visca el barca írta:én is utalom az összes jackie chan filmet... hányingerem van ettol a semmit mondo ujkori kungfuugrabugratol...
Én borzasztóan bírom a stílusát.Egyszerűen hihetetlen mit művel az ember a testével.Messze földön híres lett róla,h kaszkadőr nélkül tolja/tolta ezeket a mutatványokat.Jö ötlet volt,h kitalálták ezt a kaszkadőr-karate vonalat.Vicces és nagyon látványos filmjei vannak,és kumma jó feje is van hozzá.

De mivel Jackie sem lesz már fiatalabb,így egyre inkább előtérbe kerül a technika a jelenetekben és így azért már nem ugyanaz.Ettől függetlenül én nagy rajongója vagyok a filmjeinek,láttam majdnem a teljes filmográfiáját.
Ebből eddig kimaradt a Forbidden Kingdom,amiről soadroli írt.Hamarosan be kéne pótolnom nekem is ezt a mulasztást,mert a másik nagy kedvenc,Jet Li a partnere.Na,az ő esetében például a korábbi filmjei nem tetszenek.Nem csípem ezeket a helyből fára felugró,meg a levegőben rángatott stílust,ami jellemzi a távol keleti filmezést ilyen "karatés" filmekben.Pölö a Tigris és sárkányban is hasonlóan ábrázolták a dolgokat.Vagy mondjuk a Hős ugrik be,ami ismertebb Litől.Ez a stílus nem begyere.
De az amerikás Jet Li cuccokat nagyon bírom.A legnagyobb a Halálos fegyverben volt,az nagyon el lett találva
lui1698 írta:
Vigyázzunk, hogy mit húzogatunk kicsik is vannak.
.
Meghaltam