Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudni ki volt az a csávó?Bányász írta:Kicsit meglepett a magyar mondat a filmben...
zseniálislui1698 írta:1 jelenet, 11 verzió:
http://www.youtube.com/watch?v=X92EBTrm4X4
Ezt én is lekaptam már, csak még nem néztem meg. Majd sort kerítek rá.Fecooo írta:Megnéztem a The other Guys-ot!
Nos, én abból az aspektusból kiindulva, hogy a film hasonló, komor hangulatot áraszt magából, mindenképp olyan filmeket ajánlanék, mint a Zodiákus, Nem vénnek való vidék, Rejtély (Caché), 88 perc, A gyűjtő (Kiss the girls), Bíbor folyók.sjay írta:Sziasztok. Valaki tudna nekem ajánlani olyan típusú filmeket mint a Hetedik, vagy a Csontember? Előre is köszönöm!
Nekem a tegnapi "produkciója" már nem volt olyan vicces.FCBMessi19 írta:Beszéljetek inkább az X Faktoros Király L. Norbiról, ő nem tehetség?Nagy kedvencem lett.
inkább hagyom a vitát, elég szélsőségesen állsz hozzá, te dolgod.albicelesteX írta:Akiket leírtál abból kb. 2 volt magyar!Külföldön elhajtották a magyarokat,mert nem "oda valósiak" itt meg felkarolnak minden jött mentet.ozsimiki írta:Jó most írtál egyet, azért angolul is hallgasd majd meg, amúgy meg félig magyar is, minden joga megvan,hogy itt legyen.
Caramel tényleg jobb, de Ő mindenkinél jobb szerintem, legyen az megasztáros vagy X-faktoros, ne Ő legyen a mércéd![]()
Kökény Attila, Lakatos Yvette, Csonka Andreas, az említett félig amcsi-magyar gyerek, és Gusztos Bence szerintem teljesen rendben van. Még ha tegnap nem is életük napja volt. De Szeleczki Dávid és Tolvaj Reni is sokra viheti. Még egyik se profi természetesen, nem véletlenül tehetség kutató a címe a cuccnak, abból viszont mindegyiknek bőven van.