Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.26. 03:25:30

miihii írta:
Barcaforever írta:Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni! :lol:

Hát vmi hihetetlen, én pl végig nevetettem mennyire gagyi. :lol: Mindegy lett volna, ha én vagyok a szereplő a bnőmmel.

Max 200.000 Ft költségvetés 2 neve nincs szereplővel, de lám-lám be tudtak törni így is a külföldi mozikba.Őszinte részvétem, aki betéved e miatt a moziba.

10/1-2, de csak a gagyi jelenetek miatt. :twisted:
En is ugy hallottam,h nagy durranas.Foleg,mivel erre is hivatkoztak vhol,h emiatt is bukott el a Furesz,mert eltorpul a paranorma mellett :?
A velemenyedet latva elgondolkodtato,mert en is ra vagyok/voltam keszulve.Nagyobb a fustje,mint a langja? :-k
Mi kisebb-nagyobb baráti társasággal éppen most nézzük aztán pont cigi szünet van így tudok írni róla durván egy óra után.
Nekem nagyon bejövős a film. Ha a spanyol REC-t esetleg láttad akkor ez is tetszeni fog bár nem is hasonló a téma, a paráztatást hasonlóan épitik fel. Eddig 10/8, ha a vége ütős lesz 10/8.5, bár lehetne vmivel attraktívabb a főszereplő csaj :P
Mostanában néztem meg:
Saw 6
Hát igazából tényleg semmi új én már tényleg csak a "próbatételek" miatt nézem a sorozatot :D Abba még látok némi fantáziát :) 10/5.5
Zombieland
Ez nekem is bejövős. Pörgős, nem is túl elgondolkodtató film :D :D 10/7
2012
Vártam ezt a filmet, csípem a katasztrófa filmeket. Nem is okozott csalódást, látvány 10/10 , de a vége lehetett volna vmivel frappánsabb.
Plusz amit írtak nekem sem jön már be ez a "mindenhonnanéppmegmenülökök" főhős.
10/7.5
miihii
KHAL

2009.11.26. 02:59:51

Barcaforever írta:Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni! :lol:

Hát vmi hihetetlen, én pl végig nevetettem mennyire gagyi. :lol: Mindegy lett volna, ha én vagyok a szereplő a bnőmmel.

Max 200.000 Ft költségvetés 2 neve nincs szereplővel, de lám-lám be tudtak törni így is a külföldi mozikba.Őszinte részvétem, aki betéved e miatt a moziba.

En is ugy hallottam,h nagy durranas.Foleg,mivel erre is hivatkoztak vhol,h emiatt is bukott el a Furesz,mert eltorpul a paranorma mellett :?
A velemenyedet latva elgondolkodtato,mert en is ra vagyok/voltam keszulve.Nagyobb a fustje,mint a langja? :-k
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.11.26. 01:54:48

Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni! :lol:

Kép
miihii
KHAL

2009.11.26. 00:18:20

En is letudtam a Zombielandet.
Es csatlakozom az ajanlok koze,oriasi a cucc 8)
10/8
messideco
Presidente del Barça

2009.11.25. 21:41:02

Most néztem meg a Nyolc tanu c. filmet. Eszméletlenül jó, mindenkinek ajánlom!!!
Kép
"And my heart will leave you never."
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.25. 20:22:18

Szandi írta:
palesz77 írta:hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
amiket láttam, és tetszettek:
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday, és az Ünneprontók Ünnepe stílus is jöhet :D .
Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz :D
Ha nem nyálgépre vágysz, hanem drámára amin még te is sírsz ( persze csak titokban) akkor Harold and Maude, Vágy és vezeklés
Kicsit más, de az egyik legédibb amit valaha láttam a Big Fisht Burton úrtól.
Legalábbis nekem ezek top filmek.
ezeket is ide sorolnám:
szerelem kolera idején, benjamin button különös élete, hét élet

igaz nem a tipikus romantikus filmek, de na :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Szandi
Főnökasszony

2009.11.25. 20:17:36

Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday, és az Ünneprontók Ünnepe stílus is jöhet :D .
Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz :D
Ha nem nyálgépre vágysz, hanem drámára amin még te is sírsz ( persze csak titokban) akkor Harold and Maude, Vágy és vezeklés
Kicsit más, de az egyik legédibb amit valaha láttam a Big Fisht Burton úrtól.
Legalábbis nekem ezek top filmek.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.11.25. 16:42:26

bowlinggolyo írta:
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday. Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz :D
Ha vmi nagyon fröcsögősre vágysz akk twilight.Velem megakarták nézetni de nem jött össze lenem ültem elé elég volt elolvasnom h miről szól :?
ja, azt kihagytam :D amúgy én olvastam is, de ízlések és pofonok ugye... :D
valami más ötlet?
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.25. 16:33:42

kennyke04 írta:
miihii írta:Egy karakter formáható,hisz' az emberek is változnak.
Ezt adom, de nekem Dex karaktere nem az a típus aki csak úgy formálódik vagy alakul :) persze ízlések és pofonok, lehet másnak meg ez hozta meg a kedvét a folytatáshoz :)
végig is nézted a 2.évadot,vagy annál a pár résznél feladtad? :roll:

nem a szex miatt volt egy ideig azzal a spinével,ezek szerint ez nem derült ki számodra,hanem mert nem volt senki akit magához hasonlónak vélt,és vele az áll terápián ismerkedett meg,amit muszáj volt bevállalnia,hiszen a fura dolgait tudjuk mivel magyarázta a későbbi feleségének... :)
stb,stb, óriási mindegyik szezon, a 2.is az volt, 3.,és 4.is az.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.11.25. 16:30:55

Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday. Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz :D
Ha vmi nagyon fröcsögősre vágysz akk twilight.Velem megakarták nézetni de nem jött össze lenem ültem elé elég volt elolvasnom h miről szól :?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.11.25. 16:28:22

hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.11.25. 16:31:51-kor.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.11.25. 14:42:50

forcabarca95 írta:http://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI

Valaki felismeri!!
:D
A How I Met Your Mother című sorozatban ezt hallgatták a régi Fierroban,mivel beragadt a kazi. :)

Egyébként imádom a sorozatot,kellemes. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
forcabarca95
Barça B

2009.11.25. 14:21:26

Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.25. 12:44:46

miihii írta:Egy karakter formáható,hisz' az emberek is változnak.
Ezt adom, de nekem Dex karaktere nem az a típus aki csak úgy formálódik vagy alakul :) persze ízlések és pofonok, lehet másnak meg ez hozta meg a kedvét a folytatáshoz :)

Brüno: Istenem, 25 perc után kikapcsoltam, mert rettenet gyenge elvont beteg humora ( :?: ) van... pontosabban már a jó ízlés határait súrolta nálam :roll: nem ajánlanám senkinek, bár szerintem elég sokan látták már, sőt tetszett is nekik, de hát ez a "felmelegedés" nem csak a Földre hat már, hanem a lakóira is ](*,) :-s :-#
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
miihii
KHAL

2009.11.24. 20:08:42

kennyke04 írta:
hát én még pilottal nyitottam első évad után azt se tudtam mit csináljak h kibirjam a 2.ig, de a 2. évad hááááááááát :roll: azóta elment az egésztől a kedvem... megcsúfolták Dex-t azzal amikor a festő v nem tom már mien csajjal elkezdett kavarni, miközbe nem annyira van oda a szexért, erre nem tom hány részben az ment h tologatta a kisasszonyt :roll: lehet egyszer még ráveszem magam a folytatásra, de nagy törés volt benne szvsz :?
Nem lehet ugyanarra a sémára felépíteni több évadot.Egy karakter formáható,hisz' az emberek is változnak.Elterelték egy ilyen irányba a szereplőt,miközben megőrizte azt a markáns Dexter vonalat.Nekem naon tetszett eddig mindegyik,jól fel van építve az egész 8)
Bár a negyedik szériában adós vagyok,mert elmaradtam egy pár résszel :oops:
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.24. 19:07:40

Puyol05 írta:
miihii írta:
Elég sok helyen fent van már jó minőségben,uh nem nehéz rábukkanni.
Én ezt a verziót szedtem le,dvd minőség:
SAW.VI.2009.R5.LiNE.XviD.AC3-ViSiON

Maga a film hozta az átlagot.Ez asszem el is mond mindent:átlagos.
Olyan rétestészta feeling.Nem rossz,nem rossz,de már kicsit sok lesz ...
És állítólag még mindig nincs vége!Pedig elég nagy buktának hírlik kint a film,de már tervben van a Saw VII,ami 3D-s lesz.Elvileg '10.10.22. lesz a premiere.
Biztos,h kell az még? :roll:
egyet értek! hozta az átlagot. meg amit korábban is írtam, hogy nekem is az volt az érzésem, hogy nagyon vontatott már ez az egész. sztem ezt már be lehetett volna fejezni ennél a résznél, vagy talán az ötödiknél már.
miihii írta:Én imádom ezt a szériát,de már kezd elmúlni a varázsa,az egyediség sablonossá válik.
én is szeretem ezt a filmet, de ami sok, az sok tényleg :roll:
osztom, igaz ezt a részt is megveszem eredeti díszmütyűrbe mint az előző 5 rész-t, de most ez a 6. rész nem tetszett, valahogy nem volt meg benne most az a nagy úúúúúúúúúúbaaaazzeee :shock: :shock: :shock: a végén :roll:

Gamer: hát elég beteg jövő lenne az ilyen, de ha megtudnánk ezt csinálni, működne is ahogy a filmbe :roll:

Öngyilkos szüzek (The Virgin Suicides): hát könyvbe nem olvastam, de a film hát gyöngécske :roll: (pedig imdb-n 7.2 45ezer párszáz szavazattal)
szajko írta:
ozsimiki írta:Dexter ugye alap sorozat nálam, a 4.évad fut jelenleg,és szerintem az eddigi legjobb, illetve mindegyik évad fenomenális.

