Fernando írta:Népbutítás, divat. Eddig is megvolt az ember nélküle, lehet, hogy jó, de az is biztos, hogy sok ember már csak "féészen" kommunikál, meg nyomja a hülyeséget, a szlenget, a hülye csoportokat. Ez engem baromira irritál.
De én innentől egy szót sem. Tulajdonképpen fölösleges, hiszen engem nem érint, csak passzívan, de az zavaró hatással van az idegrendszeremre.

Akkor nincsen mobiltelefonod se,meg tévéd se, csak mert évezredekig megvoltak nélküle?
Az igaz, hogy sokan nem arra használják amire kell. Főleg Magyarországon. ÉS ezt abból szűröm le,hogy szoktam random külföldi embereket keresgélni, némelyeknek publikus az üzenőfala, és ott nincsenek ennyire teleszemetelve az üzenőfalak.
Ebben egyetértek, hogy sokan azt hiszik,hogy ezen keresztül kell élni. De ugyan ez volt az MSN-el is, például.
Népbutításra meg annyit, hogy én az ilyenekkel úgy vagyok, hogy akit bedarál a rendszer,az meg is érdemli
Mindenesetre nekem hátrányom még nem származott az fb-ből.
Én mondjuk még divathullám elindulása előtt regisztráltam, véletlenszerűen, egy cikk alatt láttam az "f" ikonocskát, és rákattintottam.
Szóval én már bejáratott felhasználó voltam, mikor elindult a hullám.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."