Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Deus
Boixos Nois

2010.09.02. 22:00:59

ahh, azok a régi szép idők...

Kifelejtettétek a Rambo szériát is :)
KépKép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.02. 22:00:37

barca99 írta:Az egyik legjobb jelenet:

http://www.youtube.com/watch?v=tiOlYZB6fEg

8)
Erről eszembe jutott, hogy egyik haverom tudja ezt az idióta hangot amit VD ad ki mikor rúg. :lol:

És, ha már bunyós film akkor a Mortal filmek nekem még mindig meg vannak kazettán a polcon.

Cage vs. Goro
http://www.youtube.com/watch?v=Ce1ciAC864U
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.02. 21:57:57

ozsimiki írta:
El fanático írta:
A kedvencem akkoriból a 48 óra és a foyltatása a Megint 48 óra Eddy Murphy-vel és Nick Nolte- val :D
nah igen, ezt is kihagytam, óriásiak pedig, humor téren is :D

ha már régi,akkor örök kedvencek, igaz nem akció miatt: Bud Spencer & Terence Hill filmek :D
A 48 óra (+ Megint 48 óra) szintén nagyon jók voltak! Imádtam a hasonló filmeket. Ide lehet sorolni a Halálos fegyvereket és nem tudom, hogy ki emlékszik a Zöldfülű című filmre, (Clint Eastwood, Charlie Sheen, Raul Julia) de az is hasonlóan kötelező!

Ami a Bud Spancer és Terrence Hill filmeket illeti, szerintem egyszerűen nem létezik olyan korosztály, amely ne az ő filmjeiken nőtt volna fel. Ez gyakorlatilag mindent el is mond az ő munkásságukról. (mindet imádom...)
barca99
Llegenda del Barça

2010.09.02. 21:56:22

Már megijedtem, hogy a Véres játék kimarad. Annál nincs jobb a témájában... gyerekkorom kedvenc filmje, a mai napig elő szoktam venni. Szerintem simán láttam már vagy 30-szor. :D

Az egyik legjobb jelenet:

http://www.youtube.com/watch?v=tiOlYZB6fEg

8)
Krojf írta:Számomra a tökéletes akciófilm a "True Lies-Két tűz közt"!
Azt is nagyon szeretem... de ebben a stílusban nálam a Szikla a no. 1! Szerintem az is lement már vagy 15-ször. Csak azt sajnálom, hogy ha mostanában néha adják, akkor a megvágott verzió kerül adásba. A 3 legjobb jelenet:

http://www.youtube.com/watch?v=x2PeHyIlB7Y
http://www.youtube.com/watch?v=Nh8AO64JKx0
http://www.youtube.com/watch?v=oPdukhSNrW8

Eredeti nyelven nagyon üt, Hans Zimmer zenéi pedig zseniálisak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2010.09.02. 22:01:41-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.02. 21:51:05

El fanático írta:
A kedvencem akkoriból a 48 óra és a foyltatása a Megint 48 óra Eddy Murphy-vel és Nick Nolte- val :D
nah igen, ezt is kihagytam, óriásiak pedig, humor téren is :D

ha már régi,akkor örök kedvencek, igaz nem akció miatt: Bud Spencer & Terence Hill filmek :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
El fanático
Entrenador del Barça

2010.09.02. 21:47:45

Van Damme filmjeit sosem szerettem :? Segal-tól az Úszó erőd nekem is abszolút kedvenc - láttam vagy 40szer minimum - és a Törvényre törve, ezt is legalább 30szor néztem meg már...
Lundgren filmjei nekem nem jöttek be, egyet tudnék említeni tőle a Leszámolás Kis Tokió-ban címűt, az még egy elég nézhető filmje, a Tökéletes katonától sosem voltam elájulva.

De valóban ezeken a filmeken nőttünk/nőttem fel én is - mondjuk nálunk inkább a háborús filmek mentek otthon, mint a Szakasz, a Rambo, az Ütközetben eltűnt, a Predator, a Szarvasvadász, a Híd a Kwai folyón és a többi... meg persze a Hegylakó, a Terminátor, a Szárnyas fejvadász...

Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.02. 21:45:35

lui1698 írta:
Jamie Lee Curtis és Arnie tökéletes párosa, pazar akciókkal, látvánnyal a köbön és mellé térdverdesős humor.
De Sandra Bullock és Keanu Reeves "Féktelenül" című "buszjelenetét" sem felejtettem még el.
K.
Ezek is jóféle múvik.
És még a Heat is ott van a szeren a régiek közül. Pacino, De Niro, Val Kilmer.
Ouch! Tényleg, a Szemtől szemben! Már tudom is, hogy mit fogok megnézni legközelebb, már rég láttam, pedig DVD-n is meg van...
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.02. 21:35:56

Jamie Lee Curtis és Arnie tökéletes párosa, pazar akciókkal, látvánnyal a köbön és mellé térdverdesős humor.
De Sandra Bullock és Keanu Reeves "Féktelenül" című "buszjelenetét" sem felejtettem még el.
K.
Ezek is jóféle múvik.
És még a Heat is ott van a szeren a régiek közül. Pacino, De Niro, Val Kilmer.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.09.02. 21:29:46

