Mi kisebb-nagyobb baráti társasággal éppen most nézzük aztán pont cigi szünet van így tudok írni róla durván egy óra után.miihii írta:En is ugy hallottam,h nagy durranas.Foleg,mivel erre is hivatkoztak vhol,h emiatt is bukott el a Furesz,mert eltorpul a paranorma mellettBarcaforever írta:Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni!![]()
Hát vmi hihetetlen, én pl végig nevetettem mennyire gagyi.Mindegy lett volna, ha én vagyok a szereplő a bnőmmel.
Max 200.000 Ft költségvetés 2 neve nincs szereplővel, de lám-lám be tudtak törni így is a külföldi mozikba.Őszinte részvétem, aki betéved e miatt a moziba.
10/1-2, de csak a gagyi jelenetek miatt.![]()
A velemenyedet latva elgondolkodtato,mert en is ra vagyok/voltam keszulve.Nagyobb a fustje,mint a langja?
Nekem nagyon bejövős a film. Ha a spanyol REC-t esetleg láttad akkor ez is tetszeni fog bár nem is hasonló a téma, a paráztatást hasonlóan épitik fel. Eddig 10/8, ha a vége ütős lesz 10/8.5, bár lehetne vmivel attraktívabb a főszereplő csaj

Mostanában néztem meg:
Saw 6
Hát igazából tényleg semmi új én már tényleg csak a "próbatételek" miatt nézem a sorozatot

Zombieland
Ez nekem is bejövős. Pörgős, nem is túl elgondolkodtató film

2012
Vártam ezt a filmet, csípem a katasztrófa filmeket. Nem is okozott csalódást, látvány 10/10 , de a vége lehetett volna vmivel frappánsabb.
Plusz amit írtak nekem sem jön már be ez a "mindenhonnanéppmegmenülökök" főhős.
10/7.5