Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is, meg amúgy se hagyják abba, mert jót nevettem eddig is a "szócsatájukon"Game90 írta:Mért nem úgy van? Rytuu bemutatta Perrerótlionelmessi19 írta:Lehetőleg mostmár rendeltetés szerűen használjuk a topicot.![]()
Mért nem úgy van? Rytuu bemutatta Perrerótlionelmessi19 írta:Lehetőleg mostmár rendeltetés szerűen használjuk a topicot.
JajaSlither írta:Tiszta Barátok közt!?![]()
Tiszta Barátok közt!?Game90 írta:Tényleg, jó ötletozsimiki írta:ÁÁÁ,szntem csináljunk egy dühöngő topicot,vagy élesszük fel a régitMi megy itt....
![]()
De ne hagyjátok abba, jó ezeket olvasni
Tényleg, jó ötletozsimiki írta:ÁÁÁ,szntem csináljunk egy dühöngő topicot,vagy élesszük fel a régitMi megy itt....
Nehéz is lenne szépségversenyt rendezni, mert max ha 5 csaj fórumozik mostanában. Bár végülis 1 versenyzővel is már lehet.Perrero írta:Rytuu, lehetsz Te az eurobarca bombázója -ha ezt a képet nézzük...
régen még feldobtam az 5letet egy eurobarca szépségversenyre... de nem rád szavaznék![]()
![]()
ha pártatlan lennék akkor se
![]()
![]()
izlések és pofonok...
Dehogy nézlek komcsinakgrecki írta:Bevallom, fogalmam sincs miről beszéltek, Spngya Bobot láttam már, hogy hogy néz ki, de itt meg is állt a tudomány...Ez meg mi akar lenni? Komcsinak nézel, vagy mi? A Liverpoolt sem igazán kedvelem...ozsimiki írta: maradhat grecki...úgyis szereti a Vörösöket![]()
![]()
Ez meg mi akar lenni? Komcsinak nézel, vagy mi? A Liverpoolt sem igazán kedvelem...ozsimiki írta: maradhat grecki...úgyis szereti a Vörösöket![]()
![]()
Rendbenozsimiki írta:Engem meg írj ki simán a szereposztásból
Akárén meg legyek csigusz![]()
![]()
én meg legyek csiguszGame90 írta:Ha ennyire tudod, akkor a talin add majd előZozzy 5 írta:Finom kis móka, felejthetetlen, unásig úúúúj és új, nélküled nem igaz, s nem nekem való, mert nevetni együtt jóóóó...![]()
Na látjátok, ennyi...
Los lesz Patrick, grecki Rákuram, Ozsi az a kis zöld izé, rytuu pedig a mókus stb (neveket elfelejtettem már)
Már majdnem késő volt....de talán elindúlsz ismét felfeleGame90 írta:Akkor legyél te Rákuram. Ő úgyis piros, mint a Ferrariozsimiki írta:Bakker grecki Úr? Én meg kis zöld izé
![]()
![]()
Ez most fájt...tudom melyik segget választottad
![]()
Akkor legyél te Rákuram. Ő úgyis piros, mint a Ferrariozsimiki írta:Bakker grecki Úr? Én meg kis zöld izé
![]()
![]()
![]()
Na itt lassan kiderül, h mindenki nézi (nézte) a szivacsot!!ozsimiki írta:Game90 írta: Ha ennyire tudod, akkor a talin add majd előLos lesz Patrick, grecki Rákuram, Ozsi az a kis zöld izé, rytuu pedig a mókus stb (neveket elfelejtettem már)
Bakker grecki Úr? Én meg kis zöld izé
![]()
![]()
![]()
Game90 írta: Ha ennyire tudod, akkor a talin add majd előLos lesz Patrick, grecki Rákuram, Ozsi az a kis zöld izé, rytuu pedig a mókus stb (neveket elfelejtettem már)