Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel foglalkozik?L.Messi 10 írta:Mármint Armando Christian Pérez?Messa írta:Mi van itt emberek, csak nálam terjed msn-en egy olyan hír, hogy Pitbull meghalt?
Mármint Armando Christian Pérez?Messa írta:Mi van itt emberek, csak nálam terjed msn-en egy olyan hír, hogy Pitbull meghalt?
A nevem kakas,kakasügynök!sjay írta:Nah ez nagy voltkakasugynok007 írta: Na jó azért apa-anya nem száll be.Max túsznak jók lesznek!![]()
. Akkor gondolom nem véletlenül van a neved végén a 007.
Na jó azért apa-anya nem száll be.Max túsznak jók lesznek!sjay írta:Együtt a családkakasugynok007 írta: Én is 16 évesen lány létemre veszek egy ilyet és ketten lövöldözünk.Heheheh.....
azért tettem oda az idézőjeletFtcSikiHun írta:Hallod, 13 éves vagyS.Agüero írta:én vagyok ilyen "régimódi"régimódi. te jó isten. jóhogynem a mi időnkben
Én sem értettem a gyereket.FtcSikiHun írta:Hallod, 13 éves vagyS.Agüero írta:én vagyok ilyen "régimódi"régimódi. te jó isten. jóhogynem a mi időnkben
Hallod, 13 éves vagyS.Agüero írta:én vagyok ilyen "régimódi"
Na látod Agüero!sjay írta:Én anno 14 éves koromban de örültem volna ennek. Szét lőttem volna mindentS.Agüero írta:akkor sem kellene.szerintem gyerekes, bár ki tudja. Lehet én vagyok ilyen "régimódi"
![]()
Szerintem isS.Agüero írta:akkor sem kellene.szerintem gyerekes, bár ki tudja. Lehet én vagyok ilyen "régimódi"
Neem....11 méterre el lehet vele lőni és szivacsból vannak a töltények!S.Agüero írta:14 leszek 3 hét múlva, de nekem nem kéne ilyen.kakasugynok007 írta:Sziasztok!
A 13 éves tesómnak nemsokára itt van a szülinapja!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ennek a korosztálynak megfelel-e egy Nerf játék?Értitek?Mármint hogy szeretnek-e ezzel játszani?Vagy menő-e?Vagy túl gyerekes?És melyik 2 lenne a jobb?
![]()
bár lehet ő szeret ilyenekkel játszani.
igazából azt sem tudom mi ez. vízipisztoly?
amúgy a 2. jobbnak tűnik.![]()
Amúgy az 1. az automata és fél automata.Ezeket lehet váltogatni a fegyveren.36 töltényt lehet kilőni míg a2.ből 6ot.Én az 1.t választanámsjay írta:Jobban bejön az a fegyver, letisztultabb, és profibbnak tűnikkakasugynok007 írta: Indok?Egyébként köszi!
1-1
14 leszek 3 hét múlva, de nekem nem kéne ilyen.kakasugynok007 írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ennek a korosztálynak megfelel-e egy Nerf játék?Értitek?Mármint hogy szeretnek-e ezzel játszani?Vagy menő-e?Vagy túl gyerekes?És melyik 2 lenne a jobb?
Indok?Egyébként köszi!sjay írta:Így 17 éves fejjel visszagondolva jobban örültem volna anno a 2.-nakkakasugynok007 írta:Sziasztok!
Így 17 éves fejjel visszagondolva jobban örültem volna anno a 2.-nakkakasugynok007 írta:Sziasztok!
Köszi a gyors választ!1-0 az elsőnek!TT írta:én az elsőnek jobban örülnék, bár csak 12 éves vagyok.![]()