Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.18. 09:06:18

Jóbarátok nem jön be, Rém rendes családnak még annó TV-be láttam minden részét. :) Bár nem is rossz ötlet. :D

Szerk.: Simson családból nem láttam csak 13 évadot, megnézem a maradék 7et még. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.09.18. 09:08:23-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.18. 09:05:08

Victor_Valdes írta:Ajánlhatnátok sorozatokat. :)

amiket láttam már:

szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család

olyanok kellenének lehetőleg aminek sok a szinkronos évadja. :) Köszi előre is.
Jóbarátok, Egy rém rendes család 8) (Bocs, de ezt nem hagyhattam ki...)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.18. 08:40:01

Ajánlhatnátok sorozatokat. :)

amiket láttam már:

szökés
skins
full metal penic
family guy
south park
amerikai fater
kaliforgia
spangli
Dexter
Dr. House
Agymenők
Odaát
Lost
Maffiózók
Két Pasi meg egy kicsi
Simpson család

olyanok kellenének lehetőleg aminek sok a szinkronos évadja. :) Köszi előre is.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.17. 00:16:34

Capon írta:Nem láttam ezt a filmet/filmeket sem. Ha találkozom vele torrenten akkor majd letöltöm. Kösz a tippet. Aztán majd véleményezem.
Nehezen tudom elképzelni, hogy nem fog tetszeni...
Kicsit a Motelhez hasonlít, de CSAK abból a szempontból, hogy erről is simán el tudom képzelni, hogy létezik/létezett/létezni fog ilyen!
Annyira pedig nem régi filmek, hogy ne szaladj bele valamilyen torrenten. (pár évesek)

Amúgy a Predatorsra még mindig nem szántam rá magam, de eddig csak negatív véleményt hallottam róla és az ilyesmi azért eléggé el szokta venni a kedvemet egy film megtekintésétől. Van olyan, akinek kifejezetten tetszett? (és ha igen miért?)
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.16. 20:45:06

P.U.Y.O.L. írta:
Capon írta:A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?) Egész jól kezdődött de aztán a film fele arról szólt hogy 1 ember a kocsiban kuksol a többi meg kint áll és megy a párbeszéd hogy:
- gyere ki!
- nem megyek
- gyere ki
- nem megyek
Ennyi. Azt hittem elalszom.
Antal Nimród messze legjobb filmje az Elhagyott szoba (Vacancy). Van 2. része is és az sem rossz, de az 1. az nagyon bejött...
Nem láttam ezt a filmet/filmeket sem. Ha találkozom vele torrenten akkor majd letöltöm. Kösz a tippet. Aztán majd véleményezem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.16. 20:43:31

bowlinggolyo írta:Sziasztok!

A minap találtam rá egy oldalra amin rengeteg mese található a fiatalabb korosztálynak vagy az idősebbeknek egy kis nosztalgiázáshoz tökéletes.Vannak rajta egész estés mesék is és sorozatok is a régebbiektől kezdve a legújabbakig rengeteg inden megtalálható rajta.

Végül a link

Üdv,Szabi
Te Szabi! Rúgott már hátba téged Ibrahimovics? Mert ha nem, ruccanj le Milánóba. :D Vagy tudok jobbat! George Michael szappanozós fiút keres a cellájába. :D
Marha nagy vidi :lol:
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.16. 20:39:08

Szabi, ez vmi vicc akar lenni? :D

(vagy csak én nem értem? )
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.09.16. 20:36:17

Sziasztok!

A minap találtam rá egy oldalra amin rengeteg mese található a fiatalabb korosztálynak vagy az idősebbeknek egy kis nosztalgiázáshoz tökéletes.Vannak rajta egész estés mesék is és sorozatok is a régebbiektől kezdve a legújabbakig rengeteg inden megtalálható rajta.

Végül a link

Üdv,Szabi

Szerk:elnézést a link pontatlanságért nem vicc akart lenni figyelmetlen voltam :oops: :roll: Most már a javított verziót küldöm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bowlinggolyo 2010.09.16. 20:50:15-kor.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
vargaakos
Capitá del Barça

