Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Például:Zsolti95 írta:Milyen programmal lehet feliratot készíteni és honnan lehet letölteni?(Mint a hitler utolsó napja paródiák.)
Nekem nagyon tetszenek, csak a vokál kicsit halk.Ronal.10 írta:Kicsit reklámozzam videonkat, zenekarunkat... Próbálgatjuk a dolgokat. Sztem egész jók lettek:)
Legjobb méreg: http://www.youtube.com/watch?v=t-zwZzJSGug
Nem kell más: http://www.youtube.com/watch?v=4TYU2bcyTmg
ertélelnél kajak szétszívták az agyukat a műsor rendezők? nem volt nekik tiszta, hogy ezt a poént egyszer már lelőtték.messideco írta:Valaki nézi a Csillag születiket? A kínai csaj nagyon jól tolta
Ja, azt pont láttam.messideco írta:Valaki nézi a Csillag születiket? A kínai csaj nagyon jól tolta
1 csavar/szög a falba + vállfán a mez = én tippemMessa írta:Hülye kérdés, de leírom.![]()
Van egy kinőtt Barca mezem, saját neves. Kiakasztanám a falra, de nem tudom mivel. Felszegelni nem akarom, mert lejön a vakolat akkor.
Valami tipp?
2 üveglap közé tedd be,háttérben lehet poszter is akárMessa írta:Hülye kérdés, de leírom.![]()
Van egy kinőtt Barca mezem, saját neves. Kiakasztanám a falra, de nem tudom mivel. Felszegelni nem akarom, mert lejön a vakolat akkor.
Valami tipp?
talán tudok neked segíteni, de nem ígérek semmi biztosat...csababarca írta:toshiba (nem tudni milyen) notebookhoz web cam drivert hol tudok szerezni?
Nézegettem toshiba honlapján,de ott nem találtam.
Te tényleg túl sokat ittál
Ma nagyon jó kedvedbe vagyTim írta:
De amiért írok az az,hogy megosszak veletek pár infót.Persze csak amit a staff is jóvá hagyott.Van egy kis idő míg hozzák a következő kört.
Szóval úgy fest Iván összehozott egy olyasmi egyezményt egy új kávézóval,mint amilyen a Pauláneres ügy. Az a nevük hogy "Inocente Palomino" ide leülős,beszélgetős esteket szervezünk majd,a fogyasztásból 10-15 % kedvezmény jár,és az Elvis Presley téren fog nyílni(ezt is megértük). A másik jelentős újítás a webmester nevéhez fűződik. Tovább fejlesztett wordfilter(szűri a trágár,nem megfelelő szavakat,tartalmakat),illetve van benne stílusjavító modul is.Ha valaki unalmas száraz kommenteket ír állítólag felturbózza..Magyarul és angolul is üzemel,ez még bővül pár nyelvvel. Azt mondja próbáljátok ki,hogy beírjátok:Hala Madrid! (Írd be a nicked) pranked! Állítólag nagyon meglepődtök..Na megjött a bor,még jelentkezem!
legközelebb a nőket is megoszthatná a link mellé.Fecooo írta:(gondolom jön, h perverz vagyok, de ez is a FB átka, egyik ismerősöm osztotta meg velem)[/color]
Nem is tudom,azért a "pázsittal" többet is törődhetnének..Fecooo írta:A következő műsorszám megtekintése 18 éves kor alatt nem ajánlott!
tegyél oda valami állatkát, hogy megijedjen egy csöppet...szereti a pókot?daffy írta:azon filózom,hogy megtréfálom az asszonyt. egy fóliát ragasztanék a wc deszka és a wc csésze közé...remélem csak pisilni fog