Most, hogy itt ennyien összegyűltünk, és ennyien értenek a témához, kíváncsi lennék ki, milyen edzésmúltal rendelkezik.
Nem a paraméterekre gondoltam, hogy kar, láb, stb hány cm, de akár az is jöhet.
Kezdem én.
Még "anno"(:D) 5-6 éve kezdtem el edzeni 16-17 évesen. Nem voltam vastag, de azért etiópnak se mondható. 8 évig úsztam előtte, így pakolódott fel rám egy kevés izom, de tényleg nem sok. Sokan mégis azt mondták, hogy vékony vagyok, ez engem zavart. Hol igazat adtam nekik, hol nem. Aztán elkezdtem edzeni.
Akkor voltam olyan ~190 cm és talán 68-70 kg. Most vagyok, olyan ~195 cm és nagyjából 90kg felé mozgok, bár másfél hónapja elromlott a mérleg...

. De ezért mondom azt sokaknak, hogy ez pl. a türelem sportja. Akinek nincs türelme évekig edzeni azért, hogy magára pakoljon valamit, az el se kezdje. Felesleges szteroidokkal kezdeni, mert akinek 0 alapja van hozzá, az majdhogynem biztosan ugyan úgy fog kinézni a szteroidhasználat után, mint előtte, így én amondó vagyok srácok, hogy ne elégedetlenkedjetek. Majd jön a tömeg/várt kinézet idővel. Jó, persze könnyen mondom, én is ugyan ilyen voltam.

Kezem, lábam, hány cm azt nem tudom, mert soha nem szoktam mérni magam, de nem panaszkodom.
Erősségem a fekvenyomás, amatőr helyi versenyen nyomtam már fekve, de tervezem a tavasztól a scitec-nek a Raw sorozatában, és később (jövőre) azért 1-2 wuap versenyen indulni. Nem vagyok benne nyilván a legjobb (akkor nem itt lennék), de a korosztályomban és súlycsoportomban benne vagyok az országos versenyen elért eredmények közti legjobb 5-6-ba. Pontosabban voltam. Még 82 kilósan nyomtam 120-at fekve. (82,5 kiló az egyik határ). Így hogy közelebb vagyok a 90-hez , nem tudom, lehet, hogy "kicsit" erősebb a mezőny.
Nos, ennyit rólam. Többiek !?