Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így 17 éves fejjel visszagondolva jobban örültem volna anno a 2.-nakkakasugynok007 írta:Sziasztok!
A 13 éves tesómnak nemsokára itt van a szülinapja!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ennek a korosztálynak megfelel-e egy Nerf játék?Értitek?Mármint hogy szeretnek-e ezzel játszani?Vagy menő-e?Vagy túl gyerekes?És melyik 2 lenne a jobb?
Köszi a gyors választ!1-0 az elsőnek!TT írta:én az elsőnek jobban örülnék, bár csak 12 éves vagyok.![]()
Kb 1-2 hete olvastam én is a cikket.ozsimiki írta:Ó, nem is tudtam,h Böröczki József rákkal küzd![]()
Nagyon bírom, remélem sikerül győznie!
Lesz a vasárnapi Frizbiben is, és hát az előzetes alapján alig ismertem megNem utolsó sorban imádja a motorsportot,és ő a Magyarországi nagykövete.
Remélem senkit nem bántok meg ezzel (tudom, hogy sokan vannak itt erdélyiek, de nem tudom hogy éreznek ezzel kapcsolatban), de igen és igen. Azaz utálom a nyelvet meg a népet is. Utóbbit sztem nem kell magyarázni, előbbihez meg annyit, hogy volt szerencsém anno még az eurosport2-n egy évig román kommentárral nézni a PL-t, meg néhány román csatornánk is volt a digi jóvoltából, és az a tapasztalatom, hogy nem egy szép nyelv (mentségemre legyen szólva, pl. a franciát se szeretem hallgatni a hasonlóak közül, na meg mondjuk őket se szeretemmessibingyo írta:Utalod a Románt?
Mikit nem ölhetik meg!!! Akkor ennyi volt a Bk-nak, gondolom az lesz,h a víz miatt mozdítható lesz vhogy ami alá beszorult ,és utolsó pillben megmenekül, ajánlom h így legyen!lluisllach89 írta:Ha már itt beszéltük múltkor, barátok közt, spoiler alert!
Miki és Balázs túlélte a robbanást
sjd írta:Valakivel történt már ilyen?
kb. 1 hónapja ha google-ön keresek valamit, a linkre kattintva első és második alkalommal egy reklámra irányít és harmadik próbálkozásra tölti csak be az eredeti oldalt. Most ezt abbahagyta, viszont ha a facebookra akarok menni, akkor ott szintén egy cég facebook oldalát dobja be alapból (mindig másét). Google Chrome-ot használok egyébként, lehet h ez a probléma?
Szerintem a Chrome csinálja.sjd írta:Valakivel történt már ilyen?
kb. 1 hónapja ha google-ön keresek valamit, a linkre kattintva első és második alkalommal egy reklámra irányít és harmadik próbálkozásra tölti csak be az eredeti oldalt. Most ezt abbahagyta, viszont ha a facebookra akarok menni, akkor ott szintén egy cég facebook oldalát dobja be alapból (mindig másét). Google Chrome-ot használok egyébként, lehet h ez a probléma?
http://site.myp2pforum.eu/MichaaBee írta:myp2p.eu, ez a helyes, szerintem ezért nem tölt be Neked.kanty írta:my2p2.eu-val mi van? Csak nekem nem jön be?
myp2p.eu, ez a helyes, szerintem ezért nem tölt be Neked.kanty írta:my2p2.eu-val mi van? Csak nekem nem jön be?
Nekem bejön. Tetszik is, meg be is tudom töltenikanty írta:my2p2.eu-val mi van? Csak nekem nem jön be?