Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Initom írta:Ilúvatar írta:jézusom... jön ide a melegfront >.>
psssztpeca? sikerélmény?
oda járok,de most év végén nem lesz meg a kreditem,így újra kell nyáron pótfelvételiznem és folytatom. a bezárásáról nem hallottam,csak arról,hogy meg fogják vonni az állami támogatást,így vagy önfenntartó lesz vagy egyházi vagy bezár. ha az én szerencsémet nézzük,akkor a diplomám előtt fog bezárni. egyébként biztonságtechnikai mérnöknek tanulok,mely az országban egyedül itt van,így nem hiszem,hogy megszűnne a kar,max beleolvad más suliba,akár a bme-be is. de ez magánvéleményFecooo írta:daffy, jól tudom, h az Óbudai egyetemre jársz? hallottál vmit az esetleges bezárásról? veszélyben van az Audi "házi egyeteme", a Győri Egyetem és a BCE is...
tudunk beszélni politizálás nélkül a sulibezárásokról? ez sok embert érinthet itt is...
remélem nem hágjuk át a szabályokat ezzel a témával...
Ilúvatar írta:jézusom... jön ide a melegfront >.>
Jobb is, mert jönnek a modik és kiakadnak.Initom írta:eljegyezlekVictor_Valdes írta:Ugye? Bejövök mi?Független vagyok...
![]()
![]()
nah de jön mindjárt a banánbár ...az rasszista lenne
![]()
jó8.
eljegyezlekVictor_Valdes írta:Ugye? Bejövök mi?Független vagyok...
![]()
Hmm cukiVictor_Valdes írta:Igen, engem.Initom írta:Rem. téged jelöltelek be :DD
Igen, engem.Initom írta:Rem. téged jelöltelek be :DD
Sukta NorbertInitom írta:neved?Victor_Valdes írta:Áhh, én bírom a b.zisabb ruhákat is.mondjuk ha fészbukon bejelölsz, akkor láthatod is.
josé pinto?
neved?Victor_Valdes írta:Áhh, én bírom a b.zisabb ruhákat is.mondjuk ha fészbukon bejelölsz, akkor láthatod is.
én is ...de főleg sportosan...Victor_Valdes írta:Ez az átka annak, ha tanul az ember.![]()
Ma még a szomszéd városba is elmentem amúgy, ott se találtam egy boltba se..
Mellesleg tisztában vagyok vele, hogy olyan vagoyk mint vmi hülye p.csa, de ha egyszer szeretek jól kinézni.
![]()
Hát nem irigyellekVictor_Valdes írta:Itt is van olyan, ami jó, de mindennapi viseletre nem öltözködnék onnan, inkább legyen kevesebb ruhám, de az normálisabb legyen. De legalább így érettségi szünetbe, buszozhatok egyet Nyíregyre is..
alap...Victor_Valdes írta:Olyat láttatok már, hogy Mátészalka városában nem lehet fehér farmert kapni sehol? Nyíregyházára kell menni egy nadrágért... nagyon jó, fejlődik a város, az a lényeg, hogy két új turkáló is nyílt, a város két értelmes boltja helyett...![]()
Mindenhol ilyen szintű a fejlődés?
Könyörögve kérlek titeket így vizsgaidőszak előtt, pót zhk között ne tegyetek elém ilyen játékokat amivel az egész napomat el tudnám b***niIlúvatar írta:Kicseszettül jó játék, imádom.
http://www.albinoblacksheep.com/games/curveball
Ki hány pontot ért el, illetve hányadik szintig bírt eljutni?
nálam:
Pont: 23480
Level 7
ez kicsit beteg :O
http://www.youtube.com/watch?v=0SJododTDsc