Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nézem eddig mindegyik részét láttam már.Alig várom már a House-szal együttmessideco írta:Szeptember?? Így jártam anyátokkal...Mennyire várom már. Nézi még valaki palesz77-en kívül?
Fecooo írta:
ez a 3. évad volt az első, amit heti rendszerességgel néztem. eleinte még megvártam a magyar feliratot, utána már nem bírtam türelemmel és angol sub-bal néztem, a végén meg már az angol feliratot se vártam meg![]()
pedig nagyon béna magyarul a Chuck... még a szinkronhangok csak-csak(mondjuk Scott Bakula Reviczky hangjával???messideco írta:
Egyszer nekem a Dexter fog jönni, mivel a Chuckot magyarul szeretem nézni. Szép lassan, mindent
ez a 3. évad volt az első, amit heti rendszerességgel néztem. eleinte még megvártam a magyar feliratot, utána már nem bírtam türelemmel és angol sub-bal néztem, a végén meg már az angol feliratot se vártam meggeridoss írta:Így még sohasem vártam a szeptembert, mint idén ! Már tűkön ülök kb. mióta vége lett a 3. évadnak![]()
Így még sohasem vártam a szeptembert, mint idén ! Már tűkön ülök kb. mióta vége lett a 3. évadnakFecooo írta:idézek nektek a FB hivatalos Chuck-oldaláról:
It's official... Chuck returns for Season 4 Monday, September 20 at 8/7c! Mark those calendars!
nem tudom hova lehet javítani ezt a sorozatot, de mindenképp legalább annyira várós számomra, mint a Dexter
Én személy szerint nem láttam, de ncore-on nagyon sokan szidják... +vélemyény 1 db nem voltZ.Chris írta:Valaki mondana egy pár szót a Légióról ( Legion )?
Kinek, hogy tetszik, hányasra értékeli, stb.
Köszi előre is.
köszöntemmiihii írta:ITT találsz,a közepe feléRobcsyy írta:Hali Srácok !
Ha valaki tudna nekem linkelni Che: Az argentin 2. részéhez egy dvdripes magyar feliratot, azt megköszönném. Eddig nem nagyon találtam.![]()
ITT találsz,a közepe feléRobcsyy írta:Hali Srácok !
Ha valaki tudna nekem linkelni Che: Az argentin 2. részéhez egy dvdripes magyar feliratot, azt megköszönném. Eddig nem nagyon találtam.
Ja, nem egy nagy számmessideco írta:Kis Vuk![]()
![]()
Komolyra fordítva:
Most nézem a Legenda vagyok-ot. Eléggé csalódás számomra. Lehet azért, mert alapból nem igazán tetszenek a posztapokaliptikus(asszem ilyen) filmek. Sok furcsaság van benne eddig. Még nem néztem végig, de remélem lesz valami váratlan a végén.
A barlang elég undi.mixer írta:Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan filmeket ajánlani, amik nagyon parásak?
Jó lenne valami ágyba vizelős, de minden ötletre vevő vagyok![]()
Előre is köszi.
Kis Vuk.mixer írta:Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan filmeket ajánlani, amik nagyon parásak?
Jó lenne valami ágyba vizelős, de minden ötletre vevő vagyok![]()
Előre is köszi.
Na és mér jobb? Mert, igen a ma-madár a madár az ász, igen a ma-madár a madár az ászFecooo írta:egyetértek, bár a kiskölöknek jó dumája van és 1x-1x meg fogom nézni a részeket hetentelui1698 írta:
Megnéztem a Cleveland show első részét. Nálam nem lesz kedvenc az tuti, de eleve nem értem, hogy miért csinálnak a FG egyik leggyengébb (lehet, hogy leggyengébb) karakterének egy önálló szériát. Ezt a részt a FG-os karakterek mentették nézhetőre, de nem volt egetverő siker nálam, sőt.(keddenként megy a tv-ben este 11-kor a Comedy Centralon
)
a Family Guy sokkal jobb, ez egyértelmű
egyetértek, bár a kiskölöknek jó dumája van és 1x-1x meg fogom nézni a részeket hetentelui1698 írta:
Megnéztem a Cleveland show első részét. Nálam nem lesz kedvenc az tuti, de eleve nem értem, hogy miért csinálnak a FG egyik leggyengébb (lehet, hogy leggyengébb) karakterének egy önálló szériát. Ezt a részt a FG-os karakterek mentették nézhetőre, de nem volt egetverő siker nálam, sőt.
Egyelőre még durván kamerás megoldásokkal találkoztam a Ragadozóknál.Az eddigi legjobb minőségű a TS.NEW.AUDIO.Xvid-PrisM verzió állítólag.lui1698 írta:Kb. 6 perc és lent lesz a Szupertím R5-ös verziója.miihii írta:Akit még érdekel,jelezném,h van már felirat a Szupercsapathoz végre és már az új Ragadozók filmhez is.
ITT
Ragadozókat még nem láttam normális minőségben, lehet csak én vagyok vak?
Kb. 6 perc és lent lesz a Szupertím R5-ös verziója.miihii írta:Akit még érdekel,jelezném,h van már felirat a Szupercsapathoz végre és már az új Ragadozók filmhez is.
ITT
Woodey Harrelsonnak sok filmjét szeretem, de szerintem a Zombielandban messze az a pár perc a legértékelhetőbb, amíg benne van Bill Murray!!! Na ott tényleg bepisiltem, amúgy nem rossz film, de nem is hatalmas eresztés szerintem...Charlie írta:Született gyilkosokban alakít igazán nagyot.sjay írta:Zombieland:
Eszméletlen jó film, eszméletlenül őrült ötletekkel teletűzdelve!
Woody Harrelson élete egyik legjobbját nyújtja.
A történet is írtó jó! (igaz az elején még rosszabbra gondoltam).
A zenék is kiválóak(főleg a 'főcím' alatti, amit ha jól tudok a Mettalica egyik "dala".)
Mindenkinek csak ajánlani tudom , 10/10!
C.