Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Született gyilkosokban alakít igazán nagyot.sjay írta:Zombieland:
Eszméletlen jó film, eszméletlenül őrült ötletekkel teletűzdelve!
Woody Harrelson élete egyik legjobbját nyújtja.
A történet is írtó jó! (igaz az elején még rosszabbra gondoltam).
A zenék is kiválóak(főleg a 'főcím' alatti, amit ha jól tudok a Mettalica egyik "dala".)
Mindenkinek csak ajánlani tudom , 10/10!
Nekem az nagyon nemt etszett, hogy semmi háttérsztori, hogy az a bizonyos "villanás" vagy micsoda hogy is volt, mint is volt. Amúgy nem egy nagy film, utólag átértékeltem, van hatása, de mégsem.barca_bome írta:Biztos volt már, de nekem az Éli könyve nagyon tetszett! Nagyon jó film, csak ajánlani tudom!![]()
Az bizabarca_bome írta:Biztos volt már, de nekem az Éli könyve nagyon tetszett! Nagyon jó film, csak ajánlani tudom!![]()
Én tegnap néztem meg moziban, és nekem tetszett. Vannak benne erőltetett részek igaz, de szerintem a 10/3 az erős kritikai túlzás.daffy írta:shrek 4
számomra csalódás. azt hiszem h 2 lehetőség van:
1. kinőttem
2. ami valószínűbb,csak a film nem jött be,mert az első része még mindig tetszik
nálam 10/3
Hát ez igaz, a harmadik évad nálam is visz mindent.Fecooo írta: a 3. évad LAZÁN üti a 2. évadot, ezt most megmondom neked
(egyébként az általad említett 19. rész nekem is a kedvencem a 2. évadból)
persze,nézd meg. csak nekem a mérce az első rész és nekem ahhoz képest kevés.soadroli írta:Olyan sz@r lenne? Na mind1 azért meglesem.daffy írta:nálam 10/3
Olyan sz@r lenne? Na mind1 azért meglesem.daffy írta:nálam 10/3
És ráadásul a száundtrekken rajta van a Musecsababarca írta: Jut eszembe,megnéztem az eclipset, és hát eddig toronymagasan vezet nálam a három rész között. Jobban meg van csinálva benne minden, végre akció is van benne bőven
palesz77 írta:Új vámpíros film... Ez nagy kedvencem lesz asszem, a Trailert már 5-ször megnéztem, de még mindig szakadok rajta...
Az oké, hogy jó film, meg hasonlók, de ez nem filmművészet.messideco írta:Osztom. A német filmművészet kiemelkedő darabja.Rinku írta:Most fejeztem be a Die Welle - A hullám című filmet. Gyerekek, ilyen jó film kevés van a világon!
Számomra voltak azért furcsa dolgok bene. Ennyire nem tudnék megszállottá válni egy csoport iránt. A végén pedig lecsukták a tanárt, hissz ő volt a felelős.
Ezt én is láttam, még anno. Nekem is eléggé bejött a cucc.Rinku írta:Die Welle - A hullám
Annak is szántamCartmanBarca írta:Bocsájts meg, nem a rossz szándék vezérelt, legközelebb valami láthatatlannal írom le, vagy nem tudom .sjay írta:CartmanBarca!
Ezért megöllek, most leleplezted az utolsó rész fordulatát, én meg naná, hogy elolvastam![]()
Ezzel sikerült felidegesítened
Egyébként ezt a megölést ilyen Dexteres szóviccnek veszem, mert nem szeretnék félni este a sötétben![]()
Osztom. A német filmművészet kiemelkedő darabja.Rinku írta:Most fejeztem be a Die Welle - A hullám című filmet. Gyerekek, ilyen jó film kevés van a világon!