Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
abból gondoltam h nem ő az eredeti seed, mert gyakran tesz fel 3-4 meccset ugyanabból az idősávból és nem hinném h mindet veszi egyszerre vmilyen módon (bár ki tudjaSlither írta:Amúgy miből gondolod hogy nem ő az eredeti seed? Simán el tudom képzelni, hogy csak pár meccset vesz fel (ami érdekli őt), és azokat osztja meg. De a tracker listából sztem lehet látni hogy melyik szervert használják.
A tartalmat sehová sem töltik fel, az ugyanúgy a felhasználók gépén van, és onnan töltik le mások.visca el barca írta:és akkor az olyan oldalak ahova fel kell/lehet tölteni (pl. ncore) azok sem tárolnak tartalmat?akkor ergo mit töltesz fel?
akkor máshogy teszem fel az eredeti kérdést:
meccseket töltök, a rojadirectán van egy srác, ő szokta feltenni a torrentnek a linkjét
pl: http://www.mediafire.com/?j7b3cwcrmw6emty
ha itt található tartalmat leszedem, az csak egy link, ami csak pár kilobit (bájt, franc tudja).
erre kattintva tudom elérni magát a tartalmat. és az érdekelne, hogy ezt a linket nem e lehet megtalálni vmi nagyobb gyujtőoldalon (piratebay, isohunt stb. stb)
mert biztos vagyok benne, hogy nem ő az eredeti feltöltő és a napi több tucat MLB meccsből csak 1-2-t tesz ide fel, és nekem nagyobb választék kellene
ezért gondolom h létezik vmi "anya oldal"![]()
hjaj remelem érthető
ahá, megvan, köszkanty írta:Utorrentnél, ha megnézed a a "generalt", akkor megtalálod. Amúgy ez az eredeti oldal:
http://rutracker.org/forum/index.php
Nem hátrány, ha tudsz oroszul.
Utorrentnél, ha megnézed a a "generalt", akkor megtalálod. Amúgy ez az eredeti oldal:visca el barca írta:és akkor az olyan oldalak ahova fel kell/lehet tölteni (pl. ncore) azok sem tárolnak tartalmat?akkor ergo mit töltesz fel?
akkor máshogy teszem fel az eredeti kérdést:
meccseket töltök, a rojadirectán van egy srác, ő szokta feltenni a torrentnek a linkjét
pl: http://www.mediafire.com/?j7b3cwcrmw6emty
ha itt található tartalmat leszedem, az csak egy link, ami csak pár kilobit (bájt, franc tudja).
erre kattintva tudom elérni magát a tartalmat. és az érdekelne, hogy ezt a linket nem e lehet megtalálni vmi nagyobb gyujtőoldalon (piratebay, isohunt stb. stb)
mert biztos vagyok benne, hogy nem ő az eredeti feltöltő és a napi több tucat MLB meccsből csak 1-2-t tesz ide fel, és nekem nagyobb választék kellene
ezért gondolom h létezik vmi "anya oldal"![]()
hjaj remelem érthető
Egyik oldalon sincs "fent" a tartalom. A torrentnek pont az a lényege hogy a megosztott fájlok a felhasználóknál vannak, és nem egy szerveren.visca el barca írta:kérdesem a kovetkezo lenne:
szoktam letölteni meccseket egy forumrol, de ott csak a torrent linkje van fent, a fájl az vhol másol van tárolva
nem lehet ezt vhogy kideriteni h melyik torrent oldalon van a maga a tartalom? (én azt a linkből sana nem látom)
Az a porszívós módszer nem tudom mennyire hatásos,ha van rá garancia szerintem ne szedd szét,de ilyenkor szét szoktuk szedni és kifújni kompresszorral a hűtőbordát,amiben a por lerakódik,ettől túlmelegszik a videokártyád és szépen elhalálozik.Messidona10 írta:Egy Acer notebookom van tavaly október óta. Bal oldalán van ugye egy rácsszerű valami, ott fújja ki a levegőt. Mostanában azt veszem észre, hogy már a bekapcsolás után 5-10 perccel sokkal melegebbet fúj ki, mint korábban. Akkor akár 3-4 órát is bírt. Remélem nincs vele nagy gond. Mi lehet?
Gondolom ahhoz szét kell szedni, ugye?kanty írta:Porszívózd ki. Nekem bevált.Messidona10 írta:Egy Acer notebookom van tavaly október óta. Bal oldalán van ugye egy rácsszerű valami, ott fújja ki a levegőt. Mostanában azt veszem észre, hogy már a bekapcsolás után 5-10 perccel sokkal melegebbet fúj ki, mint korábban. Akkor akár 3-4 órát is bírt. Remélem nincs vele nagy gond. Mi lehet?
Porszívózd ki. Nekem bevált.Messidona10 írta:Egy Acer notebookom van tavaly október óta. Bal oldalán van ugye egy rácsszerű valami, ott fújja ki a levegőt. Mostanában azt veszem észre, hogy már a bekapcsolás után 5-10 perccel sokkal melegebbet fúj ki, mint korábban. Akkor akár 3-4 órát is bírt. Remélem nincs vele nagy gond. Mi lehet?
csak találgatni tudok,de tele lehet porral akárMessidona10 írta:Egy Acer notebookom van tavaly október óta. Bal oldalán van ugye egy rácsszerű valami, ott fújja ki a levegőt. Mostanában azt veszem észre, hogy már a bekapcsolás után 5-10 perccel sokkal melegebbet fúj ki, mint korábban. Akkor akár 3-4 órát is bírt. Remélem nincs vele nagy gond. Mi lehet?
én csak a sennheiserrel tudom összehasonlítani. a hangja ízlés dolga,erről szubjektíven annyit tudok mondani,hogy kategóriájában jó,a minősége rendben van a gyártónak. nekem a kábeleivel volt bajom,ugyanis számomra rövidek,ellentétben a sennheiserrelMessiBarca10 írta:Akg K-321 fülhallgatórol van vmi tapasztalat...vagy csak az akg-ról?
Pl. innen:soadroli írta:DirectX 11 (x64)-et honnan tudom letölteni? Mert idáig csak ilyen kamukat találtam.
Avastra esküszöm, mint ahogy látom itt sokan. Kb 1 éve használok avastot, semmi baj nem volt még a vírusokkal.soadroli írta:Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó? Most raktam újra a gépem, de nem tudom mit tegyek föl. Az avast minden szarra bejelez, úgyhogy az kilőve, most töröltem le