Számomra a tökéletes akciófilm a "True Lies-Két tűz közt"!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.02. 21:25:57

P.U.Y.O.L. írta: Számomra a régi jó akció filmeket inkább Stallone, Schwrzenegger és Willis szállították, természetesen kiegészülve a Halálos fegyverekkel és társaikkal.
Számomra is jobban tetszettek ezek, viszont a többi is tetszett, igaz azokat nem néztem vissza annyiszor,mint ezeket pl.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.02. 21:25:57

senzu írta:Pont kihagytad a legjobb filmjét: Véres játék 8)
Utána Dupla dinamit és Tökéletes katona, utolsó értékelhető filmje talán az Időzsaru volt.
Jaja a Véres játék is ott van. De én legtöbbször a Dupla dinamitot láttam. Az volt meg videón. :D És ezért lett a kedvenc ez.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.02. 21:23:00

kennyke04 írta: Na akkkor Van Damme-tól tessék megnézni a JCVD-t (ez a film címe)! Azóta nem csak úgy tekintek rá mint a B kategóriás akció színészre...
Am a Steven Segal filmek, anno nem voltak annyira gagyi kategóriába sorolva, mint ma mondjuk rájuk. De hát ma már Avatarokon felnövő gyerekeknek, próbáld megmagyarázni, hogy a te korodba még Steve volt a menő, meg a Van Damme, meg a Norris stb. :)

The Expendables: 10/7
Hát sokkal jobbra számítottam, de Stallone tehet róla, annyira természet ellenesnek tűnik :arrow: botox? Nagyon pozitív volt a filmben viszont akit a leggyengébbnek tartottam Lundgren.... Pár ilyet még bevállalhatna :wink:
A JCVD szerintem is jó film volt. Már régen láttam, de arra emlékszem, hogy rengeteg önirónia volt benne és nem egy tucat film! Én régen se szerettem egy filmjét sem Seagalnak (se Norrisnak) és van Dammetól is csak 1-2 filmet szeretek, de meg tudom érteni azokat is akik szeretik őket. Számomra a régi jó akció filmeket inkább Stallone, Schwrzenegger és Willis szállították, természetesen kiegészülve a Halálos fegyverekkel és társaikkal.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.09.02. 21:05:57

lui1698 írta:
albicelesteX írta:Nekem a Segal filmek majdnem olyanok mint a van damme-é.Csak Steven nem sérül annyit,de mindenkit szétcsap. :D Én se csípem annyira,de egyszer megnéztem kb. minden Segal filmet amit adtak a tv-be.
Na még Van Damme. Az ő filmjein nőttünk fel szinte.
Kickboxer, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Dupla dinamit (kedvenc :D ), A légiós, Tökéletes célpont & katona, Nyerő páros (Rodman állat :D ).
Lehet le is szedek párat. Megjött a kedvem hozzájuk.
Na akkkor Van Damme-tól tessék megnézni a JCVD-t (ez a film címe)! Azóta nem csak úgy tekintek rá mint a B kategóriás akció színészre...
Am a Steven Segal filmek, anno nem voltak annyira gagyi kategóriába sorolva, mint ma mondjuk rájuk. De hát ma már Avatarokon felnövő gyerekeknek, próbáld megmagyarázni, hogy a te korodba még Steve volt a menő, meg a Van Damme, meg a Norris stb. :)

The Expendables: 10/7
Hát sokkal jobbra számítottam, de Stallone tehet róla, annyira természet ellenesnek tűnik :arrow: botox? Nagyon pozitív volt a filmben viszont akit a leggyengébbnek tartottam Lundgren.... Pár ilyet még bevállalhatna :wink:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.02. 20:50:04

senzu írta: Pont kihagytad a legjobb filmjét: Véres játék 8)
Már megelőztelek, de jó látni, hogy nem csak nekem a kedvenc filmem JCVD-tól...
senzu
Entrenador del Barça

2010.09.02. 20:48:21

lui1698 írta:
albicelesteX írta:Nekem a Segal filmek majdnem olyanok mint a van damme-é.Csak Steven nem sérül annyit,de mindenkit szétcsap. :D Én se csípem annyira,de egyszer megnéztem kb. minden Segal filmet amit adtak a tv-be.
Kickboxer, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Dupla dinamit (kedvenc :D ), A légiós, Tökéletes célpont & katona, Nyerő páros (Rodman állat :D ).
Pont kihagytad a legjobb filmjét: Véres játék 8)
Utána Dupla dinamit és Tökéletes katona, utolsó értékelhető filmje talán az Időzsaru volt.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.02. 20:45:34

Fecooo írta: P.U.Y.O.L!