itt én nem tapasztalok minőségi romlást,mint azért elég sok sorozatnál lehet ahogy haladunk előre az évadokkal.
Engem te vettél rá, hogy nézzem meg és azóta én is követem végig.
Nekem mindegyik éved ugyanúgy tetszett.
Ez a sorozat a 10/10-es kategóriába tartozik. :wink:
hát én még pilottal nyitottam első évad után azt se tudtam mit csináljak h kibirjam a 2.ig, de a 2. évad hááááááááát :roll: azóta elment az egésztől a kedvem... megcsúfolták Dex-t azzal amikor a festő v nem tom már mien csajjal elkezdett kavarni, miközbe nem annyira van oda a szexért, erre nem tom hány részben az ment h tologatta a kisasszonyt :roll: lehet egyszer még ráveszem magam a folytatásra, de nagy törés volt benne szvsz :?
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
szajko
Director del Fútbol

2009.11.24. 19:06:31

ozsimiki írta:Dexter ugye alap sorozat nálam, a 4.évad fut jelenleg,és szerintem az eddigi legjobb, illetve mindegyik évad fenomenális.

itt én nem tapasztalok minőségi romlást,mint azért elég sok sorozatnál lehet ahogy haladunk előre az évadokkal.
Engem te vettél rá, hogy nézzem meg és azóta én is követem végig.
Nekem mindegyik éved ugyanúgy tetszett.
Ez a sorozat a 10/10-es kategóriába tartozik. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.11.24. 19:08:01-kor.
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.24. 18:49:55

gygerike írta:Most néztem meg a transformers 2-őt. Nem rossz film , csak az elején amikor elbúcsúznak azt hittem beokádok ugy forgott az a sz@r :D Am tetszett látványos meg minden.Az ucsó harcott kicsit jobban megcsináltam volna alig láttni belőle vmit :S :D

NA pacsi
Hát nem tudom.Nekem az ellenkezője jött le.Az első rész még úgy ahogy tetszett de ez a második, kb 20-25 percig birtam nézni..számomra nézhetetlen volt.Izlések és pofonok....
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.24. 18:46:17

House írta:
ozsimiki írta:Showder Klub

szerintem jók voltak a szomszéd nénik :lol: Fábryban is voltak pár percig, ott annyira nem nyűgöztek le,itt szerintem most azért hoztak egy jó átlagot.
A Comedy Centralon vannak már vagy fél éve.
elég sok embernek nincs.
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.11.24. 18:39:24

ozsimiki írta:Showder Klub

szerintem jók voltak a szomszéd nénik :lol: Fábryban is voltak pár percig, ott annyira nem nyűgöztek le,itt szerintem most azért hoztak egy jó átlagot.
A Comedy Centralon vannak már vagy fél éve.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.11.24. 18:31:46

Most néztem meg a transformers 2-őt. Nem rossz film , csak az elején amikor elbúcsúznak azt hittem beokádok ugy forgott az a sz@r :D Am tetszett látványos meg minden.Az ucsó harcott kicsit jobban megcsináltam volna alig láttni belőle vmit :S :D

NA pacsi
Visca El Barca
Kép
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.24. 15:42:20

miihii írta:

És állítólag még mindig nincs vége!Pedig elég nagy buktának hírlik kint a film,de már tervben van a Saw VII,ami 3D-s lesz.Elvileg '10.10.22. lesz a premiere.
egyet értek! hozta az átlagot. meg amit korábban is írtam, hogy nekem is az volt az érzésem, hogy nagyon vontatott már ez az egész. sztem ezt már be lehetett volna fejezni ennél a résznél, vagy talán az ötödiknél már.
miihii írta:Én imádom ezt a szériát,de már kezd elmúlni a varázsa,az egyediség sablonossá válik.
én is szeretem ezt a filmet, de ami sok, az sok tényleg :roll:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.23. 22:50:22

Showder Klub

Kép
miihii
KHAL

2009.11.23. 20:00:12

barca28 írta:
honnét van meg a film?ha letöltötted tudnál linket adni vagy valami?msnen megdumálhatnánk..

Én imádom ezt a szériát,de már kezd elmúlni a varázsa,az egyediség sablonossá válik.
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.23. 19:27:59

Puyol05 írta:
miihii írta:
És most nekifekszem a Fűrész 6nak.
Remélem a legjobbakat! :wink:
én kb 3 órája fejeztem be. nekem eléggé bejövős volt, csak az zavart benne, hogy már egy kicsit kezdett vontatottá válni. és ahogy elnéztem a végét, sztem még most sem lesz Ende. habár a vége olyan, hogy vagy lesz folytatás, vagy nem. szóval nézhető.

8/10
honnét van meg a film?ha letöltötted tudnál linket adni vagy valami?msnen megdumálhatnánk..
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Válasz küldése