Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg jó a szombat kora délután.P.U.Y.O.L. írta:Szombat akkor kinek felel meg? Én már biztos, hogy ráérek, de csak szombaton. (Vasárnap-Hétfő vidéken leszek)
Időpontot megbeszélhetnénk. Slither írta, hogy d.u., de amíg senki se jelez vissza, hogy egyáltalán eljönne e, addig nehéz lesz összehozni a dolgot...
Ja-ja, jó volt, ha megtanultunk volna együtt játszani, akkor nyertük is volna mindhárom meccset, de így meg jó kiegyenlített meccseken 2-1-re vesztettünkP.U.Y.O.L. írta:Mi Kalappal azért elmentünk most is. Jó volt, kár hogy nem jöttetek, mert volt lent két srác és egész jó 2 vs 2-ket játszottunk. 3 vs 3 jobb lett volna...Slither írta: Jövő hét szombaton csak a du. jó, mert csak hajnalban fogok hazaesni, és hát aludni is akarok utána.
Jövőhét szombatot még megbeszéljük...
Mi Kalappal azért elmentünk most is. Jó volt, kár hogy nem jöttetek, mert volt lent két srác és egész jó 2 vs 2-ket játszottunk. 3 vs 3 jobb lett volna...Slither írta: Jövő hét szombaton csak a du. jó, mert csak hajnalban fogok hazaesni, és hát aludni is akarok utána.
Jövő hét szombaton csak a du. jó, mert csak hajnalban fogok hazaesni, és hát aludni is akarok utána.P.U.Y.O.L. írta:Kár érte. Jövő hetet még nem tudom, de ha menni fog, akkor is csak szombat.Eazzy írta:Na vazze, pont most jöttem haza vidékre... vááP.U.Y.O.L. írta:Holnap akkor megyünk? Eazzynek küldök egy PÜ-t....pedig már nagyon jó lett volna...jövőhééét?
Kár érte. Jövő hetet még nem tudom, de ha menni fog, akkor is csak szombat.Eazzy írta:Na vazze, pont most jöttem haza vidékre... vááP.U.Y.O.L. írta:Holnap akkor megyünk? Eazzynek küldök egy PÜ-t....pedig már nagyon jó lett volna...jövőhééét?
Na vazze, pont most jöttem haza vidékre... vááP.U.Y.O.L. írta:Holnap akkor megyünk? Eazzynek küldök egy PÜ-t....
És mikor lenne? Nekem reggel, kb 10-re Pestre kell mennem, szóval jó lenne utána, hogy ne kelljen még haza is jönnöm. Nekem dél vagy 1 óra tökéletes lenne. Késő délután egyik csapattársammal megyünk egy kicsit futni, meg dobálni, szóval addig (kb 6-ig) haza kell érnem. Mit szóltok? Inkább egy óra, mert délre tevődött az a bizonyos program....P.U.Y.O.L. írta:Holnap akkor megyünk? Eazzynek küldök egy PÜ-t....
Nekem kicsit necces a szombat, de ha Eazzy is jön és megleszünk 4-en, akkor megpróbálom megoldani.P.U.Y.O.L. írta:Az jó, mert nekem az jobban fekszik. Viszont lassan jó lenne tudni, hogy megyünk e, mert ha nem, akkor lenne más programom is. Persze a Fórum kosár prioritást élvez!Kalap1988 írta: Bocsánat, tévedtem, épp fordítva, vasárnap van programomSzombat viszont oké
Az jó, mert nekem az jobban fekszik. Viszont lassan jó lenne tudni, hogy megyünk e, mert ha nem, akkor lenne más programom is. Persze a Fórum kosár prioritást élvez!Kalap1988 írta: Bocsánat, tévedtem, épp fordítva, vasárnap van programomSzombat viszont oké
Bocsánat, tévedtem, épp fordítva, vasárnap van programomP.U.Y.O.L. írta:Ok. Kinek lenne még jó a vasárnap? Slither, Eazzy?Kalap1988 írta:Vasárnap talán jó, szombatra közbejött egy s más s nem leszek itthon.P.U.Y.O.L. írta:Hétvégén kosár?
Nem tolonganak a jelentkezők...
Ha ti is jöttök, akkor küldök még PÜ-t pár embernek, hátha nem olvassák ezt a topicot. (Bob, daffy, stb...)
Ok. Kinek lenne még jó a vasárnap? Slither, Eazzy?Kalap1988 írta:Vasárnap talán jó, szombatra közbejött egy s más s nem leszek itthon.P.U.Y.O.L. írta:Hétvégén kosár?
Nem tolonganak a jelentkezők...
Majd lesz mire fogni ha ugyanolyan sz@ar leszek.Kalap1988 írta: Ennyire hipersztárok vagyunk, hogy karmelegítőben nyomjuk ?Nekem pénteken meccsem lesz, de a szombat-vasárnap sanszos. Csapattársam, aki egyébként a legjobb dobó nálunk, hetekig ilyenben játszott és nem ment neki a dobás, szerintem woodozta őt, le is vetettük vele, aztán nem volt gond
Ennyire hipersztárok vagyunk, hogy karmelegítőben nyomjuk ?Slither írta:Áh, hét közben lusta vagyok meló után még elmenni dobálgatni. Inkább elmegyek szerdán terembe játszani.Eazzy írta: De ha más nem, a Schönherz streetball pályára átugorhatsz bármelyik este, elég sokszor dobáltam már egyedül, simán jöhetnél.
Ja, rendeltem ilyen karmelegítős sleevet, legközelebb majd abban fogok menőzni.![]()
Áh, hét közben lusta vagyok meló után még elmenni dobálgatni. Inkább elmegyek szerdán terembe játszani.Eazzy írta: De ha más nem, a Schönherz streetball pályára átugorhatsz bármelyik este, elég sokszor dobáltam már egyedül, simán jöhetnél.
Nekem azért nem jó, mert igen két hét múlva megyek pont haza, utána meg jó lenne, de már égek a vágytól, hogy megmutassan, hogy nem vagyok annyira skill-less, mint multkor mutattamSlither írta:És neked miért nem jó utána? Vizsgaidőszakban hazamész?Eazzy írta:A jövőhét hétvége mért nem jó?Slither írta:Kicsit későn reagáltatok, nekem már nem jó a vasárnap.
Ha jövő hétvége nem jó, akkor az a hét is kiesik nekem, mert hét közben du. nem akarok meló után streetballozni. 2 hét múlva?
P.U.Y.O.L.-nak nem jó, de ha lesz más akkor mehet. (Bár Sean P-re még mindig el akarok menni, de lehet inkább gyűjtök a nyári rockthebells-re).Eazzy írta:A jövőhét hétvége mért nem jó?Slither írta:Kicsit későn reagáltatok, nekem már nem jó a vasárnap.
Ha jövő hétvége nem jó, akkor az a hét is kiesik nekem, mert hét közben du. nem akarok meló után streetballozni. 2 hét múlva?
A jövőhét hétvége mért nem jó?Slither írta:Kicsit későn reagáltatok, nekem már nem jó a vasárnap.