ezt írtam pár napja. csak nem másoltál engem? :D

"kicsit" hasonlót írtunk :P
:lol: Természetesen nem. Amúgy a Jet Lis rész is jó és a "magyar vonatkozás is"! Amit viszont Dolph Lundgren művel a filmben az már már felér (egy kis túlzással) azzal, amit Mickey Roorke nyújtott a Sin Sityben...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.02. 20:42:43

Fecooo írta:meglestem a The Expendables-t :D

egy igazi régimódi kemény akciófilm jó kis beszólásokkal :D

még magyar vonatkozása is van, de nem lövöm le a poént :P

Jet Li magyarázta, h mivel ő kisebb, ezért neki többet kell dolgoznia stb... :D

egy 8/10-et bőven megér ;)
P.U.Y.O.L!

ezt írtam pár napja. csak nem másoltál engem? :D

"kicsit" hasonlót írtunk :P
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.02. 20:42:02

ozsimiki írta:Jók ezek na, Segallal is csak öregségére lett gond,mármint a filmjeivel számomra.

Többiek mind adják. Krojf koma! Igen sajnos változik minden,de én azért meg tudom nézni bármikor a régi kedvenceket, sima letisztult akció filmek, nincsenek túlmisztifikálva, technikailag sem, 1,5 óra kikapcs :D
Ezzel én is így vagyok! Jópár olyan filmet tudnék mondani, ami gyerekkorom kedvencei közé sorolható és én bármikor újra meg tudom nézni, sőt kifejezetten élményt nyújt, de ha valaki most nézné meg először, akkor lehet, hogy végig se nézné...

Lui kihagytad a legjobbat: Véres játék!!!!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.02. 20:37:56

Végre eljutottam odáig, hogy meglessem a The Expendables című alkotást. Igazi régimódi akciófilm, jó beszólásokkal, sok lövöldözéssel és halovány történettel. A sztárok azért erősen közre játszottak abban, hogy az értékelésem 10/8.

Az elején Lundgren papa "figyelmeztető" lövésén szakadtam a röhögéstől! :lol:

Kicsit sajnálom, hogy Willis és Swarzi nem kapott több "játékpercet", de remélem lesz folytatás is és talán előkerül még pár név!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.02. 20:36:34

Jók ezek na, Segallal is csak öregségére lett gond,mármint a filmjeivel számomra.

Többiek mind adják. Krojf koma! Igen sajnos változik minden,de én azért meg tudom nézni bármikor a régi kedvenceket, sima letisztult akció filmek, nincsenek túlmisztifikálva, technikailag sem, 1,5 óra kikapcs :D
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.02. 20:33:04

Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.09.02. 20:23:59

ozsimiki írta:
lui1698 írta:Úszó erőd nem az a film amiben egy bige pattan ki egy nagy tortából?
EGY BIGEEE? Erika Eleniek-ről beszélsz :D :twisted: Baywatch babe...Istennő.

am igen, ez az a film, eleinte nekem is ez volt a csúcspont,aztán megnéztem még párszor,h az akciót is tudjam figyelni :D

Ő lenne az :
http://www.google.hu/images?q=Erika+Ele ... 80&bih=854
"Ándör Szíííídzs!"!
Nagy tömegeknek vetítettem!
Amíg az akciófilmeknek volt némi respektjük, addig ezekre tömegek jártak.
Ha viszont mostanában vetíteném, akkor kongana a mozi az ürességtől.
Megváltozott a világ. Ma már szinte senki nem kíváncsi Stallone-ra, Schwarzeneggerre, "J. C. v. D."-ra, Seagalra, Hulk Hoganra, Jackie Chanra és a többiekre.
Így múlik el egy világ dicsősége.
K.
U. i.: Az "Úszó erőd" előzeteséből egy darabot még mindig őriz az egyik fiók a gépházban! Kissé már elvesztette a nedvességtartalmát, betöredezett, bármikor kész a szakadásra.
Blaugrana palocista maximalista!
albicelesteX
A Vadász

2010.09.02. 20:22:32

Nekem a Segal filmek majdnem olyanok mint a van damme-é.Csak Steven nem sérül annyit,de mindenkit szétcsap. :D Én se csípem annyira,de egyszer megnéztem kb. minden Segal filmet amit adtak a tv-be.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.02. 20:18:58

Na, mostmár így vágom melyik film az.
Elsőre valamiért csak Erika néni jelenete ugrott be. Biztos tetszett a torta, vagymi. :P
Így már 3 film van ami bejön Szigáltól. Nem rossz, ahhoz képest, hogy elvileg nem is kedvelem a legényt. :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.02. 20:14:48

lui1698 írta:Úszó erőd nem az a film amiben egy bige pattan ki egy nagy tortából?
EGY BIGEEE? Erika Eleniek-ről beszélsz :D :twisted: Baywatch babe...Istennő.

am igen, ez az a film, eleinte nekem is ez volt a csúcspont,aztán megnéztem még párszor,h az akciót is tudjam figyelni :D

Ő lenne az :
http://www.google.hu/images?q=Erika+Ele ... 80&bih=854

lámúúúúúr smile.
Kép
Válasz küldése