Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a Nike és Adidas edzőcipőkkel vagyok / és voltam régebben is / úgy, hogy egyszerűen nem bírták a mindennapos kiképzést és általában szétszakadt a felsőrészük. Legtöbbször a nagy-lábujj alatti területen, hátul a sarok részen az Achilles-ínnál és oldalt a bokánál is szétfeslett a szövet - van, hogy egy adott cipőnél mindhárom bekövetkezett... A talpa a mostani Nike-omnak már olyan szinten kopott néhol, mint a tükör - de a szövet ép, mivel a velúrhoz hasonló anyagú és az többet bír, úgy tűnik.daffy írta:akkor csak az én mancsomat nem bírják az ilyen cipőknekem rendre kilyukad a talpa,ha ilyen vékony
akkor csak az én mancsomat nem bírják az ilyen cipőkEl fanático írta:3 éves a Vans-om, de azon kívül, hogy a nap már eléggé kiszívta a színét, semmi baja, a talpa is tökéletes - pedig még télen is hordtam, amikor nem volt hó, latyak vagy -10 fok - tavasszal és ősszel minden hétköznapi lóti-futi intézni valóm esetén használom, mert hosszabb távú sétáknál is nagyon kényelmes.daffy írta:én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukba
3 éves a Vans-om, de azon kívül, hogy a nap már eléggé kiszívta a színét, semmi baja, a talpa is tökéletes - pedig még télen is hordtam, amikor nem volt hó, latyak vagy -10 fok - tavasszal és ősszel minden hétköznapi lóti-futi intézni valóm esetén használom, mert hosszabb távú sétáknál is nagyon kényelmes.daffy írta:én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukba
én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukbakudu írta:Nyárra terveznék venni utcai cipőt.
Converse-ről mi a vélemény? Mennyire tartós/strapabíró?
Ezt nem tudtamfcbarca0827 írta:Mondjuk ezzel sokra nem megyünk, mert mindig máshogy vannak elrendezve a képek.![]()
Mondjuk ezzel sokra nem megyünk, mert mindig máshogy vannak elrendezve a képek.Game90 írta: Amúgy legjobban az 1. és a 9. csaj jött be
Innen is ment egyFecooo írta: http://www.hokkento.hu/?pageid=11
itt kéne B. Adrira szavazni, ahányszor csak tudtok, egészen április 12-ig!
Na azthiszem ma 2 ev hsz-e is szuletett.Lionel85 írta:Miért, mit csinál a karod, amikor ezeket a képeket nézed?Fecooo írta:hadd nyerjen az én karom!:D
![]()
zsepi legyen
Amúgy ment rá a szavi.
ment a szavazatFecooo írta:...