Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
messideco írta:Megnéztem a Family Guy nyolcadik évadját.
Az a baj, hogy Stewie egyre melegebb. Ez nem tetszik nekem. De annak örülök, hogy kettős személyisége van: a kisbaba és a zseni. A legkeményebb az volt, mikor az oviban szerepeltek, és Stewie következett. Mikor felment a színpadra, megijedt, körülnézett, elkezdett sírni és bepisilt. Hát én meg voltam halva ennél. Ez az egyik legjobb évad szerintem. + Amikor Brian lefeküdt Quegmire apjával
.Stewie sokkal barátságosabb lett.
A kilencedik évadról tud valaki valamit?

Pölö A küzdelem törvénye 1-2 ,amit sokat nyomattak tőle,meg a China O'Brian még ami eszembe jut.De tényleg akkoriban elég sok filmben megfordult és igen komolyan nyomta.Asszem karate VB is lett a filmezés előtt.lui1698 írta:Címre én se emlékszek. Én is még régen láttam tv-ben. Csak gugliba ahogy beírtam a nevét az első képről beugrott, hogy ő a női Csaknorisz.Fecooo írta:hallod, nem emléxem filmcímekre, csak tudom, h kisgyerekként láttam több filmjét, verekedős filmek voltak, női szinten brutálisnak számított sztem...de annyira régen volt, h csak magára a nő nevére emléxem, a filmek címére nem...
Címre én se emlékszek. Én is még régen láttam tv-ben. Csak gugliba ahogy beírtam a nevét az első képről beugrott, hogy ő a női Csaknorisz.Fecooo írta:hallod, nem emléxem filmcímekre, csak tudom, h kisgyerekként láttam több filmjét, verekedős filmek voltak, női szinten brutálisnak számított sztem...de annyira régen volt, h csak magára a nő nevére emléxem, a filmek címére nem...

Ő lenne az:lui1698 írta:Ez a csaj volt valami kung-fu-s zsarus filmben is nem?
Mármint Cynthia Rothrock ?

Ez nekem is fura volt. Írni is akartam csak aztán valamiért elfelejtettem.ozsimiki írta:amúgy azt valaki levágta,hogy Gunner mit keresett ott a végén? jó valahogy túlélte,de Stallone azért bízott meg benne jobban,mert a "halálán" végül elköpte a helyet? mert azelőtt nem sokkal felkereste őt,h vissza akar jönni,akkor kidobta, utána meg akarta ölni,nem rajta múlt,h nem sikerült, és visszaveszi ?
kicsit fura volt,de hát mutatja h mennyire tetszett,h csak ezt írom negatívumként

Ha már képek:Ilúvatar írta:Annyira rámjött ez az expendables fíling, hogy kutakodtam a képek után:

Aztak*rvap*csamiihii írta:www.youtube.com/expendables
Ezt hogyan tudnám leszedni gépre?Illetve mivel lehet lejátszani?Mert a DownloadHelper leszedi,de Shockwave Flash Object-ként jelzi.Ezt mivel lehet megnyitni?
(Tudom,h ez nem a segítség topic,de filmhez kapcsolódik)
Odaírtam a nevét: AA-12soadroli írta: Na ez engem is érdekelne, mert akkor azzal járnék suliba.
Izomfeka

Na ez engem is érdekelne, mert akkor azzal járnék suliba.Ilúvatar írta:Ám, tudjátok hogy mi a neve annak a fegyvernek amivel darált az izomfeka? AA-12Youtube -n fent van pár videó róla.

Én is most néztem meg az előbbsoadroli írta:The Expandables
Na rég láttam ilyen jó darálós akciómúvit. Nekem nagyon bejött.
Azért Stallone koma jól kigyúrta magát a filmre(nem mintha amúgy nem lett volna.)
Na szóval k.urvajó volt.

Ebben az a vicc, hogy szombat este a konkurencia Nagy balhé-t (The Sting) adta.miihii írta:Végre vmi értelmes filmet is tudnak nyomni a délutáni műsoron is a rötölöklábbon.
Butch Cassidy és a Sundance kölyök.
Jó kis retro western az ifjú Newman-nel és Redford-dal.