Csak,h megpróbáljak egy kicsit segítségetekre lenni.
Úgy volt,h idén nyáron megyünk haverokkal Barcelonába.Kisbusszal terveztük az egészet véghezvinni.És eljutottunk odáig,h már számolgattunk.Így hát megosztanám a szerény számításainkat hátha tudok esetleg segíteni azoknak akik nincsenek tisztába a költségekkel.
Először is mi innen béreltünk volna autót:
http://atlasauto.freeweb.hu/
Ár szempontjából nézve a kocsi az mindegy is mivel egy árban vannak.Láttam már őket amúgy élőben és nagyon megbízhatónak tűnnek.A fogyasztáson lehet spórolni pár ezret ami a tesztek szerint a Trafficnak a legjobb míg a Ducatonak a legrosszabb.
A lényeg,h szerény számításaink szerint(mi 11 napra vettük volna ki a kocsikat) a bérleti díj
13.000ft/fő(ehhez még jön az 50ezer kaució amin gondolom szintén osztoztok).
A benzin(gázolaj) pedig 4500kmre számolva kb
14.000ft/fő.
Ami még lényegesebb pénzt jelent az az autópályadíjak.Amit én egy táblázatból néztem ki(próbáltam alapos lenni,netes útvonaltervezővel megnéztem a fizetős utak hosszát meg minden) és kb plusz
8000ft/fő-t jelentene.
Na nagyjából ennyit akartam hozzátenni.Remélem a segítségetekre tudtam lenni valamelyest.
Így már talán Ronal.10-nek is van egy kis fogalma a költségeket tekintve.
Ja és,h valami elrettentőt írjak.Tavaly nyáron egy hetet töltöttem Salouban.Költőpénzt 400eurót vittem.És nem hoztam haza semennyit.

Jó ebbe volt vidámpark meg bulik meg azért nem szűkölködtem de hát ha az ember nyaral akkor azért jól akarja érzeni magát.
Ezt csak úgy téjékoztatás képen írtam le.Egy szerény út megúszható kb 200 euróból.
Szerk:az árakat minél nagyobb "ráhagyással" próbáltam írni mert nem vagyok tisztába azzal,h addig gyengül e a forint illetve drágul e a benzin.