Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
soadroli
Llegenda del Barça

2015.08.12. 12:18:22

TD évadzáró valaki? :D Nem volt rossz rész, de az egész sztori sztem nagyon béna volt.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.12. 08:50:05

Jön az új Dexter? (Spoileres a cikk, csak az olvassa, aki látta végig.)

Miután a végét teljesen elrontották, nem lepne meg, ha folytatnánk. Van is az a pénz és bőven néznék is az emberek. Persze így a sorozat alap mondanivalója már nem állja meg a helyét..., de van az a pénz...
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2015.08.07. 00:33:13

Petr írta:Csabi, vagy bárki aki nézi?
Most sikerült megnéznem.

Lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom, de nekem kezd zavaros lenni az egész... A bűnügyi szál meg egy Columbo epizódba tökéletes lenne, de itt nekem nagyon kevés (egyelőre?).

Ebben a részben meg kb. csak a Frank-kel kapcsolatos dolgok voltak érdekesek. Még az sem hatott meg, hogy a csávót lelőtték.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Petr
Entrenador del Barça

2015.08.06. 21:13:51

True Detective S02E07

Érdekes rész volt, most különösen tetszett az, amit Frank művel maga körül. Kíváncsi vagyok, hogy van e valamilyen célja az eltűnésen kívül, de bízom benne, hogy igen. Nem lehet ennyi a szála.
A nyomozók hatalmas gondban vannak, egyedül az említett csaj jelentheti a kiutat, legalábbis jelenleg nem látok más lehetőséget. Kíváncsi vagyok az évadzáróra, nem egészen értem jelenleg, hogy miről hivatott szólni az évad. Inkább úgy fogalmazom, hogy ahol jelenleg áll az kevés, és reménykedem benne, hogy ettől több telik az évadtól az utolsó részben. Ettől az epizódtól többet vártam annak fényében, hogy ez volt az utolsó előtti.
Csabi, vagy bárki aki nézi?
MR. TROMORT777

2015.08.04. 10:19:24

hank1ee írta:
Ezt nem gondoltam volna, azt hittem, ennyi volt. :D Egyébként tudtad, hogy a részek elején megjelenő monológ, hogy igaz történet, stb. egy nagy kamu? :D
A Coen testvérek szerették sok filmjükre rásütni, hogy igaz történet alapján... :D

Egyébként a második évad teljesen új karakterekkel lesz, új sztorival. Molly Solversen (a rendőr csaj) apja lesz benne a főszereplő, még fiatal rendőrként. Ez lett csak a kapocs a két sztori között, de nem lesz összefüggő.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.03. 23:47:50

palesz77 írta:
hank1ee írta:Nézd meg a Fargot is, egy évad, de megéri rászánni az időt. Most néztem végig, az utolsó pár rész nagyon izgalmas volt.
Hamarosan jön a második évada. Amúgy tényleg rohadt jó sorozat, csak ajánlani tudom.
Ezt nem gondoltam volna, azt hittem, ennyi volt. :D Egyébként tudtad, hogy a részek elején megjelenő monológ, hogy igaz történet, stb. egy nagy kamu? :D

Én most kezdek bele a Wire-be, már tűkön ülök.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.03. 22:43:14

Fargót láttam, Sírhant művekből anno asszem 2 részt, de annyira nem fogott meg, de később biztos kap még egy esélyt.

Végül ez lett a befutó:
http://www.imdb.com/title/tt1870479/?ref_=rvi_tt" target="_blank

Pilot tetszett, a többi majd kiderül.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.03. 22:13:48

hank1ee írta:Nézd meg a Fargot is, egy évad, de megéri rászánni az időt. Most néztem végig, az utolsó pár rész nagyon izgalmas volt.
Hamarosan jön a második évada. Amúgy tényleg rohadt jó sorozat, csak ajánlani tudom.
messideco
Presidente del Barça

2015.08.03. 20:59:33

Kiegészíteném még:
The affair
Outlander
Nip/tuck
Kép
"And my heart will leave you never."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.03. 20:51:35

Nézd meg a Fargot is, egy évad, de megéri rászánni az időt. Most néztem végig, az utolsó pár rész nagyon izgalmas volt.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

messideco
Presidente del Barça

2015.08.03. 00:07:26

+1 veb :)
Talán még a Deadwood.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.02. 18:42:05

igen, a sírhant művek alap, igazából szégyelld magad, hogy még nem is láttad.

+ carnivale
+ twin peaks
+ shield, látom az sincs a listádon, ha a wire bejött, ez is ütni fog.
+ oz, legjobb börtön sori, kőkemény dráma
+ a nekem no.1 nip/tuck
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.02. 18:11:05

kanty írta:Srácok!
Nem igazán tudom mit nézzek. :lol: Valami "komolyabb", drámaibb cucc érdekelne, amiből legalább kijött 3-4 évad.
Ezeket ne ajánljátok, plusz az NCIS, House, Jóbarátok, CSI stb. vonal sem érdekel. :D

És inkább olyanok érdekelnek, ami 10-13 részes évadonként és HD-ben is elérhető. (Tudom válogatós vagyok.)
http://www.imdb.com/title/tt0248654/" target="_blank

kanty
Llegenda del Barça

2015.08.02. 17:47:15

Srácok!
Nem igazán tudom mit nézzek. :lol: Valami "komolyabb", drámaibb cucc érdekelne, amiből legalább kijött 3-4 évad.
Ezeket ne ajánljátok, plusz az NCIS, House, Jóbarátok, CSI stb. vonal sem érdekel. :D

És inkább olyanok érdekelnek, ami 10-13 részes évadonként és HD-ben is elérhető. (Tudom válogatós vagyok.)
miihii
KHAL

2015.08.02. 14:22:13

MQuCsabi írta:Ballers

Miihiikém, hogy haladsz, követed A Szikla "karrierjét"?
Összességében azt adja, amit elvársz tőle, egy laza limonádé, szépen szövögetik a szálakat. Lassan remélem több minden is kiderül.
Naná, nyomatom a cuccost ;)
Tényleg nem egy elgondolkodtató mű, de aminek készült, annak remekül elmegy.

Közben találtam egy másik amcsifocis cuccot, a címe Playmakers.
Egy évadot élt meg, mert állítólag olyan hatékonyan mutatja be a háttérdolgokat (dopping, sérülések, stb...) , hogy letiltotta a Liga a folytatást :) Egyelőre csak leszedtem, de hamarosan ez is csatlakozik a futó sorozataimhoz.

Időközben becsatlakozott a The Strain 2. évada is a felhozatalba, uh el vagyok most látva bőven sorikkal a TD, LAst Ship, Strike Back vonallal a fent említetteken kívül.

(És még mindig ott van a polcon a Mentál Pista 7. évada, amit továbbra sem kezdtem el :D )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
hank1ee
Director del Fútbol

2015.07.30. 21:42:04

soadroli írta:akkor pontosítok, egyik legjobb, a legjobb tényleg túlzás. :D
Azért ez is túlzás szerintem, az emberünk tényleg egy bohóc, annak viszont kiváló... :D Ismétléses Barca meccsek, meg francia bajnokik közvetítésére maximálisan megfelelt a hülyeségeivel. Egy Méhes Gabival vagy Farkas Norbival összehasonlítani nem érdemes, a szakmában ég és föld, ők tényleg sportkommentátorok, Horti meg egy bazári majom, aki szórakoztatta a népet még szahar meccseken is.

soadroli
Llegenda del Barça

2015.07.30. 21:23:16

akkor pontosítok, egyik legjobb, a legjobb tényleg túlzás. :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.30. 21:10:35

S.Agüero írta:Istenem, Bob, Hortit nem kell komolyan venni, rajta röhögni kell. Meg amúgy is, egy német másodosztályú meccset, ami ismétlésből megy, nézik körülbelül 100-an, oda szerintem nem kell olyan nagy színvonal, sőt, abból a 100 emberből is 99 azért nézte, mert Horti kommentálja, és jókat lehet néha röhögni. :D Az ilyen kommentátorok is kellenek, nekem jobban bejön, mint Knézy Jenő. :wink:
Ezt írtam, hogy a Sportklubnak tökéletes is volt, mert színvonaltalan csatorna, ott ellehetett rakni a német kettőre, amit te is írtál. De máshol ez nem pálya, amit ő képvisel.
soadroli írta: igen, tök ugyanaz #-o :lol:
simán a legjobb kommentátor, nem unalmas mint az összes többi, talán Hajdú B. az, akit szívesen hallgatok még. De ha neked tetszik a sok klisé meg fszság amit a többi állandóan nyom akkor jó :D
Erre nem nagyon tudok mit írni, ha Horti a legjobb kommentátor, akkor kiszálltam ez nem az én járatom....

Nem tudom mennyit készül fel az emberünk, de pl egy Méhes Gabi több ÓRÁN keresztül készül fel egy NBA meccsre (amit megsúgok szintén alig néznek az országban) statisztikák, hírek, összefoglalók. De írhatnám a többieket is. Vannak olyan kommentátorok, akik pl megkérdezik külföldi kollégáikat, hogyan kell ejteni 1-1 ember nevét. Nálam ez jelenti az elhivatottságot és felkészültséget. Nem bohóckodásra vagyok kíváncsi, hanem magas szintű tárgyilagos közvetítésre. Mindenki azt hiszi, hogy hú ez milyen egyszerű, meg röhög azon ha 90 percből van két másodperc, amibe "beleköthet" hogy hú ez butaság volt. Hortinál belekötni sem kell, mert a csávó pl nyomja a kamu spanyolját, meg az idétlenségét, ami egy normális sportcsatornára nem kell. Ez nem színvonal és továbbmegyek külföldön sem láttam, tapasztaltam hasonló közvetítőt. Egy piaci vásári bolond, ilyenekre meg a jelenlegi arculatú sportcsatornáknak nincs szüksége. Elmehetne valami szappanopera csatornához, ott még hasznát is vennék a 0 spanyoljának.
Kép
Kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2015.07.30. 20:49:44

