Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem töltöttem ezt most le, de ez a "banned version"? Mert az egy csöppet elmeborult...Badi írta:ez a pali sem normális...elkéne zárni a külvilág előlCharlie írta:Marylin Manson - Sweet Dreams (klip)
C.
ez a pali sem normális...elkéne zárni a külvilág előlCharlie írta:Marylin Manson - Sweet Dreams (klip)
C.
Klip esetleg?Nagyon brutálFernando írta:Köszi már megvan le szedtem csak nem tudtam a címét!Charlie írta:Így esélytelen hogy segítsünk,ha lenne 1 címünk legalábbFernando írta:Valaki be tudná linkelni azt a zenét amit reklámoznak a viasat3-mon valami Matrioskhi vagy mi és az alatt megy!
Vagy csak a címe is elég! köszi![]()
C.
Egyébként Marilyn Manson - Sweet Dream
Köszi már megvan le szedtem csak nem tudtam a címét!Charlie írta:Így esélytelen hogy segítsünk,ha lenne 1 címünk legalábbFernando írta:Valaki be tudná linkelni azt a zenét amit reklámoznak a viasat3-mon valami Matrioskhi vagy mi és az alatt megy!
Vagy csak a címe is elég! köszi![]()
C.
Így esélytelen hogy segítsünk,ha lenne 1 címünk legalábbFernando írta:Valaki be tudná linkelni azt a zenét amit reklámoznak a viasat3-mon valami Matrioskhi vagy mi és az alatt megy!
Vagy csak a címe is elég! köszi
Nem kívánlak idegeíteni, de amikor megadom a feladatot a Bitlordnak, akkor semmi nem történik! A feltöltés 0 kb/s.Boixos írta:ehhez egy olyan cucc kell, ami kezeli a torrenteket. bitlord, azureus, ilyesmi.
minnyár keresek egyet.
innen jön a bitlord
innen meg a bitcomet
ha vmelyik leugrott, akkor telepítés után, rákatt a torrent linkjére, az ott letölthető torrent fájlt leszeded, megnyitod v a bitcomettel, v a bitlorddal, utána enjoy. elég gyorsan lejön a cucc, csak asszem kb 370 MB szabad hely kell hozzá.
Nem tom, én vagyok hülye, de hogy kell letölteni innen?Boixos írta:itt a torrentje 6 ska-p albumnak amigo.
http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=6110800
Ez nagyon komoly!