Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.04. 18:28:44

Bányász írta:Kicsit meglepett a magyar mondat a filmben... :)
Nem tudni ki volt az a csávó?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.10.04. 18:24:46

Én is nekifutottam a Machete-nek és én is remekül szórakoztam rajta. :)

Az tény,h tele van butasággal a film de ettől függetlenül szuper.A csajok meg mind egy szálig bombák. :) Avellan ikrek elég finomak. :P

Kicsit meglepett a magyar mondat a filmben... :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messideco
Presidente del Barça

2010.10.04. 15:52:48

Megnéztem én is a Ha-Ver c. filmet. Mit is mondjak, nem volt rossz múvi, de nem nyűgözött le. Egy 7/10-et megér.
Kép
"And my heart will leave you never."
Deus
Boixos Nois

2010.10.04. 15:16:07

lui1698 írta:1 jelenet, 11 verzió:
http://www.youtube.com/watch?v=X92EBTrm4X4
zseniális :)
KépKép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.04. 14:52:39

Én is megnéztem a The other Guys-t. Szerintem rendben volt, sok jó poénnal. 10/7
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.04. 13:25:09

Na elkezdett bonyolódni a Dexter, bajok lesznek, ha Debra új partnere elkezd szaglászni utána a fantomkép alapján. Gyerekek elkerültek a nagyihoz, lesz lehetősége gyilkolni ismét, csak vissza kell nyernie a kedvét hozzá, most le van pukkanva kicsit.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.04. 13:24:01

Machete
Általában nem szeretem az ilyen elborult filmeket, de ez most bejött.
Danny Trejo jól adja Machete-t. Naggyon laza.

Machete nem sms-ezik. :)
Meg ez a minden nőt megdug dolok is mekkora.

Össz: 7/10.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bányász

2010.10.04. 13:07:31

Én is Russel Brand(Aldus Snow) miatt vártam a filmet de igazából azt kell,h mondjam,h most talán kevésbé vicces a figura mint a Lepattintvában.Sztem most az igazán vicces jelentek Jonah Hillhez köthetők.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.04. 12:58:38

most látom, h ebben a Get him to the Greek-ben Russell Brand uazt a karaktert alakítja, mint a Forgetting Sarah Marshall-ban :D

akkor megnézem én is ezt a filmet, köszi, h írtatok róla! ;)
Bányász

2010.10.04. 12:47:25

Én is most tűztem műsorra mind a The other Guys-t mind a Get him to the Greeket.

És azt kell mondjam jól szórakoztam mindkettőn.Bár az utóbbi egy fokkal jobban tetszett nekem.Az elsőben-bár bírom Will Ferrelt-már már negem is idegesített a figurája. :) De összességében tényleg remek mind a két film.
Kép

geridoss
Director del Fútbol

2010.10.03. 23:40:40

Ma megnéztem a Törvénytisztelő polgárt. Feliratos film, de aki szereti a krimit, annak mindenképpen ajánlom! Nem vártam sokat, de rengeteget kaptam, miután megnéztem.

Az Olasz meló rendezőjétől ;)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.03. 22:19:13

X-faktor vs megasztár vitához.

Én a megasztárt nézem több okból.
Egyik a zsűri viselkedése. Látszik az x-faktoros zsűritagoknál,hogy minden mozdulatuk jól ki van találva. Keresztes Ildikó mindig hátrafordul a nagy csodától, Geszti a papírjai mögé bújik,aztán ahogy halad a dal onnan kibújik,meg ilyenek.
A másik,hogy én az x-faktorban alig-alig láttam olyat akire azt mondanám,hogy ejha. Van pár,mint a Szirota Jennifer,vagy a duci csaj. Ők tényleg jók.
Maga a megasztár környezet sokkal emberibb,nincs az a nagy felhajtás. Főleg nem a válogatókon.
+ még az x-faktorból van egy csomó olyan,akik ha zene nélkül énekelnek,úgy véreznek el,mint annak a rendje.
Persze a megasztárban is vannak hibák,meg olyan énekesek akik nem valók oda( szeleczki dávid,kiscsaj is hiába aranyos,azért na),plusz Till Attila beteg,Liptai meg vicc.

