http://i52.tinypic.com/2wnwdty.png
Hogyne próbáltam volna, ők a kedvenceimsjd írta:Ha a Civilization 1 nem volt illúzióromboló a grafikája miatt, akkor ezzel is megbirkózomAsys írta:sjd!
Az EU I már nincs fent sehol sem, meg ha most felraknád eléggé illúzió romboló lenne, mert hát a grafikája felett eljárt az idő![]()
Amúgy többek között arra emlékszem az egészből, hogy ha törökökkel akartam játszani, akkor az egész világ hadat üzent nekem és kb. a törökökkel nem is sikerült 40 évnél tovább kihúznom. Te esetleg próbáltad velük?
Tudom ajánlani az Age of Empires részeit nagyon jók, akkor van még a Civilization, Stronghold Crusader. Szerintem ezek ilyen "középkorúak". Örülök, ha segíthettem.Puyol05 írta:Üdv!
Nem tudna valaki nekem mondani jóféle stratégiai játékot? Tudom, hogy ez relatív, hogy kinek mi a jó, de azért ötletek jöhetnek. Valami olyasmi kellene, aminek olyan középkori beütése van, de lehet modernebb kori is. Az a lényeg, hogy ilyen sci-fi szerű cuccoktól kíméljetek.Azokat valahogy nem csípem.
Köszönöm.
Ez mondjuk igazsjd írta:
Ott volt kiírva, ez egy 3.os földrajz feladat volt, ezek után nincs miről beszélni (ráadásul nekünk földrajz is csak 5.től van, az is természetföldrajz még)
Ha a Civilization 1 nem volt illúzióromboló a grafikája miatt, akkor ezzel is megbirkózomAsys írta:sjd!
Az EU I már nincs fent sehol sem, meg ha most felraknád eléggé illúzió romboló lenne, mert hát a grafikája felett eljárt az idő
sjd írta:Amivel most játszom az a Rulers of Nations, egy modern geopolitikai szimulátor, ez is elképesztően bonyolult, de nagyon addiktív tud lenni
Az Europa Universalis első részére nagyon rá vtam kattanva anno, sajna azóta a lemezem tönkrement, neten meg nem találomAsys írta: Az Europa Universalis sorozatot ajánlom a stratégiai játékok császára vagy a Hearts of Iron (az második vh-s). De ezek nagyon hardcore-ok sokan nem is szeretik, mert nem egyszerűek.
Asys írta:Az Europa Universalis sorozatot ajánlom a stratégiai játékok császára vagy a Hearts of Iron (az második vh-s). De ezek nagyon hardcore-ok sokan nem is szeretik, mert nem egyszerűek.
Puyol05 írta:Üdv!
Nem tudna valaki nekem mondani jóféle stratégiai játékot? Tudom, hogy ez relatív, hogy kinek mi a jó, de azért ötletek jöhetnek. Valami olyasmi kellene, aminek olyan középkori beütése van, de lehet modernebb kori is. Az a lényeg, hogy ilyen sci-fi szerű cuccoktól kíméljetek.Azokat valahogy nem csípem.
Köszönöm.
Kedves rufolde! Először is a te stílusod inkább volt kioktató, mint az övé! Csupán felhívta a figyelmed arra, ha hajlandó lennél kicsit visszaolvasni ( a Barca vs Real topic-ban ), megérthetnéd, miről is van szó, és nem írnál butaságokat!rufolde írta:Szerintem ne oktass barétom,az egész egy humor,miért kevertek bele vallást vagy bármi mást,szégyen -gyalázat a dolog.Ez sport,se több se kevesebb
Nőj fel és értsd meg ahhoz hogy szeress valakit nem kell politikát csiholni a dologból,főleg nem a vallást belekeverni!
Értelek hogy megkülönböztetnéd a rövidítést az önkényes szlengtől de az alap koncepció ugyanaz: nincs kőbe vésve. A "teljesen elfogadott rövidítést" amit írtál azt is csak az azt ismerő és használó tömeg használja kollektívan, tehát ezt is önkényesen találta ki valaki, ezt sem találod meg például szótárban.LG írta:Azért más dolog, amikor van egy teljesen elfogadott rövidítés, más dolog egy kitalált szó, ami ráadásul hülyén is hangzik. Legalábbis számomra nagyon. Hentelés...
Meg nekem van egy olyan gyanúm, h aki ezt először elkezdte használni, azt hitte, valóban van egy ilyen szó a magyar nyelvben. Szerinte a hentes foglalkozása a hentelés.
Akkor az aláírásodban a hsz-t is javítsd ki hozzászólásrasjd írta:szerintem pont azt akarja mondani, hogy a hentelést nem helyes használnibowlinggolyo írta:most mondhatnád azt h az sem helyes h shoppingolni,de mégis rengetegen használják.
Nekem bejön, mondjuk nem nodom van.Messa írta:Deviantart-tal mi van? Vagy csak nekem villog a gyökér nod32, hogy ' A cím le van tiltva' ?
szerintem pont azt akarja mondani, hogy a hentelést nem helyes használnibowlinggolyo írta:most mondhatnád azt h az sem helyes h shoppingolni,de mégis rengetegen használják.
Gondoltam áthozom ide mert a Barca vs Realban nagyon off lenne.LG írta:Értem én, h mit akarnak fele kifejezni, de ilyen szó akkor sincs.(hentelés)
Csongor Csongor... mit ittál?chonggy írta:Ha tudjuk hogy Bogyó lány,kicsit félreérthető,nem?Bogyó az ereklyék topicban írta: Fuuu...Ez nagyon kemény!
Hatalmas grat!
![]()
bocsesz,de ezt muszáj volt...
Am Sukta barátunk nem jelezte,a szerelmi dilemma hogy alakult?
Ha tudjuk hogy Bogyó lány,kicsit félreérthető,nem?Bogyó az ereklyék topicban írta: Fuuu...Ez nagyon kemény!
Hatalmas grat!
ez a kungfu-tengó