Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
41° 22' 24.51" N 2° 3' 14.64" E , The land occupied by the Ciutat Esportiva is just 4.5 km away from the Camp Nou and is directly connected by the road between Barcelona and Sant Joan Despí.Zsolti95 írta:És azt nem tudja valaki hogy a Ciutat Esportiva merre van a Camp Nou-tól?
igazad van, most újra megnéztem és tényleg azt írja h csak a múzeum van nyitvaZsolti95 írta:de a hivatalos oldalon az van hogy a camp nou tour nem igénybe vehető csak a múzeum meccs napokon most hogy megpróbáltam lefordítani.
meccs napján sztem nincs edzés (amúgy meg engem is érdekelne)Zsolti95 írta:Én is a Barca-Zaragozára megyek, és nem tudná valaki megmondani hogy 1,ki lehet-e menni az edzésre meccs napján és ha igen mikor és hol 2,meccs napján van-e stadiontúra?
hát ez attól is függ h egy bizonyos mecsre akarsz menni, vagy ráérsz várni. mert ha nem kötött az időpont akkor iszonyatosan érdemes figyelni kb napi szinten a ryanair honlapját, néha felnyomnak eszméletlen agybeteg akciókat nagyon rövid időkre.krisz22 írta:Sziasztok csak olyan kérdésem lenne, hogy ha kiszeretnék menni meccsre, mennyibe kerülne az nekem( repülőjegy és meccsjegy) aki volt kint kérem segítsen nekem!!!!!!
Kérem írjatok nagyon fontos!!!!!
Ha nagyon takarékoskodni akarsz 60-65 ezerböl kijön egy út. Repülöjegy ha szombaton kora reggel mész és hétfőn délelött jössz 30-35ezer ft körül lesz. Ez úgy néz ki, h wizairrel mennél és clickairral jönnél.Meccsjegy kb egy 20-as körül mozog azért már elég jó helyet lehet kapni. Két éjszaka pedig kijön 10-12 ezer ft körül(nekünk ki jött). plussz költöpénz+otthonról vinnél kajátkrisz22 írta:Sziasztok csak olyan kérdésem lenne, hogy ha kiszeretnék menni meccsre, mennyibe kerülne az nekem( repülőjegy és meccsjegy) aki volt kint kérem segítsen nekem!!!!!!
Ja! -ez tényleg így van, a helyeket a pártolótagoknak mindig előre lefoglalják, és ők csak pár nappal előtte jeleznek vissza hogy mennek e vagy sem, ráérnek..CFirpo3 írta:Tényleg így működik ez.katka írta: de ez most komolyan így működik?
jó, nyilván idiótának tűnök, de én már most összeizgulom magam hogy már csak két hét és jegyem az nincs:) komolyan pár nappal korábban szabadulnak fel a jegyek? mert most kb 100 szabad ha van az egész stadionba (barca-zaragoza)
segítsetek!:))
A múltkori hazai meccs előtt dierekt figyeltem és a meccs előtt 1-2 héttel már alig volt jegy, de később (a meccs előtt kb 3-4 nap) szektoronként volt 15-20 szabad hely is, vagy volt ahol még több
Tényleg így működik ez.katka írta: de ez most komolyan így működik?
jó, nyilván idiótának tűnök, de én már most összeizgulom magam hogy már csak két hét és jegyem az nincs:) komolyan pár nappal korábban szabadulnak fel a jegyek? mert most kb 100 szabad ha van az egész stadionba (barca-zaragoza)
segítsetek!:))
de ez most komolyan így működik?Andris írta:Azért nézegesd már 4-5 nappal előtte is, hátha találsz jót.CFirpo3 írta: Azt már tudom, hogy a hivatalos honlapon kell és a meccs előtt kb 2 nappal kérdemes megvenni, de utána mit kell csinálni? El kell menni a stadionhoz és ki kell kérni a jegyeket?![]()
repjegy kb oda-vissza 25 és 45 ezer forint közt foghatod ki, attól függ h szerencséd van-e, az árak folyton változnak. egyébként drágul tudtommal jövő év elejétől majd a dolog, mert az iberia közvetlen járata megszűnik, így nem lesz bp-barcelona egyenes járat. de ez nem 100.krisz22 írta:Sziasztok csak olyan kérdésem lenne, hogy ha kiszeretnék menni meccsre, mennyibe kerülne az nekem( repülőjegy és meccsjegy) aki volt kint kérem segítsen nekem!!!!!!
Először szerintem afelől tájékozódj, hogy odakint mire tudnának felvenni téged, milyen munkaerőre van szükség külföldről, mert ebben a válságban minden bennszülött örül, hogy tud valahol dolgozni.madmushroom írta:Szeretnék elköltözni külföldre, elsősorban Spanyolországba. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kezdjem el? Valami megbízható munkaközvetítő irodát tudtok esetleg?
Még a barcelonai reptérről is necces lenne. Gironából esélytelen, mivel ha jól emlékszem 1 óra 20 percet megy a busz a barcelonai buszállomásig, ami ráadásul a tágan vett belváros stadionnal ellenkező oldalán van.katka írta:sziasztok!
ha valamelyikőtök esetleg már repült ryanairrel a gironai reptérre, az tudna abban segíteni h kb mennyi idő az út onnan a stadionig?
(konkrétan találtam 8 euróért repjegyet pont az inter meccs napjára, de röpke háromnegyed órám lenne beérni. szerintetek ez lehetséges?)
köszi a segítséget!
Hello.katka írta:sziasztok!
ha valamelyikőtök esetleg már repült ryanairrel a gironai reptérre, az tudna abban segíteni h kb mennyi idő az út onnan a stadionig?
(konkrétan találtam 8 euróért repjegyet pont az inter meccs napjára, de röpke háromnegyed órám lenne beérni. szerintetek ez lehetséges?)
köszi a segítséget!