No mindegy,én a megasztárt fogom nézni mindig élőben,aztán az X-Faktort meg letöltöm,és úgy nézem meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.03. 21:59:40

Fecooo írta:Megnéztem a The other Guys-ot!
Ezt én is lekaptam már, csak még nem néztem meg. Majd sort kerítek rá.
Tegnap láttam a Get him to the Greek-et.
Nekem bejött. Sok jó poén, plusz a zenék is nagyon meghatóak voltak benne. :D Jeffrey rulez! :lol: P.Diddy is tolt pár jó dumát.
Össz: 7/10.

Most jön a Machete. 8)
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.03. 18:59:11

Megnéztem a The other Guys-ot!

ekkora marhaságot is rég láttam már, de tetszett! :D

"Célozzuk meg a bokrot!" a közelben nem volt bokor... :lol:
Mark Wahlberg nagyon jól alakította a bunkó zsarut, Will Ferrel meg... ááá hagyjuk :D
Eva Mendes a szokásos volt, az öregasszony meg postást játszott :D

10/8 nálam, ajánlós!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.03. 15:59:36

sjay írta:Sziasztok. Valaki tudna nekem ajánlani olyan típusú filmeket mint a Hetedik, vagy a Csontember? Előre is köszönöm!
Nos, én abból az aspektusból kiindulva, hogy a film hasonló, komor hangulatot áraszt magából, mindenképp olyan filmeket ajánlanék, mint a Zodiákus, Nem vénnek való vidék, Rejtély (Caché), 88 perc, A gyűjtő (Kiss the girls), Bíbor folyók.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
sjay
Entrenador del Barça

2010.10.03. 15:38:08

Sziasztok. Valaki tudna nekem ajánlani olyan típusú filmeket mint a Hetedik, vagy a Csontember? Előre is köszönöm!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.03. 14:08:15

Albiceleste!

Értelek,de szerintem meg rossz példát hoztál erre fel.

Nagyon nagy tehetség Kállay, magyarul nem tud annyira beszélni még,mert Amerikában élt, ettől még tehetséges,és Magyar is.

Ha az eddigi dalait is hallottad,akkor tudod, tegnap valóban rosszul jött ki,hogy Carameltől választott.

Kökény Attilában legalább egyet értünk :wink:

FCBMessi!

Őt bírom én is,meg még van pár X-faktorból is.

Szerk: Fecooo! Persze,h igaz az is amit írsz, de az meg egyáltalán nem,hogy az említettek "jöttment" kategória lenne. ezen ment a vita.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.03. 14:08:04

nem nézem egyik műsort se, így nem biztos, h jól látom a dolgokat, de ez van:

sztem az ilyen ún. tehetségkutató műsorok esetén a szereplők tehetsége csak olyan 50%-ban számít az eredménynél, hiszen ezeknek az is számít(sőt, sztem jobban számít!), h a "felkarolt" egyén eladható legyen vmilyen szempontból, legyen az kinézet, stílus, viselkedés...

úgy érzem, ha tegyük fel az általatok legjobbnak vélt énekesből kettő lenne, de teljesen más stílusban lépne fel, akkor a "normálisabb" veszítene...
emiatt elképzelhető az is, h egy kevésbé tehetséges, de eladható ember nyer egy valódi tehetséggel szemben...

ha viszont ez lehetséges, akkor maga a műsor is hiteltelenné válik...

szóval egyet tudok érteni Totti-fan kollégámmal ;)
(persze, amit leírtam nem biztos, h a mostani szereplőknél is igaz, de mondom, nem nézem egyiket se...)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.10.03. 14:07:25

FCBMessi19 írta:Beszéljetek inkább az X Faktoros Király L. Norbiról, ő nem tehetség? :lol: Nagy kedvencem lett. :)
Nekem a tegnapi "produkciója" már nem volt olyan vicces.
Fazon a csávó az biztos, de nekem már túl erőltetett lett ez "tánca".
Rájött, h ez nagyon tetszik mindenkinek és akkor már ezt nyomatja.
Az első kettő még nem volt erőltetett, azon tudtam nevetni, ez már nem volt olyan vicces, szvsz. :)
PCsabi
aka Game90

2010.10.03. 14:05:56

Nekem egyik műsor sem tetszett tegnap :roll:

Megasztár: egyik számnál sem mondtam azt, hogy húúú, ez nagyon nagy volt, mondjuk csak az 1. élő adás volt, szóval még bőven fejlődni fognak. A kislányt továbbra sem értem :roll: Mindig kihangsúlyozzák, hogy 11 éves meg hogy milyen cuki. Tilla és Friderikusz meg kifejezetten irritál.

X-faktor: lemaradtam az elejéről, mennyi idejük volt megtanulni a szöveget? 1-2 óra? Mert kb. a fele csak néhány sort tudott megtanulni. Előzetes alapján a jövőheti két adás nagyon jó lesz. Most sok embert megfogok bántani, de remélem a Norbi nem jut tovább, az ok, hogy hatalmas forma, de a hangja...

Az eddigi Megasztár versenyzők közül pedig egyértelműen a Caramel a legjobb. Tényleg, a többiekkel mi a helyzet? Tóth Vera, Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi?

Más:
utoljára 7-8 éve láttam, ezért tegnap újra megnéztem az egyik kedvenc rajzfilmemet :D :arrow:
Turpi úrfi és a Beverly Hills-i macskák
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.10.03. 14:07:28-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.03. 14:04:40

Én tegnap akkor kaptam agyhúgykövet mikor a kislányt megint körbenyalták.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.10.03. 13:54:23

Félre érted!Én nem akarok vitázni veled! :wink: Csak szerintem abban a műsorban nem feltétlenül a tehetség alapján szavaznak vagyis jutnak tovább a versenyzők,és igazából ezért úgy gondolom hiteltelen az is,hogy ki nyeri meg.Sokkal inkább elfogadnám,ha egy vér profi szakmai zsűri értékelné a versenyzőket és úgy hirdetnének eredményt,mert nekem ott Presszer Gábor az egyetlen aki előtt kalapot emelek!Persze tudom ez kivitelezhetetlen,mert ha így lenne Klaudia nem bírna k.rvulni miből...Miki!Én inkább csak csalódott vagyok!Nem szélsőségesen akarom megközelíteni a dolgot!Egyébként onnan kedvencem Kökény Attila!!
Kép
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2010.10.03. 13:49:26

Beszéljetek inkább az X Faktoros Király L. Norbiról, ő nem tehetség? :lol: Nagy kedvencem lett. :)
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.03. 13:47:57

albicelesteX írta:
ozsimiki írta:Jó most írtál egyet, azért angolul is hallgasd majd meg, amúgy meg félig magyar is, minden joga megvan,hogy itt legyen.

Caramel tényleg jobb, de Ő mindenkinél jobb szerintem, legyen az megasztáros vagy X-faktoros, ne Ő legyen a mércéd :wink:

Kökény Attila, Lakatos Yvette, Csonka Andreas, az említett félig amcsi-magyar gyerek, és Gusztos Bence szerintem teljesen rendben van. Még ha tegnap nem is életük napja volt. De Szeleczki Dávid és Tolvaj Reni is sokra viheti. Még egyik se profi természetesen, nem véletlenül tehetség kutató a címe a cuccnak, abból viszont mindegyiknek bőven van.
Akiket leírtál abból kb. 2 volt magyar!Külföldön elhajtották a magyarokat,mert nem "oda valósiak" itt meg felkarolnak minden jött mentet.
inkább hagyom a vitát, elég szélsőségesen állsz hozzá, te dolgod.

ha szerinted ők nem tehetségesek, és nincs helyük ebben a műsorban akkor nagyon nem értek veled egyet.

örülne pár "jöttment" ha ilyen teljesítményre lenne képes,mint Ők.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése