Mozi & Filmek
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért megnézem ezt az Osztályt...
nekem az Eredet am jobban bejött mint a Viharsziget.
nekem az Eredet am jobban bejött mint a Viharsziget.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Na én is megnéztem.
Felvan turbózva a film rendesen. Van benne elég sok valótlan dolog, DE ettől film a film.
Itt nem a látványon van a hangsúly, szerintem, hanem a film valódi mondandóján. Nagyon sok helyen van ilyen, h egy adott személyt a többiek kipécéznek és nem szállnak le róla. Persz az estek 99%-ában nem ilyen lesz a vége, mint a filmben, de ez is benne van a pakliban, ha minimális az esélye is.
Arról van szó, h ez akár velünk is megtörténhetne(hogy ilyen helyztetbe kerülünk, akár csap passziv szereplőként is) Ilyenkor mi a helyes? Inkább hagyuk az egészet, egy fecske nem csinál nyarat alapon, vagy próbáljunk meg küzdeni.
Szerintem ez van a film mögött.
Meglehet nézni, sőt érdemes mert elgondolkodtató a történet,

Felvan turbózva a film rendesen. Van benne elég sok valótlan dolog, DE ettől film a film.
Itt nem a látványon van a hangsúly, szerintem, hanem a film valódi mondandóján. Nagyon sok helyen van ilyen, h egy adott személyt a többiek kipécéznek és nem szállnak le róla. Persz az estek 99%-ában nem ilyen lesz a vége, mint a filmben, de ez is benne van a pakliban, ha minimális az esélye is.
Arról van szó, h ez akár velünk is megtörténhetne(hogy ilyen helyztetbe kerülünk, akár csap passziv szereplőként is) Ilyenkor mi a helyes? Inkább hagyuk az egészet, egy fecske nem csinál nyarat alapon, vagy próbáljunk meg küzdeni.
Szerintem ez van a film mögött.
Meglehet nézni, sőt érdemes mert elgondolkodtató a történet,

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Megnéztem én is, de sok jót nem tudnék mondani rólamessideco írta:Perrero: pedig egy próbát megérne. Az lehet, hogy grecki-nek nem tetszett, de nagyon sokan dicsérték is.

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- lui1698
- Llegenda del Barça
Repo Men: akció sci-fi, elég jó volt. Láttam már jobbat is, de a film vége és Forest Whitaker javítják kicsit. Így össz: 7/10

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Megnéztem ma az Eredet-et moziba... hááát, én nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem nem volt akkora eresztés.
http://www.revizoronline.hu/hu/cikk/251 ... =4&first=0
Ez tükrözi nagyjából az én véleményemet is a filmről. Jó volt, élvezetes, érdekes téma, de baromira túlspilázott. Értettem minden egyes jelenetet szerintem, de akkor is már néha nevettem. (azon pedig sírva röhögtem hogy játszik benne Marion Cotillard és végig Edith Piaf szól a filmben...).
10/7.
Ezerszer jobb volt a Viharsziget.
http://www.revizoronline.hu/hu/cikk/251 ... =4&first=0
Ez tükrözi nagyjából az én véleményemet is a filmről. Jó volt, élvezetes, érdekes téma, de baromira túlspilázott. Értettem minden egyes jelenetet szerintem, de akkor is már néha nevettem. (azon pedig sírva röhögtem hogy játszik benne Marion Cotillard és végig Edith Piaf szól a filmben...).
10/7.
Ezerszer jobb volt a Viharsziget.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Hírhozó-cikkíró
Hát, mit ne mondjak, felkeltettétek az érdeklődésemet a filmmel kapcsolatban, le is töltöttem frissen-gyorsan. De, hogy teljesen őszinte legyek, ez egy fos volt. Ilyen a világon nincsen. Full kamu az egész, ráadásul a lövészklubos invitálástól fogva teljesen kiszámítható. Az egyetlen pozitívum, hogy sikerült egy olyan színészt találni Joosep szerepére, akiről tényleg el lehet hinni, hogy bekattant. Egy az egyben golyósnak néz ki benne.zola8787 írta: ...
Megnéztem én is. Hát mit mondjak, tényleg durva.
Ha ez tényleg igaz volt, hogy ennyire szivatták szegény gyereket, ebben ő is ludas volt. A helyében, ha télleg nem tudtam volna magamat megvédeni, azonnal szóltam volna szüleimnek, hogy irassanak át 1 másik suliba. Kaspar helyett pedig: én is megpróbáltam volna beszélni a majmokkal, hogy hagyják békén, ha pedig nem hagyják, akkor pedig szólok a tanároknak, hogy nem hagyják békén, persze névtelenül. De ha velem is megtörtént volna a legdurvább, a cumi, egyértelmű, hogy sz.rrá lövöm az összeset, ez 100 %!!! A hatása alatt vagyok én is, durva!!!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
A jelenet, melyben egy futása után leveszi a cipőjét, s ezáltal láthatóvá válik vérző sebekben bővelkedő lába, a Korlátok nélkül c. filmben található.
Egy személyes megjegyzés...Monica Potter neve hallatán néztem meg a filmet, mondván lehet nem lesz jó film, de Potter kisasszonyt látni mindig öröm...de a film lepipálta a szőke szépséget...Mindenkinek ajánlom.
Egy személyes megjegyzés...Monica Potter neve hallatán néztem meg a filmet, mondván lehet nem lesz jó film, de Potter kisasszonyt látni mindig öröm...de a film lepipálta a szőke szépséget...Mindenkinek ajánlom.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
http://port.hu/harc_a_masodpercekert_pr ... ounty_id=1Gauchomester írta:A címe: Korlátok nélkülXavi_Messi írta:Srácok segítség kéne!
Egy filmet keresek,ami egy futóról szól. 90-es években készíthették.
A végén a futó készül egy versenyére(?) és felborul az autójával és meghal.
Ez a kép nagyon meg maradt bennem: az egyik verseny után leveszi a cipőjét és csupa vér a lába.
Aki tudja melyik film az,sokat segítene,ha beírná a címet
szerk: Lehet hogy a Harc a másodpercekért az??
Ha több infót szeretnél:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... &i_where=2
Ugyan arról az emberről szól a 2 film. A Harc a másodpercekért 97-es, a Korlátok nélkül 98-as film. Majd eldöntöd, hogy melyiket láttad...

