Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bunyós filmnek nem volt rossz, de azért nem estem hátra tőle.Fernando írta:Never Back Down... Ige-igen. Az tényleg jó film. Azt még angolul láttam, nekem is nagyon bejött.
A rockhajó nekem tetszett, jó kis film.Fernando írta:Amik mostanában nálam terítéken lesznek: (vélemények jöhetnek)
-Rockhajó
-2012 (moziba)
-Paranormal Activity (ugyancsak moziba)
-Bunyó
-Paprkutyák
Az utolsó ház balraCooltiszo írta:Egyébként tudnátok ajánlani szerintetek jó horror filmeket? Sajnos rengeteg [auto_cenzúra] van az utóbbi években, de vannak jók is azért (amik tetszettek: Trick'r Treat(bár ez nem mint horror tetszett igazán, hanem egy jó filmnek tartom), Shutter(Árnykép), Hírnök).
Egyébként általában jobban bejönnek a nyomasztós, fosatós, mint a gyilkolós filmek, de mindkettőből vannak jók és rosszak is.
Kakaltatos filmeket szigoruan csakis ejszakai uzemmodban nezekkennyke04 írta:2 tanács:miihii írta:Valamikorra napirendre tűzöm,aztán majd jelentkezem,h mizu.
-mivel a hangzás benne a legfontosabb, de az elég gyengécske mivel nem eredeti dvdről van még, és mivel h nem is 5.1 vagy DTS mindenféleképp fülessel ajánlom és azt is úgy, hogy próbálj minden neszt észre venni, nagyon fülelj!
-ha lehet este kezd el nézni vagy legalábbis legyen sötét és egyedül, csak kicsit jobban átélje az ember
szerintem 10/8a film... nem lövöm le a poént, h mikor fejeztem én meg be pont a filmet, majd film nézése közbe rá lehet jönnide azt elárulhatom, hogy a kihűlésben lévő monitor recsegése ropogása közben ki-ki vert a verejték...
Pszichothriller a műfaja.Nekem is tetszett a Paranormal. Nem igazi horrar, nem nagyon tudom besorolni, ha ráhangolódik az ember, akkor tud nyomasztó lenni.
2 tanács:miihii írta:Valamikorra napirendre tűzöm,aztán majd jelentkezem,h mizu.
palesz77 írta:hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
amiket láttam, és tetszettek:
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday, és az Ünneprontók Ünnepe stílus is jöhet.
Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz
A barátaim is cifrákat szoktak káromkodni, amikor a "szinkronizált" részek egyszercsak elkezdenek angolul bregyogni, majd újra magyarul folytatják.socio66 írta:Mi az Istenért nem szinkronizálták még le a szeptemberre beígért hetedik évados Family Guy részeket![]()
Tud valaki valami infót erről?
vs.Barcaforever írta:Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni!![]()
Hát vmi hihetetlen, én pl végig nevetettem mennyire gagyi.Mindegy lett volna, ha én vagyok a szereplő a bnőmmel.
Max 200.000 Ft költségvetés 2 neve nincs szereplővel, de lám-lám be tudtak törni így is a külföldi mozikba.Őszinte részvétem, aki betéved e miatt a moziba.
10/1-2, de csak a gagyi jelenetek miatt.
Az ízlések és pofonok újabb remek példájagergo9 írta: Mi kisebb-nagyobb baráti társasággal éppen most nézzük aztán pont cigi szünet van így tudok írni róla durván egy óra után.
Nekem nagyon bejövős a film. Ha a spanyol REC-t esetleg láttad akkor ez is tetszeni fog bár nem is hasonló a téma, a paráztatást hasonlóan épitik fel. Eddig 10/8, ha a vége ütős lesz 10/8.5, bár lehetne vmivel attraktívabb a főszereplő csaj![]()