Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tuslui1698 írta:23:00-tól ajánlom figyelmedbe a PrivateSpice műsorát.miihii írta:Tudnál ajánlani egy-két erőszakmentes akciófilmet?
lui1698 írta:
23:00-tól ajánlom figyelmedbe a PrivateSpice műsorát.
Akkor az nem akciófilm.S.Agüero írta: Néhány akciófilmben nincs sok erőszakosság és azok a jók! Értitek ugye?![]()
![]()
23:00-tól ajánlom figyelmedbe a PrivateSpice műsorát.miihii írta:Tudnál ajánlani egy-két erőszakmentes akciófilmet?
Ez tényleg keménysoadroli írta:Van másfajta akciófilm is?S.Agüero írta:Már mondtam, hogy nem szeretem az olyan akciófilmeket amikbe csak ütés, verés meg lövöldözés van...![]()
Van másfajta akciófilm is?S.Agüero írta:Már mondtam, hogy nem szeretem az olyan akciófilmeket amikbe csak ütés, verés meg lövöldözés van...![]()
Én sem szeretem a Jackie Chan filmeket, de ez tetszett, érdemes megnéznisoadroli írta:A tiltott királyság (The Forbidden Kingdom)
Most szedtem le feliratosan mert ugye nincs leszinkronizálva,pedig 2008-as.
Jackie Chan, Jet Li. Ennyi elég is volt hogy letöltsem. Holnap meg akarom nézni, érdemes?
Ezzel bebizonyosodott,h nem hiába jártam úriemberképzőbeFecooo írta:előre elnézést kérek, de ez egy olyan magas labda, amit főbenjáró bűn lenne nem lecsapni:miihii írta: Azt meg hogy?![]()
Ilyet én nem nagyon hallottam férfiembertől.Érdekes...
Na sebaj,ízlések és balegyenesek ugye...
Matyi még elég messze van a férfiléttől![]()
![]()
![]()
(tudom, h ez szemétség, de háááát Miihii hibája![]()
)
Bocsi Matyi!
Már mondtam, hogy nem szeretem az olyan akciófilmeket amikbe csak ütés, verés meg lövöldözés van...miihii írta:Azt meg hogy?S.Agüero írta:Én utálom a Dzseki Csen filmeket!![]()
![]()
Ilyet én nem nagyon hallottam férfiembertől.Érdekes...
Na sebaj,ízlések és balegyenesek ugye...
Azt meg hogy?S.Agüero írta:Én utálom a Dzseki Csen filmeket!![]()
Nagyon jó én már régebben láttam,de valóban az elmúlt pár éve legjobb akciófilmje.S.Agüero írta:Ez kumma jó film! A kedvenc akciófilmem, pedig nem is nagyon csípem az akciófilmeket, amúgy nem rég láttam ezt a filmet és nekem elég új volt!Elrabolva (Taken).![]()
A legújabbak közül egyértelműen a Szupercsapat, ami kihagyhatatlan!!!albicelesteX írta:Sziasztok,valaki nem tudna ajánlani valami jó akció filmet?Hitma,Szállító kategóriákra gondolok vagy bármi csak jó pörgős legyen!!!Köszi előre is!
Biztos láttad már, de azért hátha: Simán az évezred akciófilmje: Elrabolva (Taken).albicelesteX írta:Sziasztok,valaki nem tudna ajánlani valami jó akció filmet?Hitma,Szállító kategóriákra gondolok vagy bármi csak jó pörgős legyen!!!Köszi előre is!
Csá!albicelesteX írta:Sziasztok,valaki nem tudna ajánlani valami jó akció filmet?Hitma,Szállító kategóriákra gondolok vagy bármi csak jó pörgős legyen!!!Köszi előre is!
S.Agüero írta:Megnéztem Port.hu-n hány pontra szavazták és 5,9 és a kommenteket elolvasva nem lehet egy nagy film.margarin írta:Ezt is feltétlen nézzétek meg,nagyon jó vígjáték.
Most láttam-hatalmas:))
Drágán add a rétedet-2010
http://x109.dataglobe.eu/tesztelek_hu/film/?p=2022
Megnéztem Port.hu-n hány pontra szavazták és 5,9 és a kommenteket elolvasva nem lehet egy nagy film.margarin írta:Ezt is feltétlen nézzétek meg,nagyon jó vígjáték.
Most láttam-hatalmas:))
Drágán add a rétedet-2010
http://x109.dataglobe.eu/tesztelek_hu/film/?p=2022