2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ilyen jó.messideco írta:Ez az Inception ilyen jó? Magyarul megjelenik-e, ha igen, mikor?
Én már függő lettem XDFecooo írta:
csak ha nem zavar, h függő leszel tőle(itt már több a Dexter-fan, mint, aki nem az
) (imdb-n "csak" 9,2-n áll
)
nekem legalább annyira kedvencem, mint a Chuck
tegnapmessideco írta:Magyarul megjelenik-e, ha igen, mikor?
Arénában vetítik feliratosan is, ha úgyis meg akarod nézni még egyszerbarcalaci84 írta:INCEPTION
Nolan megint fergeteges filmet csinált...
Hangzás , látványvilág valami iszonyat jó lett...
eredeti ötletek vannak kiválóan elmesélve, tálalva
nem könnyen emészthetető , elég bonyolult, de ez inkább erénye, még most így 3-4 óra múlva is csak a film jár az eszembe , hogy mi , hogy ,miért
van egy olyan érzésem , hogy a második megtekintés még nagyobbat fog ütni, amikor minden apró ötletet, darabkát helyére tud majd tenni az ember...
Egyértelműen ÉV FILMJE
UI: Miért kellett leszinkronizálni?
Kösz. Akkor feltétlenül nekiesekFecooo írta:csak ha nem zavar, h függő leszel tőlegeridoss írta:Dexter című sorozatról vélemények? Úgy hallottam, hogy jó, meg értékelések sem rosszak, de aki nézi, az ossza meg velem pls a tapasztalataitÉrdemes elkezdeni ?
(itt már több a Dexter-fan, mint, aki nem az
) (imdb-n "csak" 9,2-n áll
)
nekem legalább annyira kedvencem, mint a Chuck
csak ha nem zavar, h függő leszel tőlegeridoss írta:Dexter című sorozatról vélemények? Úgy hallottam, hogy jó, meg értékelések sem rosszak, de aki nézi, az ossza meg velem pls a tapasztalataitÉrdemes elkezdeni ?
de. még 85% voltlui1698 írta: RottenTomatoes- 100%
http://www.imaxbudapest.hu/forum/83kennyke04 írta:Inception ma kerül mozikba, nem tudja esetleg vki Imaxba mikor várható?
Nem hinném h lesz IMAXbekennyke04 írta:Inception ma kerül mozikba, nem tudja esetleg vki Imaxba mikor várható?
Na!lui1698 írta:Július 8.-án mutatták be itthon, szóval már jó ideje megy a mozikban a film.bali 15 írta:Nemsokára lesz egy új Jim Carrey film, az "I love you Philip Morris"
Július 8.-án mutatták be itthon, szóval már jó ideje megy a mozikban a film.bali 15 írta:Nemsokára lesz egy új Jim Carrey film, az "I love you Philip Morris"