Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért elalvás előtt elgondolkodtam, hogy egy vaslemez nélkül milyen törékeny is tud lenni egy ablak....palesz77 írta: Hát szerintem megéri megnézni. Nekem a vége hihetetlenül tetszett, nagyon nagy jelenetek... És persze Will Smith játszik bene, aki ugye nem kutyaütő...Amúgy szerintem nem olyan félelmetes, hogy éjjel nyitott ablaknál féljen az ember, bár én temető mellett lakok, nem félek semmitől.
Igen azon én is nevettem egy "keveset"!Fecooo írta: nekem is tetszett a film, de túlzásnak tartom a takarítós részét, egyszerűen túl komolytalan volt az már... a Jedis részen viszont szakadtam
Hát szerintem megéri megnézni. Nekem a vége hihetetlenül tetszett, nagyon nagy jelenetek... És persze Will Smith játszik bene, aki ugye nem kutyaütő...S.Agüero írta:Látta már valaki a "Legenda vagyok" c. filmet? Ma megnézném és tudni szeretném, hogy megéri-e megnézni.![]()
nekem is tetszett a film, de túlzásnak tartom a takarítós részét, egyszerűen túl komolytalan volt az már... a Jedis részen viszont szakadtamP.U.Y.O.L. írta:Varázslótanonc: 8/10
Csak azért adok ennyit, mert nem vártam előzetesen túl sokat a filmtől, de végül is egész jó kis film. Látványos, eseménydús egy tűrhető történettel, de azért nem egy filmklasszikus...
Szerintem 10 pont, ha valaki igazán bele éli magát...S.Agüero írta:Látta már valaki a "Legenda vagyok" c. filmet? Ma megnézném és tudni szeretném, hogy megéri-e megnézni.![]()
Nekem tetszett, többieknek nemS.Agüero írta:Látta már valaki a "Legenda vagyok" c. filmet? Ma megnézném és tudni szeretném, hogy megéri-e megnézni.![]()
Azt poénnak szántam, de gondolom nem néztél régebben túl sok Vivát! (azon belül is a Megálló című műsort) Kár, hogy meg kellett magyaráznom, mert így már nekem se poén!S.Agüero írta:A 2. mondat elég furcsán hangzik. A "nek" lemaradt!Az egyik kedvenc filmem! Küldeném mindenki, aki szereti...![]()
[/b]
Szerintem nem maga a film erőltetett, hanem a magyarázat a végén, amúgy nekem is tetszettkanty írta:Fight Club
Én is birom. Szerintem nem erőltetett.Edward Norton alakitása nagyon bejön .
Az egyik kedvenc filmem! Küldeném mindenki, aki szereti...kanty írta:Isten városa
Nem egy szokványos film az biztos, Tetszett benne, h nem egy személy van a középpontban, hanem egy hely. Ahogy telik az idő a filmben a személyek megismerése által megismerjük Rio De Janeiro sötét arcát is.
Én mostanában láttam először, amellett, hogy kicsit elvont volt, számomra eléggé erőltetett volt a magyarázat, nem volt az a "tényleg, ez mindent megmagyaráz" érzés, hanem inkább ilyen Lost-szerűen "hát ezt lehetettt kihozni belőle"Fernando írta: Megnéztem ma újra az egyik kedvenc filmem: Fight Club. Még mindig óriási!!! 10/10!!!
Így van.Én is megkukkantottam,hisz' a játékot nagyon karmoltam/om.A sunák szépek,a látvány rendben,akció van.A sztori olyan,amilyen,de ennyi elég is egy ilyen filmhez,ami nem a mélyenszántó műfajCali írta:Megnéztem a Tekkent. Kb olyan volt mint amire számítottam. Tipikus keleti verekedős film, aminek igazából semmi értelme, de látványos. A szinkron is el volt cseszve szerintem.
Óriási film,az tuti.Rengetegszer láttam már és még fogom is valszeg.Kötelező darabmargarin írta:Szeretnék ajánlani egy filmet.
Ford Farlaine kalandjai
Ford Farlaine annyira menő, hogy kizárólag híres együttesek, pop- és rocksztárok megbízásait vállalja, lévén ugyancsak bennfentes a zenei szakmában. Ford nem egyszerűen magándetektív: ő a rock’n'roll detektív, aki épp egy heavy metal énekes, műfajához méltó, látványos halálának körülményeit vizsgálja. Közben meggyűlik a baja egy elmebeteg gyilkossal, egy üresfejű libával, néhány majom popsztárral, az epekedő titkárnőjével, valamint a rendőrség egyik oszlopos tagjával, aki azt képzeli, hogy popsztár is lehetne.
Bizonyára sokan láttátok már,de aki esetleg még nem,az nagyon hamar nézze meg mert fantasztikus nagy alakítás:):):
Online nézhető:
http://x109.dataglobe.eu/tesztelek_hu/film/?p=1987
Régen írtam róla, meg valamelyik nap megnéztem újra és megint írtam róla bár nemsokat ha érdekel.FtcSikiHun írta:Este lehet, hogy megnézem a Paranormal activity-t.
Mi a vélemény róla?