Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről eszembe jutott, hogy egyik haverom tudja ezt az idióta hangot amit VD ad ki mikor rúg.
A 48 óra (+ Megint 48 óra) szintén nagyon jók voltak! Imádtam a hasonló filmeket. Ide lehet sorolni a Halálos fegyvereket és nem tudom, hogy ki emlékszik a Zöldfülű című filmre, (Clint Eastwood, Charlie Sheen, Raul Julia) de az is hasonlóan kötelező!ozsimiki írta:nah igen, ezt is kihagytam, óriásiak pedig, humor téren isEl fanático írta:
A kedvencem akkoriból a 48 óra és a foyltatása a Megint 48 óra Eddy Murphy-vel és Nick Nolte- val
ha már régi,akkor örök kedvencek, igaz nem akció miatt: Bud Spencer & Terence Hill filmek
Azt is nagyon szeretem... de ebben a stílusban nálam a Szikla a no. 1! Szerintem az is lement már vagy 15-ször. Csak azt sajnálom, hogy ha mostanában néha adják, akkor a megvágott verzió kerül adásba. A 3 legjobb jelenet:Krojf írta:Számomra a tökéletes akciófilm a "True Lies-Két tűz közt"!
nah igen, ezt is kihagytam, óriásiak pedig, humor téren isEl fanático írta:
A kedvencem akkoriból a 48 óra és a foyltatása a Megint 48 óra Eddy Murphy-vel és Nick Nolte- val
Ouch! Tényleg, a Szemtől szemben! Már tudom is, hogy mit fogok megnézni legközelebb, már rég láttam, pedig DVD-n is meg van...lui1698 írta:Ezek is jóféle múvik.Krojf írta:Számomra a tökéletes akciófilm a "True Lies-Két tűz közt"!
Jamie Lee Curtis és Arnie tökéletes párosa, pazar akciókkal, látvánnyal a köbön és mellé térdverdesős humor.
De Sandra Bullock és Keanu Reeves "Féktelenül" című "buszjelenetét" sem felejtettem még el.
K.
És még a Heat is ott van a szeren a régiek közül. Pacino, De Niro, Val Kilmer.
Ezek is jóféle múvik.Krojf írta:Számomra a tökéletes akciófilm a "True Lies-Két tűz közt"!
Jamie Lee Curtis és Arnie tökéletes párosa, pazar akciókkal, látvánnyal a köbön és mellé térdverdesős humor.
De Sandra Bullock és Keanu Reeves "Féktelenül" című "buszjelenetét" sem felejtettem még el.
K.
Számomra is jobban tetszettek ezek, viszont a többi is tetszett, igaz azokat nem néztem vissza annyiszor,mint ezeket pl.P.U.Y.O.L. írta: Számomra a régi jó akció filmeket inkább Stallone, Schwrzenegger és Willis szállították, természetesen kiegészülve a Halálos fegyverekkel és társaikkal.
Jaja a Véres játék is ott van. De én legtöbbször a Dupla dinamitot láttam. Az volt meg videón.senzu írta:Pont kihagytad a legjobb filmjét: Véres játék![]()
Utána Dupla dinamit és Tökéletes katona, utolsó értékelhető filmje talán az Időzsaru volt.
A JCVD szerintem is jó film volt. Már régen láttam, de arra emlékszem, hogy rengeteg önirónia volt benne és nem egy tucat film! Én régen se szerettem egy filmjét sem Seagalnak (se Norrisnak) és van Dammetól is csak 1-2 filmet szeretek, de meg tudom érteni azokat is akik szeretik őket. Számomra a régi jó akció filmeket inkább Stallone, Schwrzenegger és Willis szállították, természetesen kiegészülve a Halálos fegyverekkel és társaikkal.kennyke04 írta: Na akkkor Van Damme-tól tessék megnézni a JCVD-t (ez a film címe)! Azóta nem csak úgy tekintek rá mint a B kategóriás akció színészre...
Am a Steven Segal filmek, anno nem voltak annyira gagyi kategóriába sorolva, mint ma mondjuk rájuk. De hát ma már Avatarokon felnövő gyerekeknek, próbáld megmagyarázni, hogy a te korodba még Steve volt a menő, meg a Van Damme, meg a Norris stb.