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
A címe: Korlátok nélkülXavi_Messi írta:Srácok segítség kéne!
Ez a kép nagyon meg maradt bennem: az egyik verseny után leveszi a cipőjét és csupa vér a lába.
Ha több infót szeretnél:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... &i_where=2
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Igen az!Xavi_Messi írta:Srácok segítség kéne!
Szerk: eredeti cím: Prefontaine (USA - 1997)
- lui1698
- Llegenda del Barça
Itthon csak 26.-án mutatják be.sjd írta:Miért nem hallottam még erről a filmről?
Én itt olvastam róla, és ez után szedtem le.
http://delta.blog.hu/2009/06/02/mr_nobo ... _ur_eletei

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Miért nem hallottam még erről a filmről?lui1698 írta:Mr. Nobody : nekem nagyon bejött. Tökéletes látvány, király zene, és érdekes sztori. Egyszerűen nagyszerű. 9/10
-
- Barça B
Srácok segítség kéne!
Més que un Club||||
Azért, mert nem csak csúszott, hanem az fps (nem first-person-shooter, hanem képkocka/másodperc) is rossz voltElBartimaeus írta:
Köszi az ötletet.De amúgy az egyik feliratnál elég érdekes esettel találtam szembe magam. Az elején még sietett a felirat, a végére meg már késett.
De megpróbálom majd akkor azzal a programmal.
Erre meg a Subtitle Workshop jelent megoldást
Ha 23.976, akkor 25-re állítod vele, és fordítva
- lui1698
- Llegenda del Barça
Mr. Nobody : nekem nagyon bejött. Tökéletes látvány, király zene, és érdekes sztori. Egyszerűen nagyszerű. 9/10

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Köszi az ötletet.miihii írta:Ajánlom figyelmedbe pölö a BSPlayert,ezzel lehet időzíteni a feliratot.Csúsztathatod plusz-mínusz,h okés legyen.ElBartimaeus írta:
Köszi szépen, de azt hiszem most lett elegem az egészből.Nem kevés feliratot néztem meg, de az összes rosszkor jött fel.
Ez is, amit küldtél. Valamilyen nagyon gyökér verzióm lehet.
Azt hiszem, hogy akkor törölhetem az összeset, pedig azért nem olyan kevés. (30 GB)
Megkérdeznék valakit, hogy tudna-e esetleg küldeni meghívót egy olyan magyar torrent oldalra, ahol fenn van mind a 4+1 (nulladik) évad angolul hozzá tartozó magyar felirattal. Nagyon hálás lennék.

Amúgy ma láttam végre az Inception-t. Elég érdekes, csak van 1-2 dolog, ami kicsit nem stimmel, vagy csak nem értem:
Amikor mélyre mennek és szabadon esik a kocsi az első szinten, akkor a második szinten súlytalanság lesz, de a harmadik szinten már megint tökéletes a gravitáció.
A másik, hogy hogy jutottak a váróba szándékosan egy ember tudatalattiját kihasználva? Meg hogy mindenki ugyanabba a váróba kerül?
Lehet csak nekem nem esett le a dolog, de így egy megnézés után nem jöttem rá, hogy hogy is van ez.

Na megnéztem az első részt. K.URVAJÓ
Sunák,szex,harc,vér, jó dumák, mi kell még

Sunák,szex,harc,vér, jó dumák, mi kell még

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2010.08.12. 14:59:20-kor.

