Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na igen, az eset az egyik legminőségesebb, én is azt használom. Van több verziója is, bármelyik megteszi.Gerard3Piqué írta:Eset smart securiti-t használom de keresgetni kel hozzá az aktiváló kódokat.soadroli írta:Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó? Most raktam újra a gépem, de nem tudom mit tegyek föl. Az avast minden szarra bejelez, úgyhogy az kilőve, most töröltem le
Hogy a fenébe került vistára win7?!messideco írta:Segítség!
Az egész úgy kezdődött, h csak egy particióm van
egyik csoporttársam felajánlotta h egy programmal létrehoz még egyet
nem sikerült a próba, ezért újraindítottuk a gépet, és kiírta h a windows súlyosan megsérült, vagy valami ilyesmi, és frissítsem.
megvolt, de most mindig jön elő h Get geniune now, veszi ki a hátteret, stb.
A eredeti Vista van rajta, asszem erre jött rá a Windows7 frissítés.
Ha valaki tud segíteni, írjon akár itt, akár p.ü-ben
igensoadroli írta:Köszi.
AVG Internet Security 2012 v12.0.2127 - ilyet találtam, erre gondolsz?
Eset smart securiti-t használom de keresgetni kel hozzá az aktiváló kódokat.soadroli írta:Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó? Most raktam újra a gépem, de nem tudom mit tegyek föl. Az avast minden szarra bejelez, úgyhogy az kilőve, most töröltem le
Avirát használok lassan egy éve. Ingyenes, nekem tökéletes.soadroli írta:Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó? Most raktam újra a gépem, de nem tudom mit tegyek föl. Az avast minden szarra bejelez, úgyhogy az kilőve, most töröltem le
Természetessen, de ha nincs seed, és hiába irja hogy EREDETI VERZIÓ, ha kiakarnak cseszni az emberrel, biztosan nem az eredeti. (Már 5X próbáltam az "eredeti" verziót letölteni). Biztosan tudják hogy Kash akarja letöltenTT írta:ittKash írta:Hol tudnám letölten a Counter Strike 1.6-os verzióját? de azt a normálisat, nem kellenek semmi extrák bele (Új pályák, fegyverek, testek) A hagyományosat szeretném letölteni, köszönöm
a torrentet vágod mi az, ugye Kash kedves?
ittKash írta:Hol tudnám letölten a Counter Strike 1.6-os verzióját? de azt a normálisat, nem kellenek semmi extrák bele (Új pályák, fegyverek, testek) A hagyományosat szeretném letölteni, köszönöm
utolag is kösz, de sajnos ez is ismert oldalSlither írta:http://www.firstrowsports.eu/sport/baseball.htmlvisca el barca írta:
vagy nem tud vki vmi dugi oldalt ahol lehene baseballt nézni? (nem ilyen ismert oldalak mint a rojadirecta, sportlemon stb..)
http://www.firstrowsports.eu/sport/baseball.htmlvisca el barca írta:
vagy nem tud vki vmi dugi oldalt ahol lehene baseballt nézni? (nem ilyen ismert oldalak mint a rojadirecta, sportlemon stb..)
Kitbag-en például lehet,bár nem sokkal olcsóbb,30 euró.clué87 írta:Sziasztok! Nem tudja valaki hol lehet hozzá jutni ilyen mezhez!! http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... ?pid=90714 Köszi[/b]
Elég fontos lenne a kijelző rajta.rivaldo94-barca írta:Kijelző fontos hogy legyen? Nekem MyAudio C50 MP3 lejátszóm van, kijelző nélküli 2000 ft-os lejátszó, gariban már 2x kellett javítani, egyszer a jack csatlakozót, egyszer akkucsere volt, de az akku ugyanúgy 2,5 órát bír, az elején bírt 4,5-et is. Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy 2-3000-nél költs rá többet. Amit ajánlanék márkát: Sansa, iRiver, esetleg Concorde, Samsung, Sony (bár ez sztem elég drága, bár nem Apple árszint), Phillips, Grundig.MessiBarca10 írta:Kéne egy kis segítség...
Szeretnék venni valami zenelejátszót,ami zsebben elfér kicsi ,utcán hallgatnám fejhallgatóval.
Telefon nem érdekel,annál kisebbre gndtm.
Mit ajánlotok?Nem vagyok tisztába ezekkel.
Mp3?Mp4? Ipod shuffle?Nano ?Nem tudom melyiket lenne értelme választani.Melyik mit tud stb.
Hangsúly még a pénzen is van...nem szeretném 20-30 ezreket költeni rá...
köszi!
bittedánkeTT írta:szerk.: Mogyi, az író Robin Sharma
Kijelző fontos hogy legyen? Nekem MyAudio C50 MP3 lejátszóm van, kijelző nélküli 2000 ft-os lejátszó, gariban már 2x kellett javítani, egyszer a jack csatlakozót, egyszer akkucsere volt, de az akku ugyanúgy 2,5 órát bír, az elején bírt 4,5-et is. Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy 2-3000-nél költs rá többet. Amit ajánlanék márkát: Sansa, iRiver, esetleg Concorde, Samsung, Sony (bár ez sztem elég drága, bár nem Apple árszint), Phillips, Grundig.MessiBarca10 írta:Kéne egy kis segítség...
Szeretnék venni valami zenelejátszót,ami zsebben elfér kicsi ,utcán hallgatnám fejhallgatóval.
Telefon nem érdekel,annál kisebbre gndtm.
Mit ajánlotok?Nem vagyok tisztába ezekkel.
Mp3?Mp4? Ipod shuffle?Nano ?Nem tudom melyiket lenne értelme választani.Melyik mit tud stb.
Hangsúly még a pénzen is van...nem szeretném 20-30 ezreket költeni rá...
köszi!