Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Öhhmm....nem a filmre gondoltam hanem a sorozatra.House írta:Szerintem nagyon túl van sztárolva. Közel sem olyan jó film, mint ahogy mondjak szvsz. Van mondanivalója, vannak benne hupikék törpikék, tetszik a 3D-s grafika. Ennyi.lui1698 írta:Avatar meséről kinek mi a véleménye? Most szedtem le, gondoltam egy próbát megér.
Szerintem nagyon túl van sztárolva. Közel sem olyan jó film, mint ahogy mondjak szvsz. Van mondanivalója, vannak benne hupikék törpikék, tetszik a 3D-s grafika. Ennyi.lui1698 írta:Avatar meséről kinek mi a véleménye? Most szedtem le, gondoltam egy próbát megér.
Már én is nagyon várom. Remélem a felirat majd gyorsan elkészül hozzá. Amúgy az 5x21-es részben amikor a halál először megjelenik Chicagóban, az szerintem a sorozat történetének egyik legjobban kivitelezett jelenete. Nagyon eltalálták a hátteret és az alatta futó zenét.Es mindjart itt a szezonfinale az 5.ik evadbol:)))
Novemberben.Barca_10 írta:Nem tudja valaki,hogy nyáron kb.mikor jelenik meg az HP 7 első része?
bizony-bizony, micsoda finálé lesz, bár kár hogy folytatják. ez a legutóbbi rész is ütött, mint a 220 egy csigacsaládotEs mindjart itt a szezonfinale az 5.ik evadbol:)))
Fecooo írta:
Xbox360 játékosoknak a cím ismerős, szóval sztem nekik megér egy próbát ez az animációs film
most szedem torrentről, holnap meglesem, ha érdekel vkit, szóljon és majd írok róla
nincsenek nagy elvárásaim a "mesével" kapcsolatban, sztem max egyszernézős lesz, de adok neki egy esélyt
Es mindjart itt a szezonfinale az 5.ik evadbol:)))lui1698 írta:2 évadot adtak le eddig. A harmadikat idén valamikor kezdik nyomni.nagyjudit89 írta:Valamelyikőtök nem tudja véletlenül, hogy az Odaát - nak hány évadját vetítették le Magyarországon?
A Twilight és folytatásai rohattul nem tetszettek, viszont a VD már az első résztől megfogott. Még akkor kezdtem el nézni, mikor téliszünet volt a sorozatban.barcafan0911 írta:Itt az ideje hogy írjak az új kedvenc sorozatomról.
The Vampire Diaries
Én egy kicsit csalódtam benne, én másra számítottam. (Kb hogy Kick-Ass végigökörködi a filmet, aztán amikor a kiscsaj megjelent elöször vmi Razul-éknál, szétszedte a népet, akkor azér néztem nem kicsitlui1698 írta:Kick-Ass
Jó kis szuperhős mozi. Van benne akció, dráma meg egy csomó poén plusz a zenéje se utolsó.
BigDaddy és HitGirl hatalmasak, főleg a kiscsaj iszonyat nagy karakter. Kick Ass is jól adta.
8.5/10
És mi a magyar címe? HA/VERhogy nem nézem meg szinkronosan az is tuti
Én is írni akartam...lui1698 írta:Kick-Ass
Jó kis szuperhős mozi. Van benne akció, dráma meg egy csomó poén plusz a zenéje se utolsó.
BigDaddy és HitGirl hatalmasak, főleg a kiscsaj iszonyat nagy karakter. Kick Ass is jól adta.
8.5/10
És mi a magyar címe? HA/VERhogy nem nézem meg szinkronosan az is tuti
Köszi, de már megoldódott. A filmet ugyan még nem volt időm megnézni, de ezt az oldalt elmentem, hasznos lehet még.jelwaz írta:Sok sikert. Amúgy ezt az oldalt látogasd bátran rengeteg felirat található csak itt (ebben a filmkategóriában).
http://feliratok.hs.vc/index.php?keres= ... us+narancslui1698 írta:Mechanikus narancs (ehhez még továbbra is kellene felirat )
Hidd el, semmi köze az alkonyathoz. Ha megnézed az első 6-8 epizódot már tisztább képet kapsz a sorozatról és tetszeni fog, főleg hogy nagyon be fognak indulni az események. Tényleg megér egy próbát.kennyke04 írta:Gondolkodtam rajta, hogy elkezdjem-e, de manapság, amikor ontják a f*s "vámpír" filmeket az arcunkba nagyon nem mertem, mivel a Tvájlájt meg társai számomra egy rossz vicc, szóval erre irányulna kérdésem, hogy tényleg nem a vámpír történetek megszégyenítéséről szól a sorozat?(nem csillog a bőre napfénytől stb.)barcafan0911 írta: Ez nem egy romantikus sztori, itt az izgalomra helyezik a hangsúlyt.
Hát egy faja kis gyűrűt viselve kimehetnek a napra - ez van kb 3-4 vámpírnak a sorozatban -, nem léphetnek be a házakba, hacsak a gazda be nem hívja, tudják irányítani az embereket, a gondolataikat stb., aztán valami verbéna nevű virágtól toátál kikészülnek... Asszem ennyi, ebből el tudod dönteni, hogy megalázzák-e a vámpírokatkennyke04 írta: Gondolkodtam rajta, hogy elkezdjem-e, de manapság, amikor ontják a f*s "vámpír" filmeket az arcunkba nagyon nem mertem, mivel a Tvájlájt meg társai számomra egy rossz vicc, szóval erre irányulna kérdésem, hogy tényleg nem a vámpír történetek megszégyenítéséről szól a sorozat?(nem csillog a bőre napfénytől stb.)
Gondolkodtam rajta, hogy elkezdjem-e, de manapság, amikor ontják a f*s "vámpír" filmeket az arcunkba nagyon nem mertem, mivel a Tvájlájt meg társai számomra egy rossz vicc, szóval erre irányulna kérdésem, hogy tényleg nem a vámpír történetek megszégyenítéséről szól a sorozat?(nem csillog a bőre napfénytől stb.)barcafan0911 írta: Ez nem egy romantikus sztori, itt az izgalomra helyezik a hangsúlyt.