Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.11. 17:49:12

House írta:
lui1698 írta:Avatar meséről kinek mi a véleménye? Most szedtem le, gondoltam egy próbát megér.
Szerintem nagyon túl van sztárolva. Közel sem olyan jó film, mint ahogy mondjak szvsz. Van mondanivalója, vannak benne hupikék törpikék, tetszik a 3D-s grafika. Ennyi.
Öhhmm....nem a filmre gondoltam hanem a sorozatra. :D
Erre: http://www.filmkatalogus.hu/Avatar-Az-u ... to--f21127
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
House
Entrenador del Barça

2010.05.11. 17:47:06

lui1698 írta:Avatar meséről kinek mi a véleménye? Most szedtem le, gondoltam egy próbát megér.
Szerintem nagyon túl van sztárolva. Közel sem olyan jó film, mint ahogy mondjak szvsz. Van mondanivalója, vannak benne hupikék törpikék, tetszik a 3D-s grafika. Ennyi.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.11. 17:38:56

Avatar meséről kinek mi a véleménye? Most szedtem le, gondoltam egy próbát megér.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.11. 13:35:11

nah megnéztem a Dante's Inferno-t....
maga a történet sztem érdekes, csak mintha túlságosan le akarták volna rövidíteni, így voltak benne érdekes "változások" (értsd: a főhős időnként teljesen váratlanul átváltozott :arrow: más ruha volt rajta és a sérója és hihetetlen gyorsan változott :D )
a szinkront messze kerüljétek el, mert ez a borzalmas Tesco gazdaságos szinkronnal lett megcsinálva... (amit régebben használt a Viasat is egy ideig... egyébként erről azt kell tudni, h a román Zone stúdió FULL amatőrökkel dolgozik és szabályosan fájdalmat okoz hallgatni őket...)
tehát: SZIGORÚAN EREDETI NYELVEN SZABAD NÉZNI! (már én is megbántam a szinkronos változatot...)
a brutalitást nagyon részletesen bemutatja a film, az emberszabdalások olyanok, mintha húst vágnál szabályos darabokra szamurájkarddal :lol: :arrow: akár egy animét néznél ;)
tehát olyan 6,5/10... ( a szinkron pontszáma -1000)
Lampiao! sztem nézd meg, nekem a játékhoz meghozta a kedvem, csak sajnos egyetlen egy konzolom van, egy PS2, így esélytelen kipróbálnom... :oops: )
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.10. 21:50:01

Es mindjart itt a szezonfinale az 5.ik evadbol:)))
Már én is nagyon várom. Remélem a felirat majd gyorsan elkészül hozzá. Amúgy az 5x21-es részben amikor a halál először megjelenik Chicagóban, az szerintem a sorozat történetének egyik legjobban kivitelezett jelenete. Nagyon eltalálták a hátteret és az alatta futó zenét. :)

Az évadzáróknál maradva, a Vampire Diaries első évada is véget ér a héten. Tuti hogy azt is a legizgalmasabb résznél fogják abbahagyni. Az utolsó előtti rész is rendesen odatette magát, már nagyon várom a folytatását.
A sorozatról két érdekes hír: A magas népszerűség miatt az rtl klub júniusban elkezdi vetíteni péntek esténként a VD-t, míg Amerikában a magas nézettség hatására gőzerővel dolgoznak a második évadon ami szeptemberben indul és állítólag még durvább lesz mint az első. :shock:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Valbali
Capitá del Barça

2010.05.10. 20:25:06

Barca_10 írta:Nem tudja valaki,hogy nyáron kb.mikor jelenik meg az HP 7 első része?
Novemberben.
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.10. 20:22:56

bizony-bizony, micsoda finálé lesz, bár kár hogy folytatják. ez a legutóbbi rész is ütött, mint a 220 egy csigacsaládot
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.05.10. 20:16:14

