Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már Brad (aki azért a Fight Club kapcsán szokott előkerülni), akkor ő nálam legjobban a 12 majomban és a Tiszta Románcban adta, meg talán a Kaliforniában. In Bruges-ből inkáb Ralph Fiennes, a Harold and Maude-ból inkább Harold (Bud Cort).Szandi írta:Tkp Kurdt listája,Brad az Égető bizonyítékból, meg Harold and Maude-ból Maude, In Bruges-ből Colin.
szerk: Kapa Pepe sorozat karakterügyileg szintén jó nálam, megmeg indul a bakterház kb összes.
Egyetértek mihii-vel én is mindenképp a dróttal kezdeném.Az az a sorozat amit annyiszor nézem meg ahányszor belefutok mindegy, hogy hányszor láttam már az egyes részeit.Azt nézd meg és ha végeztél akkor jöhet a többi már említett.Ha meg nagyon ráérsz akkor Kemény Zsaruk+Sopranos combo is mehetZaen írta: Szóval ez a három közül Ti melyiket ajánlanátok a már említett két sorozat után? Persze ha esetleg van más ötlet, azt is szívesen meghallgatom.
Előre is kösz, Zaen
Más ötletek:Zaen írta: Szüval ez a három közül Ti melyiket ajánlanátok a már említett két sorozat után? Persze ha esetleg van más ötlet, azt is szívesen meghallgatom.
Előre is kösz, Zaen
Mivel mindháromnak volt jópár követője itt,így tuti,h ajánlót kaphatsz mindreZaen írta:.
Szüval ez a három közül Ti melyiket ajánlanátok a már említett két sorozat után? Persze ha esetleg van más ötlet, azt is szívesen meghallgatom.![]()
Azért az egyik legnagyobb magyar akcióhősnek köszönhetjük,h így elterjedt az internet kis hazánkban.Anno az oktatókisfilmjéből mindenki megtapasztalhatta,h létezik ez a csoda és nem is ördöngősség használni.Nélküle a mai napig sehol sem lennénk ezen a téren (sem)...lluisllach89 írta: De Vágási Feri mindent visz, főleg a Win 95 no meg a reset gomb teljes ismeretlensége. Egyből szerviz..
Azért volt kimerült amikor rálépett a galacsinramiihii írta:
Luinak már megvolt Magdi anyus![]()
Mármint ő már elsütötte![]()
Még kevésbé félreérthetően:említette már az említett "személyt" (R.I.P.)
Luinak már megvolt Magdi anyuslluisllach89 írta:Magdi anyusmiihii írta:
+Vágási Feri (Szomszédok)![]()
Magdi anyusmiihii írta:
+Vágási Feri (Szomszédok)![]()
Pont attól van nagyon nagyon jól eljátszva egy negatív karakter,h a néző borzasztóan meg tudja utálni.Minél jobban pofánverné az ember a karaktert,annál ütősebb a színészi teljesítmény.ozsimiki írta:én azokat írtam akik zseniálisat alkottak, nem feltétlen akiket nagyon bírtam, bár többiek esetében ez is helytálló, Ben viszont karakterileg és színészileg is első osztályút végzett,ezért került fel.lui1698 írta: ÁÁÁ ez a csávó. Olyan szinten rühelltem, hogy már az első pillanattól azt vártam, hogy mikor lövi valaki tarkón.
És ha már Lost. Végéhez értem ennek a sorozatnak is.
A vége nagyon szépen ki lett találva.
Összességében az egész egy 8/10. (Ben miatt -2)
én azokat írtam akik zseniálisat alkottak, nem feltétlen akiket nagyon bírtam, bár többiek esetében ez is helytálló, Ben viszont karakterileg és színészileg is első osztályút végzett,ezért került fel.lui1698 írta:ÁÁÁ ez a csávó. Olyan szinten rühelltem, hogy már az első pillanattól azt vártam, hogy mikor lövi valaki tarkón.ozsimiki írta:Lostból Ben
És ha már Lost. Végéhez értem ennek a sorozatnak is.
A vége nagyon szépen ki lett találva.
Összességében az egész egy 8/10. (Ben miatt -2)
bence-barca írta:Megnéztem az Éli könyvét, sokszor olvastam itt, hogy mennyire jó és nem csalódtam, nagyon tetszett! Azt szeretném kérdezni, h volt aki a film közben már felfigyelt arra, h Eli vak? Mert visszagondolva ott voltak az utalások, de igazából nem "vettem észre" őket :/
olvass vissza,és spoilereket színezd át,vagy hívd fel a figyelmet,h az!
ÁÁÁ ez a csávó. Olyan szinten rühelltem, hogy már az első pillanattól azt vártam, hogy mikor lövi valaki tarkón.ozsimiki írta:Lostból Ben
Szerintem érdemes elkezdeni, még érdemesebb a 4. évad után abbahagyni, mert az utolsó 2 évad nagyon leült. Amúgy a sorozat egy különleges börtönben játszódik, ezt biztos tudod róla. Aki szereti a realizmust egy sorozatban, az bizony nézzen mást, mert itt a készítő is elmondta h a valóságalap 0, ezt feláldozták a szórakoztatásért.lui1698 írta:Kurdtnál láttam egy karaktert az Oz c. sorozatból. Pár sort írnál róla, hogy milyen? Érdemes-e elkezdeni?
Nem értek veled egyet. Én elsőre úgy láttam a Ragyogást h nem olvastam a könyvet és értettem és tetszett. Aztán pár nézéssel később elolvastam a könyvet. Valamivel jobban értettem, de nem volt szignifikáns a különbség. Plusz, szerintem a Kubrick-féle befejezés jobb. A film hangulatához nagyon illet a labirintus a végén, ezzel szmben az életre kelő sövényállatok a regényben rendben vannak, ellenben a filmben szerintem gyermetegnek tűntek volna.Ha nem hiszed nézd meg a 90-es évek végén készült minisorozatot, ami szóról szóra adaptálta a könyvet. Nem (csak) ezért, de az nagyon gyenge lett.fcbarca10 írta:Egyébként a "Ragyogás" című film egy nagyon nagy baklövés lett szerintem.
Aki nem olvasta nem érti, aki olvasta (,mint én) jobbra számított és még a befejezést is elrontották
Van egy Ragyogás, amit Stephen King rendezett 3 részben, ha egyszerre nézed meg 4,5 óra. Én is olvastam, de én direkt nem a Jack N.-at néztem meg mert nővérem mondta, h az nem adja vissza a könyvet. Tehát próbáld meg letölteni, vagy megszerezni a SK- rendezte Ragyogást, az visszaadjafcbarca10 írta: Egyébként a "Ragyogás" című film egy nagyon nagy baklövés lett szerintem.
Aki nem olvasta nem érti, aki olvasta (,mint én) jobbra számított és még a befejezést is elrontották![]()
én egybevonom, mert sorozatokat nem igazán nézektorrestoni írta:Végül aki úgy gondolja, írjon be öt (azaz 5) kedvenc sorozat- és filmkaraktert.