The Expendables: 10/7
Hát sokkal jobbra számítottam, de Stallone tehet róla, annyira természet ellenesnek tűnikbotox? Nagyon pozitív volt a filmben viszont akit a leggyengébbnek tartottam Lundgren.... Pár ilyet még bevállalhatna
Na akkkor Van Damme-tól tessék megnézni a JCVD-t (ez a film címe)! Azóta nem csak úgy tekintek rá mint a B kategóriás akció színészre...lui1698 írta:Na még Van Damme. Az ő filmjein nőttünk fel szinte.albicelesteX írta:Nekem a Segal filmek majdnem olyanok mint a van damme-é.Csak Steven nem sérül annyit,de mindenkit szétcsap.Én se csípem annyira,de egyszer megnéztem kb. minden Segal filmet amit adtak a tv-be.
Kickboxer, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Dupla dinamit (kedvenc), A légiós, Tökéletes célpont & katona, Nyerő páros (Rodman állat
).
Lehet le is szedek párat. Megjött a kedvem hozzájuk.
Már megelőztelek, de jó látni, hogy nem csak nekem a kedvenc filmem JCVD-tól...senzu írta: Pont kihagytad a legjobb filmjét: Véres játék![]()
Pont kihagytad a legjobb filmjét: Véres játéklui1698 írta:Na még Van Damme. Az ő filmjein nőttünk fel szinte.albicelesteX írta:Nekem a Segal filmek majdnem olyanok mint a van damme-é.Csak Steven nem sérül annyit,de mindenkit szétcsap.Én se csípem annyira,de egyszer megnéztem kb. minden Segal filmet amit adtak a tv-be.
Kickboxer, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Dupla dinamit (kedvenc), A légiós, Tökéletes célpont & katona, Nyerő páros (Rodman állat
).
Lehet le is szedek párat. Megjött a kedvem hozzájuk.
Fecooo írta: P.U.Y.O.L!
ezt írtam pár napja. csak nem másoltál engem?
"kicsit" hasonlót írtunk
P.U.Y.O.L!Fecooo írta:meglestem a The Expendables-t
egy igazi régimódi kemény akciófilm jó kis beszólásokkal
még magyar vonatkozása is van, de nem lövöm le a poént
Jet Li magyarázta, h mivel ő kisebb, ezért neki többet kell dolgoznia stb...
egy 8/10-et bőven megér
Ezzel én is így vagyok! Jópár olyan filmet tudnék mondani, ami gyerekkorom kedvencei közé sorolható és én bármikor újra meg tudom nézni, sőt kifejezetten élményt nyújt, de ha valaki most nézné meg először, akkor lehet, hogy végig se nézné...ozsimiki írta:Jók ezek na, Segallal is csak öregségére lett gond,mármint a filmjeivel számomra.
Többiek mind adják. Krojf koma! Igen sajnos változik minden,de én azért meg tudom nézni bármikor a régi kedvenceket, sima letisztult akció filmek, nincsenek túlmisztifikálva, technikailag sem, 1,5 óra kikapcs
Na még Van Damme. Az ő filmjein nőttünk fel szinte.albicelesteX írta:Nekem a Segal filmek majdnem olyanok mint a van damme-é.Csak Steven nem sérül annyit,de mindenkit szétcsap.Én se csípem annyira,de egyszer megnéztem kb. minden Segal filmet amit adtak a tv-be.
"Ándör Szíííídzs!"!ozsimiki írta:EGY BIGEEE? Erika Eleniek-ről beszélszlui1698 írta:Úszó erőd nem az a film amiben egy bige pattan ki egy nagy tortából?![]()
Baywatch babe...Istennő.
am igen, ez az a film, eleinte nekem is ez volt a csúcspont,aztán megnéztem még párszor,h az akciót is tudjam figyelni
Ő lenne az :
http://www.google.hu/images?q=Erika+Ele ... 80&bih=854
EGY BIGEEE? Erika Eleniek-ről beszélszlui1698 írta:Úszó erőd nem az a film amiben egy bige pattan ki egy nagy tortából?