Nyugi, 7. évadgygerike írta:Én is nézem a familiy guyt5. évad legvégén tartok. Lenne 1 kérdésem, hanyadik évadban van a Bird is the wolrd ? Rem nem siklottam át felette

Nyugi, 7. évadgygerike írta:Én is nézem a familiy guyt5. évad legvégén tartok. Lenne 1 kérdésem, hanyadik évadban van a Bird is the wolrd ? Rem nem siklottam át felette
Nálunk a fél falu nézte 1-2 éve, de csak szerintem poénból, mert ilyen vicces szavak vannak benne, amit jó mondogatni.soadroli írta:Valaki nézi itt a Narutot? Vagy egyedül vagyok?
Csak egy nagy különbség van közte. Hogy az egyikbe a fehér, a másikban meg a fekete szín dominál.Inkább azokon a természetfilmeken nőjön fel valaki, mint a Máóúnika són.
Mondjuk mindkettőben van elég sok fsz,
Én borzasztóan bírom a stílusát.Egyszerűen hihetetlen mit művel az ember a testével.Messze földön híres lett róla,h kaszkadőr nélkül tolja/tolta ezeket a mutatványokat.Jö ötlet volt,h kitalálták ezt a kaszkadőr-karate vonalat.Vicces és nagyon látványos filmjei vannak,és kumma jó feje is van hozzá.visca el barca írta:én is utalom az összes jackie chan filmet... hányingerem van ettol a semmit mondo ujkori kungfuugrabugratol...
Meghaltamlui1698 írta: Vigyázzunk, hogy mit húzogatunk kicsik is vannak.![]()
.
Hát gondolom szeptembertől jön...soadroli írta:Már van 9. évad?bence-barca írta:Néha sajnos nekem is az az érzésem, h nem tudnak már mit kitalálni. Én már végignéztem a 8. évadot is és ott is volt olyan rész amin untam magam! De persze vannak még jó részek ill. jelenetek és a 9. évadot is kitartóan fogom nézni!
Amúgy a 8. évadod még le se szinkronizálták
Már van 9. évad?bence-barca írta:Néha sajnos nekem is az az érzésem, h nem tudnak már mit kitalálni. Én már végignéztem a 8. évadot is és ott is volt olyan rész amin untam magam! De persze vannak még jó részek ill. jelenetek és a 9. évadot is kitartóan fogom nézni!
Inkább azokon a természetfilmeken nőjön fel valaki, mint a Máóúnika són.levproff írta:Talán korán kezdtem?Pedig rohadt jó szerintem a paintball.
![]()
Néha sajnos nekem is az az érzésem, h nem tudnak már mit kitalálni. Én már végignéztem a 8. évadot is és ott is volt olyan rész amin untam magam! De persze vannak még jó részek ill. jelenetek és a 9. évadot is kitartóan fogom nézni!Fernando írta:Az erőszakmentes akciófilmet kriminek hívják![]()
Egyébként elkezdtem a Family Guy 7. évadát... Hát srácok. Ez se a régi már. Nemtudom... csak én érzem, hogy hatalmasat bukott a színvonala?
Na az tényleg jó film, nézd meg Matyi.lui1698 írta:Matyi, szerintem a Sakált Brúsz papával és Richard Gere-rel meglesheted. Akció, de mégsem olyan amiben minden második jelenetben 20000 lőszert pattintanak el. Nekem régi nagy kedvencem a film.
4 részt láttam eddig, az előzőek sokkal jobbak voltak.soadroli írta:Szerintem meg kumma jó a 7. évad is.Fernando írta:Az erőszakmentes akciófilmet kriminek hívják![]()
Egyébként elkezdtem a Family Guy 7. évadát... Hát srácok. Ez se a régi már. Nemtudom... csak én érzem, hogy hatalmasat bukott a színvonala?
Amúgy most Narutozok.
Vigyázzunk, hogy mit húzogatunk kicsik is vannak.miihii írta:Akkor a privát szpájszos "főzőműsorok" is kihúzva
Szerintem rohadt gyenge..soadroli írta:Ha már vígjáték, az Exférj újratöltve az jó
Én nemrég láttam mindkettőt.Barcaforever írta:
Megnéztem a Nagyfiúkat is, nekem bejött sokat nevettem rajta a barátnőmmel.Akinek nem tetszett pl a Páros mellékhatás az ne is fárassza magát vele.
ÓriásiS.Agüero írta: (Persze, hogy a paintball)
Szerintem meg kumma jó a 7. évad is.Fernando írta:Az erőszakmentes akciófilmet kriminek hívják![]()
Meg a lövöldözés!S.Agüero írta:miihii írta:Akkor a privát szpájszos "főzőműsorok" is kihúzvaS.Agüero írta: Dehogynem! Csak nem lövöldöznek végig a filmben!De az mióta akciófilm? Attól még h sok az "erőszakosság" benne!
miihii írta:Akkor a privát szpájszos "főzőműsorok" is kihúzvaS.Agüero írta: Dehogynem! Csak nem lövöldöznek végig a filmben!
Ízlések és pofonok.Én most végeztem A varázslótanonccal, de nekem semmi, egyszerűen nem jött át vhogy.Fecooo írta:nekem is tetszett a film, de túlzásnak tartom a takarítós részét, egyszerűen túl komolytalan volt az már... a Jedis részen viszont szakadtamP.U.Y.O.L. írta:Varázslótanonc: 8/10
Csak azért adok ennyit, mert nem vártam előzetesen túl sokat a filmtől, de végül is egész jó kis film. Látványos, eseménydús egy tűrhető történettel, de azért nem egy filmklasszikus...
No.sztem akkor Matyinak inkább a kalandfilmek jönnek be, szerencsére abból is van választék Wink