Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor máshogy írom: reméltem, hogy van folytatása, hiszen szépen le volt zárva, de ugyanakkor kezdődhetett volna egy új történet. (a pokolban) Inkább olyannak tűnt, mint egy évad vége...Fecooo írta:a Yu Yu Hakusho-t tudtommal végig leadták az animaxon, legalábbis a sorozat utolsó része nagyon úgy tűnt, h teljesen utolsó
egyébként semmi gond, nem sértődtem meg
a DB az érdekes téma, mert még mindig szeretem, nekem is megvan az egész, de olyan hosszú, h én se ülök le nézni a gép elé, max ha adják majd a GT-t, akkor megnézem, mert az csak 64 részes...
egyébként nagyon érdekes, h a mi korosztályunk (én 86-os vagyok, te? ) szinte kivétel nélkül imádta anno a DB-t...
Chuckot még fel se tették szinte de már lent volt és néztem úgy ahogy van angolul:D Most ez várható a Dex-szel isgergo9 írta:Tonight's The Night....![]()
Nem biztos hogy meg tudom várni a magyar feliratot![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fp11EdJHY2A
Ennyire nem akartam piszkálódni. Én a mai napig meg tudok nézni egy rakás rajzfilmet, amit kiskoromban szerettem. Egy Tom & Jerryn még most is jókat tudok nevetni, ha leülök megnézni a kisöcsémmel. Érdekes módon a Dragonballt viszont nem. Kiskoromban imádtam, láttam az összes részt, de kb. 2-3 éve megszereztem az összes részt és nem tetszett. Párat megnéztem ugyan, de kiábrándító volt. Viszont egy hozzá hasonló sorozatot meg megszerettem, csak abbahagyták. (Yu Yu Hakuso asszem a címe, pedig nem nagyon komálom az anime-kat)Fecooo írta:és honnan tudod, h 3 évig néztem?![]()
![]()
akkoriban hétvégénként még a tv lekötött, így néztem, ennyi a történet...
lehet röhögni
Jogos. Ekkor én voltam kicsi. Olyan 11-12-13 éves koromba adta reggel az RTL Klub, most 20 vagyok.P.U.Y.O.L. írta:Fecooo, ha minden igaz, kb. egy korosztály vagyunk, így nem hiszem, hogy olyan kicsi voltál, amikor ez a baromság ment/megy. Kicsik a Dragon Ball idején voltunk...Fecooo írta: kedveltem a sorozatot kisebb koromban, főleg a zenék és látványos küzdelmek miatt, de ez már a múlt, régmúlt...![]()
Fecooo, ha minden igaz, kb. egy korosztály vagyunk, így nem hiszem, hogy olyan kicsi voltál, amikor ez a baromság ment/megy. Kicsik a Dragon Ball idején voltunk...Fecooo írta: kedveltem a sorozatot kisebb koromban, főleg a zenék és látványos küzdelmek miatt, de ez már a múlt, régmúlt...![]()
nálam egyértelmű a helyzet: biztos nem tudom megvárnigergo9 írta:Tonight's The Night....![]()
Nem biztos hogy meg tudom várni a magyar feliratot![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fp11EdJHY2A
Nagyon elkanyarodtunk a filmtől, de amúgy nekem tetszett az, ahogyan Arthur királyt ábrázolták abban a filmben és lehet igazság alapja.sjd írta:Szerintem mind2nek pont ugyanannyi valóságalapja van, de szerencsére van a fórumon történelem szakos Kalap1988 személyében, ha tényleg kiváncsi vagy
Szerintem mind2nek pont ugyanannyi valóságalapja van, de szerencsére van a fórumon történelem szakos Kalap1988 személyében, ha tényleg kiváncsi vagyP.U.Y.O.L. írta: Az Arthur királyos hasonlat meg azért nem stimmel, mert annak vannak valóság alapjai és megpróbáltak arra rávilágítani nem pedig a mesét kiemelni belőle. Robin Hood eleve mese, amire tökéletesen rá lehet húzni a Kevin Costneres verziót.
Én pont azért néztem meg csak nagyon nagyon sokára (ahhoz képest, hogy mióta megvolt) mert a címe Robin Hood és a legkevésbé sem érdekelt. Bőven megnéztem volna, ha csak úgy jön elő, mint egy történet a középkorból, Russel Crewe főszereplésével + pár ütős trailer. Nem kell ehhez Robin Hood. (mégegyszer leírom, hogy csak akkor látom értelmét, ha lesz folytatás)sjd írta: Hát gondolom egy alap Robin Hoodos sztorit nem akartak csinálni, viszont a név kellett ahhoz h eladják a filmet (mert amúgy alapvetően miért nézted vna meg?)
Meg dívik ez " a legújabb történelmi kutatások alapján leszámolunk a klisékkel és megmondjuk a tutit" dolog (ld. Artúr király)
Hát gondolom egy alap Robin Hoodos sztorit nem akartak csinálni, viszont a név kellett ahhoz h eladják a filmet (mert amúgy alapvetően miért nézted vna meg?)P.U.Y.O.L. írta:. Arra gondolok, hogy nem kellett volna belőle egy Robin Hoodos történetet csinálni. Összességében, ha a szereplők nevét és a helyszínek neveit megváltoztatnánk, a kutya se ismerne rá arra, hogy ez Robin Hoodról szól és szerintem sokkal jobb is lenne.
Kb. nekem is ez a véleményem. Megnéztem, nem bántam meg és arra a másfél órara lekötött, de ennyi, 2-3 év múlva nem biztos, h fogok rá emlékezni.Lionel85 írta:Tekken
nemrég végeztem sokadjára a Z-vel, főleg ugye a Namekes rész ami adjaFernando írta:Dragon Ball!Fecooo írta:milyen Z-re gondolsz?Fernando írta:Pusztítom a Z-t! Első 3 rész után ismét 10/10. Végeztem a simával. A közepén pár rész és az utolsó pár rész uncsi volt, de egyébként azt leszámítva 10/10.
Dragon Ball!Fecooo írta:milyen Z-re gondolsz?Fernando írta:Pusztítom a Z-t! Első 3 rész után ismét 10/10. Végeztem a simával. A közepén pár rész és az utolsó pár rész uncsi volt, de egyébként azt leszámítva 10/10.
hát igen ezt és hozzáteszem hogy remélem megéri majd az igazolást és a reggel 6 órai kelést a jegyértcsababarca írta:blaugrana!? írta:ez alapján óriási zárás készűl a generációm filmjének/könyvének bár ami tavaly láttam a moziban annál csak jobb lehet, hát remélne hogy nem cáfolnak meg....
Fantasztikus trailerek,remélem a film is fantasztikus lesz![]()
Hozzá kell tenni,hogy a könyvet nem überelheti semmi,de ha már megközelíti valamennyire,én nem leszek csalódott.
Bill Murray a legjobb az egész filmben, pedig alig van benne 10 perce...sjd írta: Azt hiszem a Zombieland ismeretében képtelen lennék egy ilyet röhögés nélkül végigülni