Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
percenként frissítgetem, de még semmi, pedig már én is nagyon várom. Azt mondják, hogy a könyv ehhez képest semmi, hát kíváncsian váromozsimiki írta:múltkori linken lesz legelőször,azt lesdRobcsyy írta:Ha valakinek van felirat a dexter évadzáróhoz, az kérem ossza meg velem!![]()
már nagyon várom, eszméletlen évad,szerintem az évadzáró az eddigi legütősebb lesz.
múltkori linken lesz legelőször,azt lesdRobcsyy írta:Ha valakinek van felirat a dexter évadzáróhoz, az kérem ossza meg velem!
Ne is hagyjátok ki!kennyke04 írta:Imax-ba mentünk volna 19.én, pontosabban haverok mennek is, de nekem 21.én vizsga, így nem tok felmenni ott megnézni és hát egy napos kiruccanás lenne akárhogy is nézemFecooo írta:Emberek! vki megy majd cinemába 3d-ben nézni az Avatar-t? sztem nem lesz egy rossz film, én mindenképp adok neki egy esélyt.
17én lesz a premier.
http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQbeérem majd sima 3D-vel, de biztos nem hagyom!
Nekem a Plan 9 megvan DVD-nTim írta:
Vigyázz,ne hibázz! Rántsd a drótot!
Amennyire emlékszem,nagyjából egyöntetű 10/10-es.faithnomore írta:aki látta már a Becstelen Brygantik c. Tarantino filmet, azoktól kérdezném, hogy mi a véleményetek a filmről?
Hát szórakozásnak nagyon-nagyon jó! Abból a szempontból mindenképp ajánlom, én moziban láttam, nagy élmény volt! Viszont annak, aki valamennyire képben van a történelemmel, az kicsit értékelje át a mozit és semmi értelmet ne keressen benne, ergó totál nem történelemhú....de hát végülis is itt ez nemlényeg.faithnomore írta:aki látta már a Becstelen Brygantik c. Tarantino filmet, azoktól kérdezném, hogy mi a véleményetek a filmről?
Imax-ba mentünk volna 19.én, pontosabban haverok mennek is, de nekem 21.én vizsga, így nem tok felmenni ott megnézni és hát egy napos kiruccanás lenne akárhogy is nézemFecooo írta:Emberek! vki megy majd cinemába 3d-ben nézni az Avatar-t? sztem nem lesz egy rossz film, én mindenképp adok neki egy esélyt.
17én lesz a premier.
http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ
sajnos tuti nemVIII.Henrik írta:Ozsi, Dexterék is elkezdik legkésőbb január végén, mint Hősökék?ozsimiki írta:
Nekem is beajánlották, hogy mekkora jó film, Pláza ásza vagy mi volt az a másik borzalom amihez hasonlították, de úgy, hogy ez magasan veri! És tényleg! abból 10perc elég volt, ezt bírtam 15igmiihii írta:A szerv-Observe and Report
Ez nem vígjáték,hanem egy fájdalom!Borzasztó gyenge egy vmi,asszem egyszer húztam mosolyra a számat.
Két dolog hozható fel pozitívumként:
Anna Faris és Collette Wolfe.A sminkescsaj meg a kávéscsaj.Ők legalább csinosak voltak![]()
Nem igazán merem ajánlani.
10/4 (a csajok miatt)
Alá tudom támasztani!Melkor írta:Én tudom ajánlani a Halálhajó című filmet. Nem egy mai darab, de aki szereti a horrort és még nem látta annak kötelező!Taibi írta:Az utolsó ház balraCooltiszo írta:Egyébként tudnátok ajánlani szerintetek jó horror filmeket? Sajnos rengeteg [auto_cenzúra] van az utóbbi években, de vannak jók is azért (amik tetszettek: Trick'r Treat(bár ez nem mint horror tetszett igazán, hanem egy jó filmnek tartom), Shutter(Árnykép), Hírnök).
Egyébként általában jobban bejönnek a nyomasztós, fosatós, mint a gyilkolós filmek, de mindkettőből vannak jók és rosszak is.
Lehet, hogy volt szó róla régebben már itt, én mostanában láttam ezt a filmet.
Nem igazi horror, nem is túl fosatós, viszont ha nyomasztó filmet akarsz nézni, akkor ajánlom. Ha nem túl gyenge a lelkivilágod.
Én tudom ajánlani a Halálhajó című filmet. Nem egy mai darab, de aki szereti a horrort és még nem látta annak kötelező!Taibi írta:Az utolsó ház balraCooltiszo írta:Egyébként tudnátok ajánlani szerintetek jó horror filmeket? Sajnos rengeteg [auto_cenzúra] van az utóbbi években, de vannak jók is azért (amik tetszettek: Trick'r Treat(bár ez nem mint horror tetszett igazán, hanem egy jó filmnek tartom), Shutter(Árnykép), Hírnök).
Egyébként általában jobban bejönnek a nyomasztós, fosatós, mint a gyilkolós filmek, de mindkettőből vannak jók és rosszak is.
Lehet, hogy volt szó róla régebben már itt, én mostanában láttam ezt a filmet.
Nem igazi horror, nem is túl fosatós, viszont ha nyomasztó filmet akarsz nézni, akkor ajánlom. Ha nem túl gyenge a lelkivilágod.
Köszöntem!VIII.Henrik írta:Már fent is van az új, 11. résznek magyar felirata. Ozsinak köszönhetően, és tán engedélyével is itt a link: http://www.dexterfelirat.atw.hu/
persze, nyugodtan, Robcsynak is,meg akinek kell, ezentúl itt keresse!
Itt is köszönet érte, Unfriendlynek alias Qmy-nek! Ozsi