- miihii
- KHAL
Ajánlom figyelmedbe pölö a BSPlayert,ezzel lehet időzíteni a feliratot.Csúsztathatod plusz-mínusz,h okés legyen.ElBartimaeus írta:
Köszi szépen, de azt hiszem most lett elegem az egészből.Nem kevés feliratot néztem meg, de az összes rosszkor jött fel.
Ez is, amit küldtél. Valamilyen nagyon gyökér verzióm lehet.
Azt hiszem, hogy akkor törölhetem az összeset, pedig azért nem olyan kevés. (30 GB)
Megkérdeznék valakit, hogy tudna-e esetleg küldeni meghívót egy olyan magyar torrent oldalra, ahol fenn van mind a 4+1 (nulladik) évad angolul hozzá tartozó magyar felirattal. Nagyon hálás lennék.
Óriási sztem.Tényleg nagy kár,h csak 1 évadossoadroli írta:Na elkezdem a Spartacust, remélem tényleg olyan jó lesz, mint ahogy mondják.

Amikor először láttam,annyira nem jött be,de második nézésre (pár hónap múlva) jópárszor szakadtam.Luigi írta:Tegnap láttam a Papírkutyák című filmet. Nos, a Porton kapott 5.8 as értéklés után egészen másra számítottam, de meg kell mondjam, szerintem kegyetlenül jó kis vígjáték. Szinte minden mondatban van valami vicc, rendezéssel és a színészekkel sincs semmi probléma. Mucsi nekem személyes kedvencem, ő is hozza a megszokott stílusát. Szóval midnenkinek ajánlom, nagyon jó kis vígjáték, az igényesebb magyar filmek közé tartozik.
Mucsiék meg no comment..."Ég a művész!"Sírtam

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Na elkezdem a Spartacust, remélem tényleg olyan jó lesz, mint ahogy mondják. 

Megnéztem én is. Hát mit mondjak, tényleg durva.CartmanBarca írta:Én láttam a filmet tényleg eléggé ütős, a hatása alá kerülsz tutira. Írtam is már egy hsz-t a filmmel kapcsolatosan.messideco írta:
Az osztály(Klass)
Pff, még mindig a hatása alatt vagyok. Ennél keményebb filmet ritkán lát az ember.Hihetetlen, hogy az észtek mekkora filmet csináltak. És igaztörténeten alapszik. Aki látta, azzal szívesen megvitatnám![]()
ja, 10/10
Én Kaspar helyében hagytam volna Joosepet. Minden folyt volna tovább, és nem történt volna meg a tragédia. De az durva volt mikor le kellet cumiznia. És az volt az egyik legbosszantóbb, hogy a csajok sem szóltak bele semmibe. Vigyázzunk egymásra...
Egyébként utána olvastam a filmnek, és kiderült, hogy nem teljesen úgy volt minden, mint ahogy a filmben mutatják, jócskán túldramatizálják a helyzetet, de ha fele ilyen súlyos dolgok történtek akkor is jogosnak érzem a megtorlást. Ha belegondolsz lehetetlen, hogy van egy olyan közösség aki ennyire összetart annak érdekében hogy kicikizze a másikat. Ha pedig tényleg volt/van ilyen eset akkor az eléggé szomorú. Szerintem Kaspar egyértelműen pozitív hős, mit ne mondjak én is ezt tettem volna a helyében.
Ha ez tényleg igaz volt, hogy ennyire szivatták szegény gyereket, ebben ő is ludas volt. A helyében, ha télleg nem tudtam volna magamat megvédeni, azonnal szóltam volna szüleimnek, hogy irassanak át 1 másik suliba. Kaspar helyett pedig: én is megpróbáltam volna beszélni a majmokkal, hogy hagyják békén, ha pedig nem hagyják, akkor pedig szólok a tanároknak, hogy nem hagyják békén, persze névtelenül. De ha velem is megtörtént volna a legdurvább, a cumi, egyértelmű, hogy sz.rrá lövöm az összeset, ez 100 %!!! A hatása alatt vagyok én is, durva!!!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Köszi szépen, de azt hiszem most lett elegem az egészből.miihii írta:TESSElBartimaeus írta:Segítségre szorulok!
Valaki nem tud magyar feliratot adni a Battlestar Galactica (Csillagközi romboló) sorozat összes évadjához részekre lebontva feliratot? Kerestem, de nem találtam olyat, ami jó lenne. Nem vagyok regisztrálva egy magyar torrent oldalon sem, ahol lehetne esetleg lehetőség ilyen nemű feliratot találni. Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni.
Nemtom hány évados,itt 4et tudsz leszedni.Kibontod,aztán minden rész a tiéd
Esetleg B-tervként írd be a keresőbe ITT és van néhány opciód.