Fecooo írta:Kép

Xbox360 játékosoknak a cím ismerős, szóval sztem nekik megér egy próbát ez az animációs film :D

most szedem torrentről, holnap meglesem, ha érdekel vkit, szóljon és majd írok róla ;)

nincsenek nagy elvárásaim a "mesével" kapcsolatban, sztem max egyszernézős lesz, de adok neki egy esélyt ;)

Engem feltétlenül érdekelne... (Apró megjegyzés hogy nem csak X360-ra adták ki...) :D :wink:

A discen rajta volt a trailer, az alapján kellemes másfél órának nézel holnap elébe... :wink:
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.10. 19:47:37

Nem tudja valaki,hogy nyáron kb.mikor jelenik meg az HP 7 első része?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.05.10. 19:28:37

lui1698 írta:
nagyjudit89 írta:Valamelyikőtök nem tudja véletlenül, hogy az Odaát - nak hány évadját vetítették le Magyarországon?
2 évadot adtak le eddig. A harmadikat idén valamikor kezdik nyomni.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.10. 19:20:51

barcafan0911 írta:Itt az ideje hogy írjak az új kedvenc sorozatomról.

The Vampire Diaries
A Twilight és folytatásai rohattul nem tetszettek, viszont a VD már az első résztől megfogott. Még akkor kezdtem el nézni, mikor téliszünet volt a sorozatban.
Minden részben van valami, ami fenekestől felforgatja az addigi elképzeléseidet a folytatásról, és mindig van benne izgalom bőven.
Nem az a kimondott véres vámpíros gyilkolós sztori, habár az is van benne bőven, a romantikus rész is elég hangsúlyos, amiből aztán sok bonyodalom is van, (nem olyan jóbarátok stílusban, olyan vámpírstílusban :D )
Én csak ajánlani tudom mindenkinek :wink:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Danka00792
Director del Fútbol

2010.05.10. 18:50:43

lui1698 írta:Kick-Ass

Jó kis szuperhős mozi. Van benne akció, dráma meg egy csomó poén plusz a zenéje se utolsó.
BigDaddy és HitGirl hatalmasak, főleg a kiscsaj iszonyat nagy karakter. Kick Ass is jól adta.

8.5/10

És mi a magyar címe? HA/VER ](*,) hogy nem nézem meg szinkronosan az is tuti
Én egy kicsit csalódtam benne, én másra számítottam. (Kb hogy Kick-Ass végigökörködi a filmet, aztán amikor a kiscsaj megjelent elöször vmi Razul-éknál, szétszedte a népet, akkor azér néztem nem kicsit :D Egyébként pedig lehetne Hit Girl is a film cime, gyakorlatilag attól fogva, hogy megjelent, az akciójelenetek csak róla szóltak, nem mintha nem lett volna látványos, hogy kaszabol mindenkit, de azéé. :) )
De azért nem volt annyira rossz, de többször nem hiszem, hogy megnézem önszántamból.

6/10
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.10. 18:40:02

lui1698 írta:Kick-Ass

Jó kis szuperhős mozi. Van benne akció, dráma meg egy csomó poén plusz a zenéje se utolsó.
BigDaddy és HitGirl hatalmasak, főleg a kiscsaj iszonyat nagy karakter. Kick Ass is jól adta.

8.5/10

Én is írni akartam... :)

A trailerek után nehezen barátkoztam meg a gondolattal meg a látvánnyal,h egy mezei kiscsaj hősködik de végülis nekiültem a filmnek és jól szórakoztam rajta.Vannak kemény ölések meg poénok is azért.Szóval tetszett frankó volt én is ajánlom mindenkinek. :)

Nálam Red Mist volt a favorit. :) De a kiscsaj nagyon jól játszik amúgy.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.10. 18:38:20

