Ilúvatar írta:
Megértelek. Az én álmom is az hogy Pó-folyón kifogjak egy kapitális halat. Lassan érik.
Kondival kapcsolatban, már december közepe óta járok heti háromszor gyúrni. Szerintem nem lesz para ott a Pó-folyónál. Inkább a para az ott van, hogy elszakad a zsinór vagy eltörik a bot valami csoda folyván, vagy a harcsa éppen beúszik a vízbenyúló gyökerek közé, vagy a nádasba, és onnantól már cseszhetem is mivel nem lehet kiszedni onnan. Vagy mondok jobbat: Harcsa magával visz engem a vízbe xD
Bojlis horgászatot nem szeretem. Feeder vagy Pergetés a tuti nekem.
Örömmel olvasom hogy téged is érdekel a pergetés, sztem jó buli. Nem unatkozol, hanem folyamatosan dobálod a csalit és pergeted. Ha van valami kérdésed a Wobblerekkel kapcsolatban, nyugodtan fordulj hozzám, ellátlak némi információval.
Hát igen...el sem bírom képzelni hogy milyen ereje lehet egy 50+os harcsának. Ha meg megtalál egy 80-90-es, hát az szerintem maga lehet az adrenalin bomba

Kezem lábam remegne szerintem

Főleg a Pó ugye nem egyszerű terep, ott még azon is bőven kell izguni hogy le ne akadjon vagy valami....
Annyira engem sem vonz a bojlis horgászat, legalább is olyan komoly szinten, mint ahogy az igazi bojlisok nyomják, úgy nem. Én a behordásnak se vagyok híve. Nem szeretem. Nekem a horgászathoz hozzátartozik az, hogy valaki tud normálisan dobni, nem pedig beevez a csónakkal és szépen leengedi a szereléket. Csak volt egy jó akció a Haldorádón, és arra volt pénzem, így vettem 3 botot

Meg majd májusban veszek rájuk két orsót. Névnapom után, szeptemberben pedig veszek két feeder botot. Engem is az vonz a leginkább. Óriási feelingje van annak, mikor látod görbülni a spiccet. Számomra semmi máshoz nem hasonlítható élmény

Egy picker botom van, de hát azzal nagy halra menni picit őrültség

Mondjuk egyszer már majdnem kifárasztottam vele egy 8 kiló körülit, de negyed óra után kiakadt a szájából a horog

Egy feederrel azért jobb esélyekkel indulnék.
Sajnos a woblerekből nekem elég volt annyi hogy még vagy 4-5 éve vettem két Rapalát. De itt szerintem meg is állt a wobler gyűjteményem. Szerintem inkább a gumihalas, twisteres irányba fogok elmenni. Olcsóbb is és ahogy láttam a Haldorádón, kezdő pergető számára könnyebb is elsajátítani ezekkel az alapokat