Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ó tényleg, igazad van, ez a tény elkerülte valahogy a figyelmem, azért nem néztem még meg a második részt, mert még nem fordították le, annyira nagy fanatikus meg még nem vagyok hogy angolul nézzem meg mint a supernaturalt és a dextertEazzy írta:
Nézd végig.....messideco írta:Nem akarom elkiabálni, DE úgy látom Ted megtalálta a feleségét...Mutatták az 5ik. évadban, hogy Cindy barátnője lesz az anyjuk...mondjuk még nem néztem végig a részt...
Perrero írta:high six
Elkiabáltad.messideco írta:Nem akarom elkiabálni, DE úgy látom Ted megtalálta a feleségét...Mutatták az 5ik. évadban, hogy Cindy barátnője lesz az anyjuk...mondjuk még nem néztem végig a részt...
Nem halt meg. Vámpír lett belőle. Mivel azért menekült meg, mert Damon adott neki a véréből, ami ugye 24 óra alatt ki is ürül, és csak akkor leszel vámpír ha meghalsz. Na most Katherine megölte ugye. Szóval igazából meghalt na, de marad a sorozatban, mint vámpír.faithnomore írta:Elkezdődött a Vampire diaries 2. évadja.
Szerintem ismét egy nagyon jó szezonra van kilátás, első rész eléggé ütős volt Katherine megjelenésével nagyon sok lehetőség benne van a sorozatban. Komoly kis kezdeti rész volt, nemsokára meglesz a 2. rész fordítása is, már nagyon kíváncsi vagyok rá.
végén sajnáltam hogy Caroline-nak vége, jó kis csaj volt![]()
![]()
Ment is.messideco írta:Én is már nagyon vártam az új évadot. Palesz77: küldenél egy linket?
Jaja, elég jóra sikeredett az első rész, ha ilyen lesz a többi is, akkor az 5. évadot bőven veri - bár annyira nem lesz nehézskadi írta:elvileg ma volt az ígyjártamanyátokkal 6. évadjának első részének bemutatója...
nem tud valaki egy linket, ahol meg lehet nézni, esetleg le lehet kapni?
Köszönöm szépen! Már egy ideje vadásztam rá....gergo9 írta:3.évad 17.részP.U.Y.O.L. írta: Én már mindkettőt számtalanszor láttam. (persze kevés ember van, aki nem...) A Simpson családból fogalmam sincs, hogy mennyit láttam, mert eléggé össze-vissza nézem (amikor éppen leadják valahol) viszont kellene az egyik rész címe. Baseballoznak benne és Mr. Burns profi játékosokat vesz fel a gyárba ideiglenesen, hogy tagjai legyenek a gyár csapatának...
Remélem ráismer valaki.
Szerintem minden egyes sorozattal úgy érdemes,h elejéről elkezdeni és végig...máshogy egyiknek sincs sok értelme.albicelesteX írta:Jó választás!Saját bőrömön tapasztaltam!Ha javasolhatom akkor szépen sorban haladj évadonként.Szerintem úgy érdemes!Victor_Valdes írta:gyilkos elméket húzom végűl.
Chuckból láttam részeket, annyira nem fogott meg.Aztán lehet elkezdem majd egyszer.
![]()
köszi a tippeket srácok, valami olyat mint a Maffiózók tudnátok ajánlani?![]()
Más!Mivel én nem fogom megnézni de mégis érdekel,már nem maga a film csak maga az értelem a LOST-nak.Láttam néhány részt vagy inkább néhyány részből néhány percet és nem iagzán vágom szerintem ökörség...
Jó választás!Saját bőrömön tapasztaltam!Ha javasolhatom akkor szépen sorban haladj évadonként.Szerintem úgy érdemes!Victor_Valdes írta:gyilkos elméket húzom végűl.
Chuckból láttam részeket, annyira nem fogott meg.Aztán lehet elkezdem majd egyszer.
![]()
köszi a tippeket srácok, valami olyat mint a Maffiózók tudnátok ajánlani?
Régen, mikor még a Viasat 3 adta, rendszeresen néztem. Előtte (vagy utána?) volt a Férjek gyöngye. Mindkettőt megnéztem. Azonban utóbbit töltöttem le és néztem végig a sorozatot angolul. Doug Heffernan mindennapjai jobban tetszettek. Viszont a Szeretünk Raymondban a rendőr bátty is hatalmas arc volt.ozsimiki írta: nekem még ami nagyon tetszett,és nemrég végeztem vele,az a Szeretünk Raymond:D:D úgy ahogy bele tudom élni magam a helyzetükbe,így nagyon átjön ez a fajta humor
a hasonló,vagy idősebb korosztálynak mint én,szerintem tetszene. viszont akik a jelen kor vígjátékain nőttek fel,nem hiszem
a maga kategóriájában a Chuck is legalább olyan jó,mint a Dexter.Charlie írta:Végeztem az összes évadjával a Dexternek, zseniális volt. Alig várom az 5. évadot. Ez a 4. évad vége, kegyetlen volt, de valahogy megéreztem, hogy ez lesz a vége. Mármint, hogy valaki végez a feleségével, arra is gondoltam, hogy Dexter fog az apja szellemének kérésére, hogy sok ez a gyilkos, apa, jó rendőr szerep számára. De csak szerette a maga beteges módján. A leggyengébb évad talán a 3. volt a 4 közül, de az se volt unalmas, de a többi jóval akciódúsabb volt.
Tényleg remek volt 10/10, most kezdem a Chuckot nézni, remélem hasonlóan jó lesz.
C.