Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon nagyokTim írta:
Szerk.:Eszembe jutott egy oldal ahol filmplakátok vannak olyan "milyen lett volna ha ő játszik benne" stílusban pld.:
Itt a link
Így hirtelen az Indy filmekről az ugrik be hogy a címszerepet eredetileg Tom Sellecknek szánták,de a CBS nem engedte el. A sors fintora hogy nem sokra rá sztrájk tört ki a stúdióban és a Magnum forgatása fél évet csúszott..ozsimiki írta: azért is írtam most, hogy aki tud hasonló valós történeteket a filmek világából, az írja be.
tetszenek
Mennyire tusz angolul? Megvagy felirat nélkül?Fernando írta:Tud valaki dobni egy linket dexterékhez? Végső elkeseredésemben írok ide, mert én sajna nem vagyok semmi szuperoldalon fönt, a google meg hátat fordított nekem és nyomta a fizetős amcsi szervereit, meg a 0 seed-es torrent linkeit.
Akkor vmit rosszul csinálsz.Fernando írta:a google meg hátat fordított nekem és nyomta a fizetős amcsi szervereit, meg a 0 seed-es torrent linkeit.
majd összszedek egy négyet-ötöt és csokorban leadomozsimiki írta: am tőled is jöhetnek (ennél igazabb) sztorik.
mikortól érdemes keresgélni?messideco írta:Jaja, plusz ma ugye lesz HYMYM isNem fogok éjjel sokáig aludni...
Mint látod,idéztem, fogalmam sincs,h mennyire igaz, ezek szerint csak részben. De nem lehet,h ácsként segített ott Lucas haverjaként ?kurdt írta:Ez nagyon komoly sztori!!!!ozsimiki írta:Harrison Ford
"Ekkor az ott sertepertélő ácsot kérték fel a válogatottak mellé végszavazni. Ekkor tűnt fel Spielbergnek az ács: Ez de jó lenne Szólónak!
Na ebből lesz egyszer még film! Tipikus amerikai álom. "
Kár h csak részben igaz.....egyrészt Spielbergnek köze nem volt a Star Warshoz; másrészt Ford már szerepelt George Lucas koriai (talán második) filmjében, az American Graffiti-ben.
Én erről annyit hallottam (ez tán igaz is lehet), hogy Ford mint Lucas haverja volt ott, és így került oda, hogy először a meghallgatásokon segített, majd megkapta a szerepet....
Ez nagyon komoly sztori!!!!ozsimiki írta:Harrison Ford
"Ekkor az ott sertepertélő ácsot kérték fel a válogatottak mellé végszavazni. Ekkor tűnt fel Spielbergnek az ács: Ez de jó lenne Szólónak!
Na ebből lesz egyszer még film! Tipikus amerikai álom. "
megtudhatnám hogy mi az oldal címe pontosan ahol fent lesz?gergo9 írta: Elvileg 9től nyomatja a Showtime 11-éjfél körül sanszos hogy megérkezik a kedvenc virtuális polcunkra
Király, lehet még azt meg is váromgergo9 írta:Elvileg 9től nyomatja a Showtime 11-éjfél körül sanszos hogy megérkezik a kedvenc virtuális polcunkrageridoss írta: Chuckot még fel se tették szinte de már lent volt és néztem úgy ahogy van angolul:D Most ez várható a Dex-szel isMikorra lesz kb fent a kedvenc "töltőállomásunkon" ?
Hát egyszer mindenképp. Most adják először szinkronosan, én sajna angolul láttam. (bár lehet jobban jártamlui1698 írta:Estére lesz ez a Tiltott királyság tv-ben.
Megéri meglesni? Esti programnak jónak tűnik.
Elvileg 9től nyomatja a Showtime 11-éjfél körül sanszos hogy megérkezik a kedvenc virtuális polcunkrageridoss írta: Chuckot még fel se tették szinte de már lent volt és néztem úgy ahogy van angolul:D Most ez várható a Dex-szel isMikorra lesz kb fent a kedvenc "töltőállomásunkon" ?