Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az a címe : What's your numberZsolti írta:hipphoppos emberek!!!!!
sürgősen kellene egy szám,aminek a címe:Cypress Hill-What's your name....
na ez nekem nagyon kellen és ha megvan valakinek ne legyen rest és töltse föl!........énis ezt tenném........
.The 1992 Olympic Games are probably best remembered for one of the most spectacular and stylish opening ceremonies of all time. Held in the neo-classical Olympic Stadium on Montjuic, there were performances by the Spanish Opera stars, Placido Domingo, Jose Carreras, and Monserrat Caballé who performed "Barcelona" - a powerful and haunting song written by Queen singer Freddie Mercury before his death from AIDS in 1991 as a tribute to Montserrat's home city and later became the official theme of these Olympics and a soaring anthem for the city
Az egyik (a nyitó himnusz!), de ez lett az ismertebb!PetI írta: ....nem is tudtam, h az Olimpia himnusza volt.
Idén is megnéztük a Szökőkutat, de Freddie most nem volt benne a programban, pedig direkt figyeltem. Bár lehet, hogy rosszkor voltam...
Mi először 5 éve voltunk Barcában és akkor is megnéztük a Szökőkutakat akkor hallottam ezt a zenét először, nem is tudtam, h az Olimpia himnusza volt.redlions írta:Még a gyönyörű Fonta Magiça is is "táncol" rá!
A legszebb, a legnagyobb olimpia himnusza!PetI írta:Freddie Mercury & Montserrat Caballe-Barcelona
Kicsit komolyabb zene, de nekem tetszik, olyan himnusznak illő...
Hehe, ez a zene jön be amikor kikeccsölöm a gépet...PetI írta:Freddie Mercury & Montserrat Caballe-Barcelona
Kicsit komolyabb zene, de nekem tetszik, olyan himnusznak illő...
Szenk jú Mr. Morminho!Morminho írta:http://rapidshare.de/files/3229325/Dr._ ... e.mp3.html
Asszem Vito tette be még régebben a Dr.Dre&Snoop Doog-Still c. számát. Itt van még1 Dr.Dre&Snopp dog szám
Te leszel az uj énekesnoRivaldinho írta:Tegnap felhívott egy srác hogy nincs e kedvem énekelni a zenekarukban mert a csaj aki énekelt nálukelment ( ők Led Zeppelin féle számokat jáccank) és az egyik osztálytársamtól kapták meg a számomat aki abban a zenekarban szintizik, és így ma megyek próbára, mondták bármit énekelhetek, szerintetek mi legyen az, ami a ledzepre hasonlít és magyar??
Már jó, HATALMAS KÖSZÖNET ÁKI!!!PetI írta:Aztat' írja ki, hogy nem regisztrált oldal...Enrique írta:PetI, itt is van: http://enrique.atw.hu/Santana.rar![]()
![]()