2010.09.16. 20:34:46

22 Bullets
Jean Reno új filmje. Nagyon bejött. Akciódús, jó a történet, nem unatkoztam. Érdemes megnézni, nálam 8.5/10-es.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.16. 20:32:32

torrestoni írta:Más:
Elég sok második világháborús film a kedvenceim közé tartozik. Sokat láttam is, olyan klasszikusok hevernek a polcon, mint a Leghosszabb nap, Patton, Vaskereszt, Kelly hősei, Kémek a sasfészekben, Egy kis kiruccanás, A halál ötven órája, Piszkos tizenkettő, Navarrone ágyúi, stb. Szóval az ilyen klasszikus remekek mindig is lenyűgöztek, s saját magamon is csodálkoztam, sőt még restelltem is, hogy a Híd túl messze van eddig kimaradt, s csak néha a címe villant be. Most viszont megszereztem, megnéztem, s azt mondom: ez is zseniális film, ami magán hordozza az összes ismérvet, ami kiemel egy ilyen filmet. Mondhatni, ugyanúgy árasztja magából azt a fajta - nyilvánvalóan a valóságtól sok helyen elrugaszkodottan - hangulatot, ami teljesen magába szippant. Elég csak a szereposztást nézni: A. Hopkins, J. Caan, R. Redford, S. Connery, M. Caine, G. Hackman...

Engem tökéletesen kikapcsolt az a három óra, s még így is éreztem valami kielégítetlenséget a történet kissé felületes boncolgatása miatt. :D Nem is térnék ki hibákra, 10/8.5.
Én is elkezdtem gyűjteni a vh-s filmeket. Pár éve láttam az Ellenség a kapunál című filmet, tudom ajánlani, vagy amit nem írtál a Pearl Harbour. Ma néztem meg. Hatalmas film. Nekem nagyon tetszett. 9/10
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.16. 18:38:12

Babylo A.D.-t ma sikerült bemutatni a magyar mozikban?
Nem rossz egy 2008-as filmhez képest. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.16. 00:03:01

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.15. 23:46:42

lui1698 írta:No:

- a kő oroszlán valami diadalív szerűségen volt szobor
- volt egy ami lávából ugrott ki
- asszem az egyik csak a legvégén csatlakozik a többiekhez

Sajna többre nem emlékszek, nagyon kicsi voltam mikor láttam.
De nem gond ha nem lesz meg, csak beugrott akkor és gondoltam próba cseresznye.
Nem működik. :?
Sajnos ezt tényleg csak az fogja tudni, aki esetleg emlékszik rá, hogy látott ilyesmit...
Nekem nem rémlik sajnos. Igaz, hogy a tegnapomra is alig emlékszem. 8)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.15. 23:36:37

P.U.Y.O.L. írta:Sehogy se megy Lui...
Próbálj még egy két infót írni róla...
(Koncentrííííííííí)
No:

- a kő oroszlán valami diadalív szerűségen volt szobor
- volt egy ami lávából ugrott ki
- asszem az egyik csak a legvégén csatlakozik a többiekhez

Sajna többre nem emlékszek, nagyon kicsi voltam mikor láttam.
De nem gond ha nem lesz meg, csak beugrott akkor és gondoltam próba cseresznye.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.15. 23:33:33

lui1698 írta:Most nekem kellene egy film, pontosabban egy rajzfilm címe.
Nagyon régen láttam és csak annyi maradt meg, hogy:

oroszlánok voltak benne, mindegyik egy-egy őserő volt. Tűz, volt asszem kő meg ilyenek.

és a végén összealakultak, mint a transformerek.
Nem sok, de hátha valaki tudja mi ez?
Sehogy se megy Lui...
Próbálj még egy két infót írni róla...
(Koncentrííííííííí)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.09.15. 13:22:00

Lionel85 írta:
Fernando írta:Túlvagyok a Prince of Persia-n. Nagyon bírom Jake Gyllenhaal-t, de ebbe a filmbe semmit nem alakított szinte, az a csaj, aki Tamina-t alakította egy nagy 0. Annyi színészi teljesítménnyel van megáldva mint én. Ben Kingsley is elég sablonos volt, pedig őt is nagyon bírom. Sima kifestett szem, elején tudni lehet, hogy gonosz karakter lesz. Nem voltak benne csavarok, sablonos történet, gyenge színészi teljesítmény, ellenben nagyon jó képvilág, effektek. Egyszer nézhetős kategória, de csak mert bírtam a játékot.