Kép

Xbox360 játékosoknak a cím ismerős, szóval sztem nekik megér egy próbát ez az animációs film :D

most szedem torrentről, holnap meglesem, ha érdekel vkit, szóljon és majd írok róla ;)

nincsenek nagy elvárásaim a "mesével" kapcsolatban, sztem max egyszernézős lesz, de adok neki egy esélyt ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.10. 18:41:45-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.10. 17:50:05

Perrero írta:engem a céleresztben (in plain sight) című sorozat érdekelne, vmi tipp h honnan tudnám letölteni :?:
Angolul fent van csomó torrent oldalon, csak rá kell keresni.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.10. 17:43:38

Kick-Ass

8.5/10

Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.09. 16:27:52

Dokik ( Srubs) az első 3 évad alapján : Eleinte a Comedy Centralon néztem meg pár részt, akkor valahogy nagyon nem bírtam. Aztán valamiért felkeltette az érdeklődésemet és elkezdtem letölteni az elejétől. 3 évad után annyit állapítottam meg hogy ez a sorozat csupán enyhe kikapcsolódásra jó. A humor kategóriában nem elég vicces (van amin jót lehet nevetni, de nincs elég jó poén benne), a sztori rész pedig nagyon összedobott, nem elég érdekfeszítő ahhoz hogy meg kelljen néznem a soron következő részeket. Nálam az eddig látott vígjáték sorozatoknál ( pl: jóbarátok, himym, Al Bundy stb..) nem jobb. A kedvenc toplistámon 15-20. helyen van valahol. Szóval könnyed kis lazulásnak mindenféleképp jó, sőt egy idő után újranézhetős sorozat. Azt még nem tudom hogy mikor lesz kedvem folytatni a 4. évadtól, most inkább belekezdtem a Big Bang Theory-ba. Kár hogy az első évadot csak szinkronosan tudom meglesni, de így elsőre azért nem olyan vészes. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.07. 18:46:35

jelwaz írta:Sok sikert. Amúgy ezt az oldalt látogasd bátran rengeteg felirat található csak itt (ebben a filmkategóriában).
Köszi, de már megoldódott. A filmet ugyan még nem volt időm megnézni, de ezt az oldalt elmentem, hasznos lehet még. :wink:
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.05.07. 18:44:00

lui1698 írta:Mechanikus narancs (ehhez még továbbra is kellene felirat )
http://feliratok.hs.vc/index.php?keres= ... us+narancs
Sok sikert. Amúgy ezt az oldalt látogasd bátran rengeteg felirat található csak itt (ebben a filmkategóriában).
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.05.07. 17:21:09

tegnap végigszenvedtem az árulás és megtorlás-t
cuba godding jr
nézzétek meg ha el akartok b...ni 1,5 órát az életetekből. 10ből 2es
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.06. 15:26:39

kennyke04 írta:
barcafan0911 írta: Ez nem egy romantikus sztori, itt az izgalomra helyezik a hangsúlyt.
Gondolkodtam rajta, hogy elkezdjem-e, de manapság, amikor ontják a f*s "vámpír" filmeket az arcunkba nagyon nem mertem, mivel a Tvájlájt meg társai számomra egy rossz vicc, szóval erre irányulna kérdésem, hogy tényleg nem a vámpír történetek megszégyenítéséről szól a sorozat?(nem csillog a bőre napfénytől stb.)
Hidd el, semmi köze az alkonyathoz. Ha megnézed az első 6-8 epizódot már tisztább képet kapsz a sorozatról és tetszeni fog, főleg hogy nagyon be fognak indulni az események. Tényleg megér egy próbát. :wink:

Szerk: itt is megismerhetjük a vámpírokat egy két új oldalukról. De ezek nem olyan gagyi dolgok lesznek majd mint a világító bőr.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.06. 15:17:51

kennyke04 írta: Gondolkodtam rajta, hogy elkezdjem-e, de manapság, amikor ontják a f*s "vámpír" filmeket az arcunkba nagyon nem mertem, mivel a Tvájlájt meg társai számomra egy rossz vicc, szóval erre irányulna kérdésem, hogy tényleg nem a vámpír történetek megszégyenítéséről szól a sorozat?(nem csillog a bőre napfénytől stb.)
Hát egy faja kis gyűrűt viselve kimehetnek a napra - ez van kb 3-4 vámpírnak a sorozatban -, nem léphetnek be a házakba, hacsak a gazda be nem hívja, tudják irányítani az embereket, a gondolataikat stb., aztán valami verbéna nevű virágtól toátál kikészülnek... Asszem ennyi, ebből el tudod dönteni, hogy megalázzák-e a vámpírokat :D Amúgy tényleg nem rossz, énis rászoktam, tesóm nézte, de ottragadtam... :D
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.06. 15:12:14

barcafan0911 írta: Ez nem egy romantikus sztori, itt az izgalomra helyezik a hangsúlyt.
Gondolkodtam rajta, hogy elkezdjem-e, de manapság, amikor ontják a f*s "vámpír" filmeket az arcunkba nagyon nem mertem, mivel a Tvájlájt meg társai számomra egy rossz vicc, szóval erre irányulna kérdésem, hogy tényleg nem a vámpír történetek megszégyenítéséről szól a sorozat?(nem csillog a bőre napfénytől stb.)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.06. 15:03:50

Itt az ideje hogy írjak az új kedvenc sorozatomról.

The Vampire Diaries: "A történet egy Mystic Falls nevű kis városkában játszódik, ahol a történelem során számos megmagyarázhatatlan és különös haláleset történt, melyet később állattámadással magyaráztak.
Ebben a városban él Elena, öccsével és nagynénjével. Elena pár hónappal a történet kezdete előtt, elvesztette a szüleit egy autóbalesetben, amit ő túlélt. Az eddig népszerű lány most legszívesebben menekülne a világ elől, kívülállónak érzi magát, szakít a barátjával. Ráadásul otthon is gondok támadtak ez öccsével, aki droggal próbálta feldolgozni szüleik halálát.
Ekkor érkezik a városba és az iskolába egy új fiú: Stefan Salvatore. Elena végre kiutat talál az elkeseredettségéből, hónapok óta először igazán boldognak érzi magát a fiú mellett. Ám hamar kiderül, hogy Stefan igazából egy vámpír, persze nem a rossz vámpírok közül való, ő jó útra tért és nem öl embereket, helyette állatokból táplálkozik. Nem sokkal utána megérkezik Stefan bátyja is, Damon, aki szintén vámpír, ám ő a rosszabb fajtából való és embereket öl meg a lebukást kockáztatja a város vezetősége előtt, akik tudnak a vámpírok létezéséről. Stefan minden erejével azon van, hogy megvédje Elenát és megakadályozza Damon mesterkedéseit, illetve kiderítse bátyja szándékait, hogy miért is tért vissza Mystic Falls-ba és hogy visszatértének van-e köze ahhoz az aprócska tényhez, hogy Elena kiköpött mása régi közös szerelmüknek, Katherine-nek. Mindemellett a cselekmény tovább bonyolódik, mikor egyre több vámpír bukkan fel a kis városban…"

Az 1. évad 20 része alapján leírhatom hogy lenyűgözött a sorozat. A cselekmények nagyon jól kivannak dolgozva és minden részben meglepetések érik az embert. Ez nem egy romantikus sztori, itt az izgalomra helyezik a hangsúlyt. A mellékszereplők jól ellettek találva. A múlt és a jelen kapcsolata is nagyon jól megvan oldva, 3 nap alatt kivégeztem azt a 20 részt. Sajnos már csak kettő van hátra az évadból, de a nagy nézettség miatt szeptemberben indul a második szezon. :P Nálam ez bekerült a top 5-be. Kevés sorozat van amit ajánlok mert nagyon kritikus vagyok, de ez tetszik nekem. Nyugodtan nézzétek meg, nem fogjátok megbánni. :wink:
Válasz küldése