Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedd esti Milan meccs. Gyere te is ha tudsz, egész sokan leszünk most fórumról.Szandi írta: jajj mi mikor melyik meccsre?
A keddi meccset én is meglátogatom barca44 társaságában.Reméljük sokkal jobb meccset látunk mint a tegnap estiAndris írta:szerintem én is megyek a Paulanerbe
jajj mi mikor melyik meccsre?Slither írta:Családdal, vagy most egyedül?Andris írta:szerintem én is megyek a Paulanerbe![]()
Alakulgat a csapat. Sztem Badi is beesik majd.
A múlt el classicot tv hiányában a sarkon ülve láttuk wifi és leptop, komoly szurkolótábor jött össze a körúton:)kudu írta:Na látod, ez sem elvetendő ötletZozzy 5 írta:
ha sehol se találunk pro4et, akkor még mindig ott van az a lehetőség is, hogy csak simán kúrjunk be mint a büdösparaszt
![]()
(plusz egy free wifi, meg egy laptop, aztán meccs is lészen )
Na látod, ez sem elvetendő ötletZozzy 5 írta:
ha sehol se találunk pro4et, akkor még mindig ott van az a lehetőség is, hogy csak simán kúrjunk be mint a büdösparaszt
ha sehol se találunk pro4et, akkor még mindig ott van az a lehetőség is, hogy csak simán kúrjunk be mint a büdösparasztbarca99 írta:Gabival már beszéltem, nekem még nem biztos. Viszont a Füredit kérdezzétek meg van-e Pro4-ük, mert ki van feszítve a nagy Digis "zászló", náluk meg elvileg nincs Pro4.
ha csak ott van olyan pro4 vagy mi a hányás akkor jó, bár még nem voltam, de vágom hol van.kudu írta:Lacit megkérdezem! Füredi megfelelne mindenkinek?Zozzy 5 írta:
felőlem is mehet! barca99et és rinkut még meg lehetne érdeklődni.
Lacit megkérdezem! Füredi megfelelne mindenkinek?Zozzy 5 írta:
felőlem is mehet! barca99et és rinkut még meg lehetne érdeklődni.
Küldtem PÜ-t ezzel kapcsolatbanMihu írta:Én is támogatom. Kedden már Debrecenben leszek, úgyhogy én is kapható vagyok egy kis meccsnézésre
De az az 1-2 tényleg 1 vagy talán 2 lesz. Később fogom biztosra tudni csak.Slither írta:Hú, akkor lehet +1 (vagy nagyobb) asztal kell majd.Xanthor írta: Megteheted, lehet hozok majd még 1-2 embert
Ez azt jelenti, hogy kimentek Csehországba megnézni az összecsapást vagy lehet, hogy nem jól értettemMihu írta:Én is támogatom. Kedden már Debrecenben leszek, úgyhogy én is kapható vagyok egy kis meccsnézésrekudu írta:Igen, ezt én is támogatom. Régebben pár ember jelezte nekem üzenetben, hogy szívesen részt venne hasonló "buliban". Akkor lehet jelentkezni újrakamaj írta:Sziasztok!
Szeretnék egy debreceni összejövetelt megszervezni 13.ára a Bl meccsre, egy jó kis sörözés + Barca kombóra. Ha van kedvetek, és Debrecenbe leszel akkor, írj bátran nekem privátba, és összehozzuk.
Én is támogatom. Kedden már Debrecenben leszek, úgyhogy én is kapható vagyok egy kis meccsnézésrekudu írta:Igen, ezt én is támogatom. Régebben pár ember jelezte nekem üzenetben, hogy szívesen részt venne hasonló "buliban". Akkor lehet jelentkezni újrakamaj írta:Sziasztok!
Szeretnék egy debreceni összejövetelt megszervezni 13.ára a Bl meccsre, egy jó kis sörözés + Barca kombóra. Ha van kedvetek, és Debrecenbe leszel akkor, írj bátran nekem privátba, és összehozzuk.