10/6.
Pont azért volt valamilyen szinten kötött a történet, mert sok mindenben kellett hű maradnia a játékhoz. Ezért nem is vártam túl csavaros történetet. Könnyen emészthető film, a megoldások jók, de előzetesen sem lehetett semmi hiperszupermega filmet várni.
Az, hogy kötött a történet nem azt jelenti nálam, hogy leegyszerűsített párbeszédekkel, C kategóriás színészi teljesítménnyel kell megoldani egy filmet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Charlie
Öreg Harcos

2010.09.15. 13:19:14

Street Sharks a címe torrestoni.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Guardiola
Capitá del Barça

2010.09.15. 13:05:25

torrestoni írta:...
mint a Leghosszabb nap, Patton, Vaskereszt, Kelly hősei, Kémek a sasfészekben, Egy kis kiruccanás, A halál ötven órája, Piszkos tizenkettő, Navarrone ágyúi, stb.
Gondolom a Ryan közlegény megmentése és a Band of Brothers a stb. -ben van, de ha véletlenül nem, gyorsan nézd meg mert tuti tetszeni fog :)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.09.15. 12:04:13

lui1698 írta:Most nekem kellene egy film, pontosabban egy rajzfilm címe...
Ilyenre nem emlékszem, viszont ezzel kapcsolatos kérdés: még a kilencvenes évek elején, talán az RTL, vagy a Pro7 sugárzott minden délután egy rajzfilmet. Cápaemberek voltak a szereplők, talán négyen voltak, s komolyan akcióztak. Nem hiszem, hogy sok mindenkiben nyomot hagyott, és hogy valaha is szerepelt volna magyar adó palettáján, de szívesen fogadnék egy címet pl.

Más:
Elég sok második világháborús film a kedvenceim közé tartozik. Sokat láttam is, olyan klasszikusok hevernek a polcon, mint a Leghosszabb nap, Patton, Vaskereszt, Kelly hősei, Kémek a sasfészekben, Egy kis kiruccanás, A halál ötven órája, Piszkos tizenkettő, Navarrone ágyúi, stb. Szóval az ilyen klasszikus remekek mindig is lenyűgöztek, s saját magamon is csodálkoztam, sőt még restelltem is, hogy a Híd túl messze van eddig kimaradt, s csak néha a címe villant be. Most viszont megszereztem, megnéztem, s azt mondom: ez is zseniális film, ami magán hordozza az összes ismérvet, ami kiemel egy ilyen filmet. Mondhatni, ugyanúgy árasztja magából azt a fajta - nyilvánvalóan a valóságtól sok helyen elrugaszkodottan - hangulatot, ami teljesen magába szippant. Elég csak a szereposztást nézni: A. Hopkins, J. Caan, R. Redford, S. Connery, M. Caine, G. Hackman...

Engem tökéletesen kikapcsolt az a három óra, s még így is éreztem valami kielégítetlenséget a történet kissé felületes boncolgatása miatt. :D Nem is térnék ki hibákra, 10/8.5.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.15. 11:11:07

Nem ez az sajna.
Abban tényleg oroszlán alakjuk volt.
Meg voltak emberek, de hogy mit akartak arra nem emlékszek. :)
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.15. 11:03:52

lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.15. 10:55:26

Most nekem kellene egy film, pontosabban egy rajzfilm címe.
Nagyon régen láttam és csak annyi maradt meg, hogy:

oroszlánok voltak benne, mindegyik egy-egy őserő volt. Tűz, volt asszem kő meg ilyenek.

és a végén összealakultak, mint a transformerek.
Nem sok, de hátha valaki tudja mi ez?
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.15. 10:53:49

Capon írta:A másik filmje amit láttam az a Szállítmány(?) Egész jól kezdődött de aztán a film fele arról szólt hogy 1 ember a kocsiban kuksol a többi meg kint áll és megy a párbeszéd hogy:
- gyere ki!
- nem megyek
- gyere ki
- nem megyek
Ennyi. Azt hittem elalszom.
Antal Nimród messze legjobb filmje az Elhagyott szoba (Vacancy). Van 2. része is és az sem rossz, de az 1. az nagyon bejött...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.15. 10:30:55

Fernando írta:Túlvagyok a Prince of Persia-n. Nagyon bírom Jake Gyllenhaal-t, de ebbe a filmbe semmit nem alakított szinte, az a csaj, aki Tamina-t alakította egy nagy 0. Annyi színészi teljesítménnyel van megáldva mint én. Ben Kingsley is elég sablonos volt, pedig őt is nagyon bírom. Sima kifestett szem, elején tudni lehet, hogy gonosz karakter lesz. Nem voltak benne csavarok, sablonos történet, gyenge színészi teljesítmény, ellenben nagyon jó képvilág, effektek. Egyszer nézhetős kategória, de csak mert bírtam a játékot.

10/6.
Pont azért volt valamilyen szinten kötött a történet, mert sok mindenben kellett hű maradnia a játékhoz. Ezért nem is vártam túl csavaros történetet. Könnyen emészthető film, a megoldások jók, de előzetesen sem lehetett semmi hiperszupermega filmet várni.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése