Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most sikerült megnéznem.Petr írta:Csabi, vagy bárki aki nézi?
A Coen testvérek szerették sok filmjükre rásütni, hogy igaz történet alapján...hank1ee írta:
Ezt nem gondoltam volna, azt hittem, ennyi volt.Egyébként tudtad, hogy a részek elején megjelenő monológ, hogy igaz történet, stb. egy nagy kamu?
Ezt nem gondoltam volna, azt hittem, ennyi volt.palesz77 írta:Hamarosan jön a második évada. Amúgy tényleg rohadt jó sorozat, csak ajánlani tudom.hank1ee írta:Nézd meg a Fargot is, egy évad, de megéri rászánni az időt. Most néztem végig, az utolsó pár rész nagyon izgalmas volt.
Hamarosan jön a második évada. Amúgy tényleg rohadt jó sorozat, csak ajánlani tudom.hank1ee írta:Nézd meg a Fargot is, egy évad, de megéri rászánni az időt. Most néztem végig, az utolsó pár rész nagyon izgalmas volt.
http://www.imdb.com/title/tt0248654/" target="_blankkanty írta:Srácok!
Nem igazán tudom mit nézzek.Valami "komolyabb", drámaibb cucc érdekelne, amiből legalább kijött 3-4 évad.
Ezeket ne ajánljátok, plusz az NCIS, House, Jóbarátok, CSI stb. vonal sem érdekel.
És inkább olyanok érdekelnek, ami 10-13 részes évadonként és HD-ben is elérhető. (Tudom válogatós vagyok.)
Naná, nyomatom a cuccostMQuCsabi írta:Ballers
Miihiikém, hogy haladsz, követed A Szikla "karrierjét"?
Összességében azt adja, amit elvársz tőle, egy laza limonádé, szépen szövögetik a szálakat. Lassan remélem több minden is kiderül.
Azért ez is túlzás szerintem, az emberünk tényleg egy bohóc, annak viszont kiváló...soadroli írta:akkor pontosítok, egyik legjobb, a legjobb tényleg túlzás.
Ezt írtam, hogy a Sportklubnak tökéletes is volt, mert színvonaltalan csatorna, ott ellehetett rakni a német kettőre, amit te is írtál. De máshol ez nem pálya, amit ő képvisel.S.Agüero írta:Istenem, Bob, Hortit nem kell komolyan venni, rajta röhögni kell. Meg amúgy is, egy német másodosztályú meccset, ami ismétlésből megy, nézik körülbelül 100-an, oda szerintem nem kell olyan nagy színvonal, sőt, abból a 100 emberből is 99 azért nézte, mert Horti kommentálja, és jókat lehet néha röhögni.Az ilyen kommentátorok is kellenek, nekem jobban bejön, mint Knézy Jenő.
![]()
Erre nem nagyon tudok mit írni, ha Horti a legjobb kommentátor, akkor kiszálltam ez nem az én járatom....soadroli írta: igen, tök ugyanaz![]()
![]()
simán a legjobb kommentátor, nem unalmas mint az összes többi, talán Hajdú B. az, akit szívesen hallgatok még. De ha neked tetszik a sok klisé meg fszság amit a többi állandóan nyom akkor jó
igen, tök ugyanazBob_Marley írta: Elég régóta nézem azért sportokat, s még a nagy öregeket is láttam/hallottam, úgyhogy van mihez hasonlítani. Ilyen emberrel én még nem találkoztam, s ezzel az erővel berakhatnánk közvetíteni Kiszel Tündét is.
ZBarca írta:Alfa írta:Horti már nem dolgozik a Sport Klubnál.
Akkor jelenleg hol dolgozik?
ZBarca írta:Alfa írta:Horti már nem dolgozik a Sport Klubnál.![]()
Alfa írta:Horti már nem dolgozik a Sport Klubnál.