Drigo írta:Mivel ez a topic nem annyira pörög, ezért írom ide inkább.
Július 4-én kezdem Nyíregyházán a szakmai gyakorlatom a Legonál. És mivel nem mondhatni, hogy környékbeli lennék (gyakorlatilag életemben nem jártam még ott, egyedül Debrecenben voltam kb 1,5 napot, azon kívül a környéken sem) ezért szeretném kérni az ott élők segítségét.
Pontosan még nem tudom, hogy hol is lesz az albim - gondolom annak ismeretében könnyebben is tudnátok segíteni - de azért néhány dolgot írhatnátok a városról. Gondolok itt vásárlási (élelmiszer, ruha/egyéb) lehetőségekre, hol érdemes, hol nem, szórakozó helyek (nem akartam egyből ezzel kezdeni), mit érdemes megnézni, milyen sportolási lehetőségek vannak (elsősorban foci, konditerem, talán squash, bár ahhoz kell is valaki), plusz amit jónak láttok.
Láttam, hogy szerveztek focit is, abban is benne lennék.
Valamint, akinek van kedve, bedobhatnánk 1-2 bambit vagy akármi, tényleg senki ismerősöm nincs ott. Nem kell tőlem félni, ha kell tudok viselkedni is. Ahogy olvastam van itt sok jó arc, aki arról a környékről való, szóval remélem páran a segítségemre sietnek majd.
Összegezve; várok minden hasznosnak tűnő információt, valamint bármilyen összeröffenésre vevő vagyok, akár kisebb, akár nagyobb létszámban.
nagyobb boltok: kistesco, nagytesco, 2 interspar, spar, coop és reálok,
obi, media markt, praktiker
honlapjukon szerintem megtalálod, hol vannak
pláza 2 db, hulladékok, drága és kihaltak, bár az egyikben* van mozi.
nevük: nyírpláza* és korzó.
amit érdemes, nem! kötelező!!! megnézni kortalanul: állatpark
http://www.sostozoo.hu/
Sóstóra érdemes kimenni, szép, van csónakázótó, sétálni lehet, erdőben futni, aquarius.
belvárosban júlia fürdő
ha kérdésed van, nyugodtan írj, nekem is jólesik, ha ismeretlen városról infót kapok tapasztaltabbaktól
ui: a barbizonba inkább a 30-40 éves korosztály jár, főleg elhagyott lövészárkok:-)
belvárosban igényesebb pub 1-2 400-500+ a sör
aljakocsmák cca. 200-250 a borsodi, erre ez a sör megy
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona