2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
érdekes, ha nekem anno valaki felajánlja, hogy beendeg a magba ráztam volna a farkam, mint a kutya.L.Messi 10 írta:Felvetettem ezt a megoldást is, de Ő azt mondta hogy szeretne egy sajátot. Aztán hogy ezt miért gondolja így azt nem tudom.Fecooo írta:
tudod van egyszerűbb megoldás is:
ha megbízol benne, akkor add meg neki a jelszavad, használjátok közösen
ha nem bízol meg eléggé benne, h megadd, akkor csak nem elég megbízható
egyszerű, de nagyszerű megoldás
Felvetettem ezt a megoldást is, de Ő azt mondta hogy szeretne egy sajátot. Aztán hogy ezt miért gondolja így azt nem tudom.Fecooo írta:
tudod van egyszerűbb megoldás is:
ha megbízol benne, akkor add meg neki a jelszavad, használjátok közösen
ha nem bízol meg eléggé benne, h megadd, akkor csak nem elég megbízható
egyszerű, de nagyszerű megoldás
Talán nézz utána magad. Milyen szolgáltatónál vagy, milyen díjcsomaggal, mekkora volt az adatforgalom stb. stb. stb.szajko írta:Fél percet böngésztem a neten a telóval az mennyi zsé?
Ja és a wifi ingyenes?
van egyszerűbb megoldás is:L.Messi 10 írta:Lenne egy kérésem ncore felhasználókhoz: nem tudna valaki ismerősömnek küldeni meghívót? Megbízható mivel beloadon is bőven pluszban van. Aki tud segiteni az legyen szives küldeni egy pü-t és megadom az e-mailjét. Előre is köszönöm(jük).
Szét kell szedni az alakzatokat.S.Agüero írta:Mit kell csinálni a játékban?
![]()
14. szint után megkaptam az ezüstérmetTim írta:Ördöglakatok gyűjteménye,ha tudjátok mi az..én a hatodiknál elakadtam,de ti biztos ügyesebbek lesztek.
Megcsináltam a hatodikat, címet elmentettem, és most megyek aludni..Tim írta:Ördöglakatok gyűjteménye,ha tudjátok mi az..én a hatodiknál elakadtam,de ti biztos ügyesebbek lesztek.
11-nél meguntamvargaakos írta:9esig csináltam, jó kis játék.Tim írta:Ördöglakatok gyűjteménye,ha tudjátok mi az..én a hatodiknál elakadtam,de ti biztos ügyesebbek lesztek.(csak hnapi iskolás dolgok miatt nincs idő tovább játszani..) De hétvégén folytatom.
(ha tudom:))
9esig csináltam, jó kis játék.Tim írta:Ördöglakatok gyűjteménye,ha tudjátok mi az..én a hatodiknál elakadtam,de ti biztos ügyesebbek lesztek.
Nem rossz, de azért biztos vagyok benne, h vannak benne ferdítések. Pl. Hitler is drogfüggő volt, vmi amfetamin származékot szedett. De azért ötletes.messideco írta:1. kérdés: Ha ismernél egy nőt, aki épp terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak, egy szellemileg visszamaradott, neki magának pedig szifilisze van, ajánlanád-e neki az abortuszt?
2. kérdés: Itt az idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét, és a Te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről: A - jelölt: Tisztességtelen politikusok veszik körül, és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 Martinit iszik. B - jelölt: Hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt ópiumot használt és minden este egy üveg whisky-t megiszik. C - jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik, néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata. Melyik jelöltre esne a választásod? Valóság a kérdések mögött: A - jelölt: Franklin D. Roosevelt B - jelölt: Winston Churchill C - jelölt: Adolf Hitler És mellesleg: ha az abortusz-kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp megölted Beethovent.... Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A facebook mire nem jó...
Írtam egy pü-t a dologról. Már elmúlt.Bányász írta:Sajnálom,semmi ártó szándék nem volt bennem.Viccnek szántam de ezek szerint Neked nem ült,de tényleg nem bántásnak szántam.Én kőkeményen be vagyok "sz*pódva"(south park) szóval én senkinek egy rossz szót nem szólnék.
Egyébként köszönöm srácok,h a védelmemre keltetek.
Ez nagyon komoly!messideco írta:1. kérdés: Ha ismernél egy nőt, aki épp terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak, egy szellemileg visszamaradott, neki magának pedig szifilisze van, ajánlanád-e neki az abortuszt?
2. kérdés: Itt az idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét, és a Te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről: A - jelölt: Tisztességtelen politikusok veszik körül, és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 Martinit iszik. B - jelölt: Hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt ópiumot használt és minden este egy üveg whisky-t megiszik. C - jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik, néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata. Melyik jelöltre esne a választásod? Valóság a kérdések mögött: A - jelölt: Franklin D. Roosevelt B - jelölt: Winston Churchill C - jelölt: Adolf Hitler És mellesleg: ha az abortusz-kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp megölted Beethovent.... Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A facebook mire nem jó...