Bob_Marley írta: Elég régóta nézem azért sportokat, s még a nagy öregeket is láttam/hallottam, úgyhogy van mihez hasonlítani. Ilyen emberrel én még nem találkoztam, s ezzel az erővel berakhatnánk közvetíteni Kiszel Tündét is.
igen, tök ugyanaz #-o :lol:
simán a legjobb kommentátor, nem unalmas mint az összes többi, talán Hajdú B. az, akit szívesen hallgatok még. De ha neked tetszik a sok klisé meg fszság amit a többi állandóan nyom akkor jó :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.30. 20:42:41

Istenem, Bob, Hortit nem kell komolyan venni, rajta röhögni kell. Meg amúgy is, egy német másodosztályú meccset, ami ismétlésből megy, nézik körülbelül 100-an, oda szerintem nem kell olyan nagy színvonal, sőt, abból a 100 emberből is 99 azért nézte, mert Horti kommentálja, és jókat lehet néha röhögni. :D Az ilyen kommentátorok is kellenek, nekem jobban bejön, mint Knézy Jenő. :wink:

Komolyan mondom, annyira komolyan veszel mindent... :D

Amúgy asszem elment nyaralni, talán ki is költözött.

https://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734c" target="_blank
Ezen besírok. :mrgreen:
Persze Barca-meccsen én sem örülnék neki, de ilyen meccseket ő feldobja. :mrgreen:
hank1ee
Director del Fútbol

2015.07.30. 20:40:41

Részben egyetértek, mert valóban sok volt már belőle néhány perc után. Viszont voltak olyan beszólásai, aranyköpései, amik tényleg zseniálisak, én személy szerint dőltem a röhögéstől... Egy SportKlubnak a színvonalát még azt mondom, emelte is... :D Na mindegy, Horti for president!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.30. 20:33:42

Hova tudni menni ezzel a mentalitással? Vicc a pali, amit ő csinál az minősíthetetlen egy kommentátorhoz.

Europsort?
Külföldi franchise, ott élből nem foglalkoznak ilyen bohócokkal. Nívó kell, minőség kell, szakmai tudás kell.
Sport TV?
Tisztán emlékszem, hogy volt ott még német bajnokikat közvetíteni, ha 3 meccset kihúzott, akkor sokat mondtam.
Ráadásul egyértelműen az utóbbi pár évben arculatot váltottak, s akármennyire elbuktak pár közvetítést, nagyon erősen rámentek, hogy nyugati színvonalú adásokat, közvetítéseket csináljanak. Máté Pali főszerkesztő se olyan ember, hogy kiadjon a kezéből egy olyat, ami minősíthetetlen. Horit "előadása" meg nem hogy BL-t de még a sportverdát se érdemeli ki.
M4?
Állami csatorna, ahol szintén rámentek a minőségre (kisebb nagyobb gondok voltak, de elég színvonalas adásokat nyújt a közmédia attól függetlenül) és visszahozták pl Hajdú B-t ahol tudnak erősítenek, akár kommentátori, akár esemény szempontból, most komolyan oda Horit?

Sportklubbon tökéletes volt, egy színvonaltalan csatorna volt, ahol beleillett, hogy a lőtéri kutyát nem érdekelt, hogy produkálja magát, de amikor már olyan alapelvárások vannak, hogy felkészültség, intelligencia, , tárgyilagosság, akkor megbukik az emberünk.

Elég régóta nézem azért sportokat, s még a nagy öregeket is láttam/hallottam, úgyhogy van mihez hasonlítani. Ilyen emberrel én még nem találkoztam, s ezzel az erővel berakhatnánk közvetíteni Kiszel Tündét is.
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.30. 19:46:42

ZBarca írta:
Alfa írta:Horti már nem dolgozik a Sport Klubnál.
Kép

Akkor jelenleg hol dolgozik?
:lol: :lol:

Én csak az elmenetéről olvastam (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ol-2404971). Tudtommal nem ment el egy TV-hez sem.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2015.07.30. 18:13:57

ZBarca írta:
Kép
:lol:

Amúgy befejeztem a GoT-ot. 3. évad felénél abbahagytam, mert nem tetszett annyira, onnan folytattam, és innentől kezdve, hogy újra elkezdtem nézni és jobban érdekelt, brutálisan beszippantott. Elképesztően addiktív sorozat, de ezzel gondolom a fanoknak nem mondtam újat.

Kíváncsi leszek, mi lesz ebből a végére, az eredetileg tervezett 7 évaddal szerintem ezt a sorozatot már nem lehet befejezni, ahhoz túl sok nyitott szál van.
Fargot kezdem el most.

ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.07.30. 13:07:49

Kép

Akkor jelenleg hol dolgozik?

De hogy ne legyek annyira off:
Nézte valaki a 4th and Loud-ot? Néhány hete ment a Sport TV-n, 10 részes volt. Én a 4. vagy 5. résztől kezdtem el nézni és (újfent) bebizonyosodott számomra, hogy az élet a legnagyobb forgatókönyvíró. :D
Kép
Válasz küldése