Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt hiszem a Zombieland ismeretében képtelen lennék egy ilyet röhögés nélkül végigülnilui1698 írta: Októbertől zombis sorozat a Remény rabjai rendezőjétől:
blaugrana!? írta:ez alapján óriási zárás készűl a generációm filmjének/könyvének bár ami tavaly láttam a moziban annál csak jobb lehet, hát remélne hogy nem cáfolnak meg....
nyílván ez csak egy "tréler" nem mérvadó de ami a könyves részét illeti az olyan hogy évek óta kihagynak egy csomó mindent jó példa rá a 6 mert az egyszerűen szánalmas a könyv vs filmben.sjd írta:hát én alapvetően nem izgultam össze magam a tréler láttán, (pedig alapvetően kedvelem a trélereket), szóval nem tudom mit mondjak, hogy még 2 percben sem tudták izgalmassá tenni (arról ne is beszéljünk h a könyvben vt pár nagyon látványos jelentet, aminek itt nyomát sem láttam)blaugrana!? írta:ez alapján óriási zárás készűl a generációm filmjének/könyvének bár ami tavaly láttam a moziban annál csak jobb lehet, hát remélne hogy nem cáfolnak meg....
milyen Z-re gondolsz?Fernando írta:Pusztítom a Z-t! Első 3 rész után ismét 10/10. Végeztem a simával. A közepén pár rész és az utolsó pár rész uncsi volt, de egyébként azt leszámítva 10/10.
hát én alapvetően nem izgultam össze magam a tréler láttán, (pedig alapvetően kedvelem a trélereket), szóval nem tudom mit mondjak, hogy még 2 percben sem tudták izgalmassá tenni (arról ne is beszéljünk h a könyvben vt pár nagyon látványos jelentet, aminek itt nyomát sem láttam)blaugrana!? írta:ez alapján óriási zárás készűl a generációm filmjének/könyvének bár ami tavaly láttam a moziban annál csak jobb lehet, hát remélne hogy nem cáfolnak meg....
messideco írta:El akarok kezdeni nézni két sorozatot: az egyik a CSI Las Vegas, a másik a Joey. Vélemények róluk?
A negyedik típusút nemrég láttam, írtam is róla pár sort ide a fórumra. Szerintem érdemes megnézni!soadroli írta: Van pár film hétvégére, nem tudok választani:
Negyedik típusú találkozások
Pandorum
A harcmező hírnökei
A fehér szalag
Tigris és sárkány
Mennyei királyság
Bosszúhadjárat
Jó lenne ha valaki írna valamit néhányról.
Na, ez nekem nagyon bejött, még moziba is láttam anno. A sztori picit sablonos talán, de attólmég nagyonjó, a zene eszméletlen... A látvány is jó, szerintem megéri megnézni, bár én amúgyis rajongok a történelmi filmekért...soadroli írta: Na azért, mert sose hallottam róla.![]()
Van pár film hétvégére, nem tudok választani:
Mennyei királyság
Jó lenne ha valaki írna valamit néhányról.
Na azért, mert sose hallottam róla.lui1698 írta:Mivel amcsi csatorna így sanszos.soadroli írta:De ez angol lesz, nem?
Mivel amcsi csatorna így sanszos.soadroli írta:De ez angol lesz, nem?
De ez angol lesz, nem?lui1698 írta:Ott van a képen is, hogy az AMC-n nyomják majd.soadroli írta:Na ez jó lehet, hol fogják adni?
Ott van a képen is, hogy az AMC-n nyomják majd.soadroli írta:Na ez jó lehet, hol fogják adni?
Na ez jó lehet, hol fogják adni?lui1698 írta:Októbertől zombis sorozat a Remény rabjai rendezőjétől
Ezt én is meglesem.miihii írta:Nekiálltam megnézni a Machete-t.
Eddig nem igen találtam jó verziót,de aztán kijött egy egész egész tűrhető és végre -ráégetett- felirattal.Ahham,csak úgy a 20. perc körül volt benne egy ugrásUtánanéztem és ez 7 perccel rövidebb,mint az eredeti
![]()
És az a kemény,h egyelőre az a ráégetett felirat létezik ehhez a filmhez,uh még várni kell egy picit.
Mindamellett öröm,h közben ki is jött egy proper verzió a filmhez.Ez már zsír minőség (és teljes hossz),szal ajánlom ezt figyelmébe mindenkinek,aki várta már ezt a filmet.Sztem vagyunk így egy páran
Remélem hamarosan elkészül a felirat is...
Amennyit láttam,az alapján nagyon bejövős lesz
talán Jet Li-nek adtam volna más hangot(persze Görög Laci sem rossz...), de a többi teljesen rendben van, jobbat nem igazán lehetett volna találni egyikhez se, mindenkinek a jól megszokott, bejáratott hangja jutottlui1698 írta:Expendables szinkronhangok:
Sylvester Stallone - Gáti Oszkár
Jason Statham - Epres Attila
Jet Li - Görög László
Giselle Itié - Tenki Réka
Terry Crews - Galambos Péter
Mickey Rourke - Schneider Zoltán
Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor
Bruce Willis - Dörner György
Dolph Lugdren - Jakab Csaba
Eric Roberts - Kőszegi Ákos
Mivan?bowlinggolyo írta:Mert most mindenki a House-szal volt elfoglalva és szerintem a HIMYM nyelvezete nem olyan nehéz sokkal nehezebb pl a House-nakEazzy írta:Én lefordítottam nagy részét magamnak poénból, de nem értem mért nem adják át olyannak, aki időben meg fogja csinálni...
Mert most mindenki a House-szal volt elfoglalva és szerintem a HIMYM nyelvezete nem olyan nehéz sokkal nehezebb pl a House-nakEazzy írta:Én lefordítottam nagy részét magamnak poénból, de nem értem mért nem adják át olyannak, aki időben meg fogja csinálni...
Én lefordítottam nagy részét magamnak poénból, de nem értem mért nem adják át olyannak, aki időben meg fogja csinálni...faithnomore írta:ó tényleg, igazad van, ez a tény elkerülte valahogy a figyelmem, azért nem néztem még meg a második részt, mert még nem fordították le, annyira nagy fanatikus meg még nem vagyok hogy angolul nézzem meg mint a supernaturalt és a dextertEazzy írta: