, odaadó, igényes, és reális gondolkodású csaj.
rohadt nagy mákom van, hogy én kifogtam egy ilyet. (18 játékost fel tudott sorolni már a barca A keretéből

)
(ez úgy összesen nem biztos, hogy teljesen szoros összefüggésben van a te általad leírtakkal, csak úgy a témával kapcsolatban egy ilyen rövid szösszenet most kikívánkozott)